Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

 1. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  Ei nyt ihan suoraan kuulu tähän topikkiin, juttukin maksumuurin takana, mutta kuvatekstissä se oleellisin..
  https://www.ts.fi/uutiset/5522047

  Koska coupe Taunuksesta on tullut muskeliauto? Varmaan vain Nousiaisissa:cool:
   
  Seevu tykkää tästä.
 2. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Nooh....mihin Tanelia kukin vertaakin mutta eihän se mikään muskeliauto ole tokikaan mutta toisaalta jos ajattelemme niitä oikeita muskeliautoja niin nykypäivän monet jo 2l perheautotkin kiitää samaan tahtiin johonkin 7-8s sataseen pienellä kulutuksella ja sähköautot vielä rutkasti nopeamminkin,molemmat jälkimmäiset omaten myös ajo-ominaisuudet ja reilut rajatut huiputkin mutta myös tylsän muovisen kertakäyttökoostumuksen+ ulkonäkö mitäänsanomaton.

  Oikeat muskeliautot toki omaa pikkasen muutakin,esim sen ulkonäön,fiiliksen ja silmänruokaa sisätiloisaankin mutta jos otamme vaikka Coupe Taunuksenkin tai Consulin lähes vastaavana Fordina niin hienojahan nekin on laitettuna molemmat ja varsinkin V6 versioina vielä äänipuolikin mukava vaikkakaan kulkupuoli ei niinkään paljon tonnikuussatasta kummempi kuin luulisi mutta monelle kelpasi nekin oikein hyvin.
  Oisko Capri sitten ollut se euromuskeli Fordilla vaiko poniauto mutta niitäkin sai 1,3sta kolmetonniseen eli niinkuin muskeliautojakin laajalla moottorisakaalalla samaan peruskoriin.

  Pikkukoneisen sai muokattua isokoneiseksi ja niinhän ne teki Amerikassakin jopa suunnitellusti uuden tai käytetyn vaihtomoottorin ollessa jo ehkä valmiinakin tallissa kunhan osti perusversion sillä halutulla korimallilla ja rakenteli siitä omanlaisensa.
  Se on sitä tervettä rakentelua eikä matching numeroista kukaan piitannut!

  Ei tuommoisia vanhoja Ford eurocoupeja minkäänmoisia pahemmin näe liikenteessä enää kesäisin eikä ostarin parkkipaikalla tarvi hävetä ja eikö se harrasteajoneuvossa ihan hyvä piirre tuo persoonallisuus ja taatusti jeesustelijoita ja juttukavereita tulee niilläkin,ehkä jo enemmänkin kuin oikeilla muskeleilla...
  Minusta kaikki vanhat autot on ihan hyvä harrastekohde vaikkapa käyttöautojen ylettömään elintasorumbaan,täyspäiväiseen kaljoitteluun tai tietokone-nörtti elämään verrattuna ,toki jotkut vehkeet mielenkiintoisempia mutta ainahan niitä voi vaihtaakkin isompaan tai pienemään eikä ovimäärääkään kiveen hakattu.
  Ainakin valinnanvaraa piisaa!
   
  Muokattu: 25.12.2021
  -Skeletor- ja Zejk1 tykkäävät tästä.
 3. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Viime viikolla puhuin yhden koulukaverin kanssa autoista ja päädyin jossain vaiheessa näyttämään kuvia mitä meiltä löytyy. Ensimmäisenä näytin kuvan Chevystä, sai ylennyksen Cadillaciksi.:rolleyes::) Oli vähän hiljaisemmin kun tuli seuraavien kuvien vuoro.

  Ei mikään paha virhe, kun onhan osa halvemmista amerikkalaisistakin arvoauton näköisiä.:D Etenkin tällä puolen rapakkoa.
   
 4. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Multa yksi tuttu kysy vähän aika sitten , että mistä helvetistä mää aina löydän kaikkein
  rumimmat autot, ei eritellyt mitä autoa tarkoitti:)
   
  Gary Grand ja isalmela tykkäävät tästä.
 5. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Radio Cityn aamussa keskustelivat jotain autoista ja toinen juontajista mainitsi vanhasta amerikanraudasta heidän lähellä, jonka takalasissa lukee "Fuck the Prius". Kuulemma kesät-talvet ulkosalla jossain stadissa.

  Olisi mielenkiintoista tietää mikä on tämä vanha amerikanrauta. Kyllähän joku sen varmaan on nähnyt. En usko että monessakaan amerikanraudassa on tuollaista tekstiä takalasissa.
   
 6. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  redneck1 tykkää tästä.
 7. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Töölössä se seisoi, jossain Stadikan lähellä. Mun käsittääkseni se myytiin mobilistin toimittajalle ja sitä kautta eteenpäin jollekin innokkaalle.

  4D Dartti, olisko -70-72? Oikee käyttöjenkki.
   
  redneck1 tykkää tästä.
 8. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  1970 oli ainut vuosi tuollaisilla takavaloilla.
   
  leivonharri tykkää tästä.
 9. Temppis

  Temppis 2nd gear

  "monsteriauto!!!" 3v poikani letukan lavurista
   
  isalmela ja maverick999 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!