Kolmisimäinen cadillac

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Ismoskosmos, 26.4.2008.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Oonko mää nähny unta vai mitä? Tietääkö kukkaa sellasta harmaata '40-'50 vaihteen avokäkkylä kustomia? Ihan ku jossain lehessä olisin nähny kuvan...oli asennettu konepellin nokkaan kolmas ajovalo. Onko tää se Rick Doren sininen vehe jälki muokattuna vai mikä? En sitten löydä googlettamallakaan tietoo. :oops:
     
  2. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Kuva on Spinneristä. Taitaa olla photoshopattu, samanlaiset valot (ajovalot kehyksineen) löytyvät pienennettyinä dagmarien päistäkin. Doren yksilö on eri laite. Tämä harmaa maalattiin violetiksi ja se on nykyään Japanissa. Ja ei ole kolmea valoa keulalla. Kuva on visiin muokattu samasta kuvasta joka aikaisemmin julkaistiin Spinnerissä. Muistan auton kohtuu hyvin koska ostin lehden sen takia.
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :rotfl: Vai kuvankäsittelijöiden uhriksi tässä joutu... Juuri muistin, että kaupassa käydessä spinneristä ohimennen sen kuvan bongasin. Ja nyt kun muistelee taakse päin niin olisko rod culture lehes ollunna sama kuva( ennen muokkausta) siitä autosta...Niinpä :oops:
     
  4. JanneK

    JanneK 3rd gear

  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :p On se vaan kamalan nätti! 8) Vaikkei sitä kyklooppi silmää olekaan.. :rotfl:
     
  6. JanneK

    JanneK 3rd gear

  7. rusty rocket

    rusty rocket Gearhead

  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Asiasta kolomanteen. Mitähän kuulunee näinä päivinä Micke Kemin heltoraadolle? Ei oo aikoihin näkyny missään palstoilla...Eipä sillä aattelin vaan, ettei tuu samanlaista ku alottelin pilkkomaan 1/18 avoa.
     

Kerro tästä muillekin!