Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

 1. Erska

  Erska Gearhead

  Itse ajoin Lauantaina Porissa isossa autoletkassa kun vanhaa paikallista keskustan kylärallikierrosta erikoisluvalla kierrettiin ja tukittiin koko keskusta.

  Siinä hiljalleen jarrua vasten etenin lasit alhaalla kun joku noi 50-60v herrasmies huutaa kaveriporukassaan isoon ääneen "Ei vittu mikä neekerijenkki!!"

  Vertaus sekin auton kokoon ja näköön. :rotfl:
   
 2. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  hahha :poff:

  Mä oon aina luullu et nää pikkarit o vähä enempi tota punaniska-meininkiä, mutta ei sitten kai... :lol:
   
 3. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

 4. Raameli

  Raameli 1st gear

 5. MoodyBlue

  MoodyBlue 3rd gear

  Radikalismi on aina pelottavaa. Ihan sama mikä on aiheena tai mihin se kohdistuu, ääri-mikätahansa on... häiritsevää. On aina vaikea uskoa, että nämä tällaiset ihmiset tuntisivat todella näin vahvaa vihaa jotain ihmisryhmää kohtaan, mutta näin kai se vain on.

  Toisissa keskusteluissa se on maahanmuuttajat, toisissa vihreät, ja tässä jenkkiautoilijat ja -autot. Ja yhtä karmaisevaa se on kaikkien näiden kohdalla, IMO.
   
 6. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  ^ei helvetti noita keskusteluja.

  joku trollaa, ja jotkut tarttuvat syöttiin.

  mut olihan noi viihdyttävää lukemistoa.

  :rotfl:
   
 7. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  ^"keskusteluja"...
   
 8. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  aina se on tota samaa jankkaamista, en mä ainakaan viihdy lukiessani noita :) Ehkä kymmenen viestiä luin ja sitten riitti.
   
 9. rusteri

  rusteri 3rd gear

  No huh huh, olihan aika provosoivaa tekstiä. Noh, saampahan naureskella partoohini taas tiskin takana kun joku tuloo katsastuslapun kanssa notkumahan ja puoliksi itkua melkeen vääntää kun kuuloo mitäs osasia inssisetä käski taas "laatu-autoonsa" pojjaan vaihtamahan. Joskus tekisi mieli sanua notta, kyllähän semmosen auton viälä jotenki pystyy ostamaha, mutta se pitääs pystyä myös huoltaa ja ylläpitää. Voi voi, Darttiinki piti vaihtaa lootaöljyt ja suoratin ennen ku Forssaan lährettihin. Konkurssi. :)
   
 10. topidanny

  topidanny 1st gear

  Meitin 1,5v. lapsenlapsi (tyttö) huutelee: pappa,pappa, drrryymmm, dryyymm! , vaikken oo paikalla.Kun avaa auton oven, gimma kampee samantien penkille (tulevaisuudessa pitää vissiin panostaa tapakasvatukseen). Kyydissä istuu (lyhkäsiä matkoja ja TOSI hiljaa ajellen) etupenkillä ja moikkailee kadulla kulkeville/vastaantulijoille :D
   
 11. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Sama juttu. ja jos sinne menee itte jotain kommentoimaan jenkkiautojen puolesta niin ne teinit/kateelliset saa vaan lisää vettä myllyyn
   
 12. rusteri

  rusteri 3rd gear


  Erittäin hyvin sanottu. Parempi antaa niiden "päteä" siellä.
   
 13. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/3318961

  viihdyttävä topic

   
 14. ramman

  ramman Double Gearhead

  Lainaus:
  :rotfl: "Jenkkiautoilun imago on hyvin junttimainen, rasvalettinen ja alkoholisoitunut. Monet kannabiksesta kiinnostuneet nuoret jopa halveksuvat viinan kanssa läträämistä, joka taas jenkkiautopiireissä on yleistä." :rotfl:

  Mainiota, suuria totuuden sanojahan nuo ovat, viinan kanssa läträäminen ON mukavaa :rotfl:
   
 15. Stance

  Stance Gearhead

  Vuosikymmenien systemaattinen imagonrakennus alkaa tuottaa satoa! :rotfl: Ja voi olla että tuollaisella kannabista ja joogalentoa harrastavalla kulttuuripersoonalla ei välttämättä olisi tähän harrastukseen juurikaan annettavaa. Varmaan rikkoisi lenkkiavaimenkin jos sellaisen sille käteen laittaisi. :poff:
   
 16. Tuukka

  Tuukka 1st gear

  Niin, ja ne kenen mielestä on huvittavaa lukea noita niin voihan sinne läpällä jotain kommentoida, niinku jotkut näyttikin olevan tehny. ja taas saa naureskella :rotfl:
   
 17. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  suomi24 on paras! ! ! :rotfl:

  "Autojen rassaaminen on sopivaa tekemistä näille vajaamielisille, ovatpahan poissa siskojensa kimpusta edes sen aikaa."

  jumalavita et sai taas nauraa.
   
 18. ptpt

  ptpt 1st gear

  Suomi 24:ltä.. oli aikanaan saab99 vm-83. Ajoin autolla n.150tkm, eikä tarvinnut juuri korjailla mitään. Ainostaan normaalit kulutusosat esim jarrupalat, pyyhkijänsulat jne. Ei jättänyt tielle kertaakaan. Siinä oli auto millä ajettiin eikä oltu jatkuvasti kourat rasvassa kyselemässä varaosia

  Mul on tapana pestä kädet ku oon menos osia hakee.. :rotfl:
   
 19. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  ^sille kuittailtiin aika napakasti niistä normaaleista kulutusosista, joita se todennäköisesti ei itse ollut pystynyt vaihtamaan.. ni ei kai siinä kourat paljoa rasvaannu, tai jarrupölyynny, jos vie auton aina huoltoon eikä omaan talliin.

  miul on ollu -84 saab 99.. jollen väärin muista, ni siinä luki 5 speed. et onhan se kyl hyvä auto.
   
 20. hillo-

  hillo- 3rd gear

  eilin töissä oli yks kehitysvammainen putsaamassa muottilautoja nauloista ja kun sitten tulin tontille omalla kanteleella niin alkoi tämä perus kysely (mies siis noin 50 mutta varmaan 10 tasolla...) eli "mikäs amerikan rauta tää on?" "no tollanen dodge coronetti, harrastepelihän toi on." "juujuu minkä vuotinen?" "67.." "entä paljon vie sadalla?" "jotakuinkin 13litraa sadalla.." "niin että sen verta tyyris peli.. onks toi ollu uudesta asti ollu sulla?" "ehei.. ei oo.. viime vuonahan mä vasta tulin kortti ikään.." veti kyllä hymylle toi.. :lol:
   

Kerro tästä muillekin!