Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. hevimies

    hevimies Gearhead

    nykyään melkeimpä vastaan halveksiviin katseisiin polkasemalla reippahasti mustaa savua ilmaan.
    Kyllä ne tänään katteli kun mies cokispullo ja mora oli konepellin alla
    tämä tapahtui citymarketin pihalla :rotfl:
     
  2. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    jep :D mitenkähän ihmiset suhtautuis kun itse menis pumpulle ja rupeis huutelee omia mielpiteitä muista autoista? voi olla että katottais "vähän" hitaasti :eek: Häirintä julkisella paikalla :eek:
     
  3. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Juuri näin :rotfl: . Sen takia itsekkin Jeeppiin vaihdossa tulleen Golfin vaihdoin tuohon Tempoon, ei juuri tarvitse pelätä että samanmoinen tulisi tiellä vastaan... 8)

    Ja kyllä ko vaihdosta lähipiiri kritisoi ankarasti :mad: Mutta ajelkoot vaan näillä "hyvillä" massa-autoillaan ja solvatkoon Tempoa Escortiksi ja epä jenkiksi :rotfl: EI tunnu missään. Minä ajan sillä mikä tuntuu hyvälle ja miellyttää itseä.
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Itävallan Grazissa on kasattu Voyageria, PT Cruiseria, Grand Cherokeeta ja 300 C:tä, ei Neonia. Moottorivaihtoehtojakin on 1.8, 2.0 ja 2.4 jotka kaikki perustuu samaan Chryslerin omaan moottoriin. 2-litraista on käsittääkseni joskus asennettu Mitsu Eclipseen, eli siinä ne yhteneväisyydet on...
     
  5. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Niin tai se olisi jotakin "rasistista vihapuhetta" joltakin "suomalaiselta heterolta". :D
     
  6. sectoid

    sectoid Gearhead

    Tietokoneeni taustakuvana oli harrasteautoni. Eräs tyyppi totesi "Vittu mikä Taunus!" En osannut sanoa siihen oikein mitään.

    Ite tyyppi ajeli vanhalla ruosteensyömällä Nissanilla jossa oli takaluukun muoviosat jeesusteipillä kiinni.

    On Taunuksessakin oma tyylinsä, ei siinä mitään. Hienompia kuin liian suuri osa nykyajokeista.
     
  7. JnZm

    JnZm Gearhead

    Ei Toyota ole jenkki, kuten ei Chryslerkään ole eurooppalainen. Suomessa tehdyt Saabitkin on ruotsalaisia. Kysyinkin että mikä Neonista tekee ei-jenkin? Seko, että samaa konetta on laitettu japanilaiseen, vai se ettei siinä ole kauhian isoa veekasia eikä sitä ole tehty 60-luvulla?
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Polttoaineen kulutus kiinnostaa ihmisiä, koska siitä on tehty tehokkaalla aivopesulla pahin mahdollinen saastuttaja.
     
  9. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    hauskinta on "vihreet" lentää ilmasto kokoukseen ni se edestakas lento saastuttaa enemmän ku mitä minä saan parissa vuodessa
     
  10. Puutera

    Puutera 3rd gear


    8)

    Tuo on aivan totta! Tuossakin "vihreitten" jutussa pätee se sama vanha sanonta, että tehkää kuten sanon - älkää kuten minä teen.
     
  11. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Näillähän "avainhenkilöillä" olisi sitä aikaa mennä julkisilla vaikka ovat huolissaan ilmastosta niin teot puhukoon puolestaan.

    Samat julkimot puukottavat veroilla huoletta vanhalla autolla ajelevaa (useamman kerran verotettu kulkuneuvo ja mikään ei riitä) kansalaista.

