Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. Erska

    Erska Gearhead

    Itse ajoin Lauantaina Porissa isossa autoletkassa kun vanhaa paikallista keskustan kylärallikierrosta erikoisluvalla kierrettiin ja tukittiin koko keskusta.

    Siinä hiljalleen jarrua vasten etenin lasit alhaalla kun joku noi 50-60v herrasmies huutaa kaveriporukassaan isoon ääneen "Ei vittu mikä neekerijenkki!!"

    Vertaus sekin auton kokoon ja näköön. :rotfl:
     
  2. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    hahha :poff:

    Mä oon aina luullu et nää pikkarit o vähä enempi tota punaniska-meininkiä, mutta ei sitten kai... :lol:
     
  3. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  4. Raameli

    Raameli 1st gear

  5. MoodyBlue

    MoodyBlue 3rd gear

    Radikalismi on aina pelottavaa. Ihan sama mikä on aiheena tai mihin se kohdistuu, ääri-mikätahansa on... häiritsevää. On aina vaikea uskoa, että nämä tällaiset ihmiset tuntisivat todella näin vahvaa vihaa jotain ihmisryhmää kohtaan, mutta näin kai se vain on.

    Toisissa keskusteluissa se on maahanmuuttajat, toisissa vihreät, ja tässä jenkkiautoilijat ja -autot. Ja yhtä karmaisevaa se on kaikkien näiden kohdalla, IMO.
     
  6. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^ei helvetti noita keskusteluja.

    joku trollaa, ja jotkut tarttuvat syöttiin.

    mut olihan noi viihdyttävää lukemistoa.

    :rotfl:
     
  7. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^"keskusteluja"...
     
  8. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    aina se on tota samaa jankkaamista, en mä ainakaan viihdy lukiessani noita :) Ehkä kymmenen viestiä luin ja sitten riitti.
     
  9. rusteri

    rusteri 3rd gear

    No huh huh, olihan aika provosoivaa tekstiä. Noh, saampahan naureskella partoohini taas tiskin takana kun joku tuloo katsastuslapun kanssa notkumahan ja puoliksi itkua melkeen vääntää kun kuuloo mitäs osasia inssisetä käski taas "laatu-autoonsa" pojjaan vaihtamahan. Joskus tekisi mieli sanua notta, kyllähän semmosen auton viälä jotenki pystyy ostamaha, mutta se pitääs pystyä myös huoltaa ja ylläpitää. Voi voi, Darttiinki piti vaihtaa lootaöljyt ja suoratin ennen ku Forssaan lährettihin. Konkurssi. :)
     
  10. topidanny

    topidanny 1st gear

    Meitin 1,5v. lapsenlapsi (tyttö) huutelee: pappa,pappa, drrryymmm, dryyymm! , vaikken oo paikalla.Kun avaa auton oven, gimma kampee samantien penkille (tulevaisuudessa pitää vissiin panostaa tapakasvatukseen). Kyydissä istuu (lyhkäsiä matkoja ja TOSI hiljaa ajellen) etupenkillä ja moikkailee kadulla kulkeville/vastaantulijoille :D
     
  11. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Sama juttu. ja jos sinne menee itte jotain kommentoimaan jenkkiautojen puolesta niin ne teinit/kateelliset saa vaan lisää vettä myllyyn
     
  12. rusteri

    rusteri 3rd gear


    Erittäin hyvin sanottu. Parempi antaa niiden "päteä" siellä.
     
  13. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/3318961

    viihdyttävä topic

     
  14. ramman

    ramman Double Gearhead

    Lainaus:
    :rotfl: "Jenkkiautoilun imago on hyvin junttimainen, rasvalettinen ja alkoholisoitunut. Monet kannabiksesta kiinnostuneet nuoret jopa halveksuvat viinan kanssa läträämistä, joka taas jenkkiautopiireissä on yleistä." :rotfl:

    Mainiota, suuria totuuden sanojahan nuo ovat, viinan kanssa läträäminen ON mukavaa :rotfl:
     
  15. Stance

    Stance Gearhead

    Vuosikymmenien systemaattinen imagonrakennus alkaa tuottaa satoa! :rotfl: Ja voi olla että tuollaisella kannabista ja joogalentoa harrastavalla kulttuuripersoonalla ei välttämättä olisi tähän harrastukseen juurikaan annettavaa. Varmaan rikkoisi lenkkiavaimenkin jos sellaisen sille käteen laittaisi. :poff:
     
  16. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Niin, ja ne kenen mielestä on huvittavaa lukea noita niin voihan sinne läpällä jotain kommentoida, niinku jotkut näyttikin olevan tehny. ja taas saa naureskella :rotfl:
     
  17. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    suomi24 on paras! ! ! :rotfl:

    "Autojen rassaaminen on sopivaa tekemistä näille vajaamielisille, ovatpahan poissa siskojensa kimpusta edes sen aikaa."

    jumalavita et sai taas nauraa.
     
  18. ptpt

    ptpt 1st gear

    Suomi 24:ltä.. oli aikanaan saab99 vm-83. Ajoin autolla n.150tkm, eikä tarvinnut juuri korjailla mitään. Ainostaan normaalit kulutusosat esim jarrupalat, pyyhkijänsulat jne. Ei jättänyt tielle kertaakaan. Siinä oli auto millä ajettiin eikä oltu jatkuvasti kourat rasvassa kyselemässä varaosia

    Mul on tapana pestä kädet ku oon menos osia hakee.. :rotfl:
     
  19. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^sille kuittailtiin aika napakasti niistä normaaleista kulutusosista, joita se todennäköisesti ei itse ollut pystynyt vaihtamaan.. ni ei kai siinä kourat paljoa rasvaannu, tai jarrupölyynny, jos vie auton aina huoltoon eikä omaan talliin.

    miul on ollu -84 saab 99.. jollen väärin muista, ni siinä luki 5 speed. et onhan se kyl hyvä auto.
     
  20. hillo-

    hillo- 3rd gear

    eilin töissä oli yks kehitysvammainen putsaamassa muottilautoja nauloista ja kun sitten tulin tontille omalla kanteleella niin alkoi tämä perus kysely (mies siis noin 50 mutta varmaan 10 tasolla...) eli "mikäs amerikan rauta tää on?" "no tollanen dodge coronetti, harrastepelihän toi on." "juujuu minkä vuotinen?" "67.." "entä paljon vie sadalla?" "jotakuinkin 13litraa sadalla.." "niin että sen verta tyyris peli.. onks toi ollu uudesta asti ollu sulla?" "ehei.. ei oo.. viime vuonahan mä vasta tulin kortti ikään.." veti kyllä hymylle toi.. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!