Korin levityksen erikoisluvat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Härski Hartikainen, 15.5.2006.

  1. Lakihan sanoo että koria saa levittää enintään 100mm. Saako levityksiin erikoislupia? kun autooni tulee 120mm levittävät kylkilevikkeet. Eli 60mm per puoli. vai meneekö se niin että pitää muutoskatsastaa jos menee yli tuon 100mm ja jos alle 100mm niin ei tarvitse muutoskatsastaa...?
     
  2. chevystw

    chevystw 1st gear

    Muutoskatsastuksella selviää. Mulla on 85mm levitystä per puoli eikä siitä sanottu mitään, ei edes mitattu kun leima jo oli paperissa. Kyseessä rekisteröintikatsastus. Eipä noilla tunnu olevan kiinnostusta levityksiä kohtaan jos ei mitään yliampuvaa levitystä ole, muutama muu auto myös leimattu eikä sanaakaan tullut kun en itse asiasta maininnut.
     
  3. john

    john 3rd gear

    noh periaatteessa aina pitäis muutos katsastaa, rekisteri otteessahan lukee auton leveys. mut jos paat johonkin isoon maasturiin levikkeet tuskin kiinnostaa ketään. 6satataseen fiiattiin jos pistät voi insjinööri kiinnittää jo huomiota.
     

Kerro tästä muillekin!