    Sylettää :mad: :wc:
     
  12. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Älkääs nyt ottako itseenne siitä bensankulutuskyselyistä. Moni vaan haluaa aloittaa jutustelua bensamittarilla.
    Olen varma, että jokainen suomalainen aikuinen äijä haluaisi ajaa jenkillä.
    Se sopan kulutus on tavalliselle suomalaiselle helpoin avaus keskusteluun. Toisaalta voi olla, että kyselijä haluaa huojentaa mieltään jos jollakulla auto kuluttaa vielä enemmän kuin omansa. Itsellänikin on käyttiksenä Volvo ja en ole koskaan päässyt vielä alle 11 litran kulutusta satasella.
    En usko että hetero suomalainen mies oikeesti vittuillakseen kyselee bensankulutuksesta.
    Taitaa olla ne punaisten aatteiden miehet, joita Jenkillä ajelevat heteromiehet vituttaa.
    Erittäin Hyvää Joulua teille jenkkiautojen ystäville!
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Nehän käyttää julkisia, kyllä noi reittilennotkin ovat julkista liikennettä. Ei ne ykstyiskoneilla reissaa.
     
  14. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    ei sitä nyt aina tulla vittuilemaan ja osa kyllä on ihan asiallisia mutta välillä tulee niitä joitten naamasta näkee aiheen tarkotuksen. jotenki tuntuu vaan ne ikävimmät kaverit jäävän mieleen :eek:
     
  15. jusander

    jusander 1st gear

    Ite sain paljon uusia parkkipaikka kavereita syksyllä kun ostin 60 luvun chevyn. Lähinnä olivat semmosia 60+ vuotiaita ukkeleita.Toiset jopa ryömi auton alle ihmettelemään. Eikä auttanut vaikka sanoin et pitäs mennä on vähän kiirus, ei muuta ku vielä peltiä auki. Pelkkää positiivista kuulunut
     
  16. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    joo mäki oon ollu aistivinani närää ihmisten katseissa oldsilla ajellessa(millonhan joutuu nyrkkipyykille?XDXDD),se on tehokas tuo valtion aivopesu,ja autokauppiaat taas hykertelee kohta kun kansa ostaa hybridejä ja sitte ku hybridit on myyty niin uus ralli alkaa jonku taas uuden ja mahtavan tuotteen kans....
     
  17. Hoke

    Hoke 2nd gear

    Noi hypridit on kyl mun mielestä yks suurin kusetus mitä löytyy, tän ilmasto vouhotuksen alla.
    Miten ihmiset unohtaa että noi akustot saatuttaa hitosti, sekä ennen että jälkeen elikaarensa.
    Mites pitkään akut ketää, kolme vuotta jos on tuuria ?
     
  18. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Näin sen minäkin olen loppujen lopuksi tuuminut... Kun yli 20v ajellut USA tuotteilla 8)
    Täällä nykyisessä asuinpaikassa varmaankin "punaisten aatteiden miehet", (ja täällä niitä vielä yhä piisaa samoin kuin Kemissä), kihisee kiukusta kun pihassa on 2 kpl "aate vihollisen" tuotteita, mutta eipä vielä ole kukaan uskaltanut ilmaista mielipidettään... EI edes bensamittarilla, alta kulmain vaan kyräilevät mutta suu pysyy kiinni :lol:

    Ja tohon kulutus kyselyynhän on hyvä vastata että alta kympin, alkaa ihmettely notta eihän se nyt niin vähää voi viedä... Vastataan: Riippuu ihan nilkan asennosta, mutta tarvittaessa alta kympin menee :rotfl: :rotfl:
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tuossa saattaa olla semmoinenkin juttu, että vaikka mieli kuinka tekisi ajaa jenkillä, niin rohkeus ja itsetunto ei siihen riitä.
    Jenkin valintaa pitäisi sitten perustella ja selittää vaimolle, vanhemmille, omille ja vaimon sukulaisille, työkavereille, naapureille ja vielä niille samalle bensamittarille osuville satunnaisille kyselijöille.
    Tuo "suuri" kulutus on sitten semmoinen argumentti, jolla voi itselleen "puhua järkeä" ja perustella omaa munattomuuttaan.
    Uskon, että monikin harrastaja tuntee näitä sankareita.

    Siitä selittämisestä muuten selviää hyvin lainaamalla vanhaa biker-sanontaa :
    "If I Have to Explain, You Wouldn't Understand".
     
  20. Ana67

    Ana67 Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: 8)
     

Kerro tästä muillekin!