Koritinaaminen kielletty

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja ruuvari, 29.11.2005.

  1. Toitsu

    Toitsu 3rd gear

    Ja tämä eroaa Koto suomesta miten? Esimerkkejä... Arabian ranta joka on täysin saastunutta maata ja talot vaan päälle kuten hiroshimassa konsanaan. Tai Tornion kaupunki jossa on outokummun kromi tehdas. Kyseisessä kaupungissa voi nähdä kun kadut kiiltää kromista kesäisen vesisateen jäljiltä (itse nähtyä ja todettua). Empä menis kehumaan Kotkaakaan, vuosikymmeniä jatkuneet paperitehtaiden paskavesipäästöt... Lista on täsmälleen yhtä loputon meilläkin... Teollistuneiuden maailmojen ongelma. Venäjällä sentään on nykyään kemikaalivalvontaakin, mutta mitenkäs on Kiina ja Korea? Afrikan maat? Tai Britannian korkeaktiivisten jätteiden puhdistus laitos joka kippaa "puhdistetun" kaman suoraan mereen? (Sellafield).

    :-?

    En mä mikään viherpiipertäjä ole, mutta paras olis sutaista sonta oman sormen päästä verhoihin ennenkuin alkaa muiden sontasia sormia haukkuun.. :lol:
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Niin no, pitääks tota toimintaa jatkaa vai, siitä kai tässä on kyse.
     
  3. Toitsu

    Toitsu 3rd gear

    Loppujen lopuksi monet materiaalit kehittyy ja tulee puhgtaammiksi, hyvä niin, kunhan niillä oikeesti tekee vielä jotain sen jälkeenkin kun niitä on "kehitetty".. :)
     
  4. jakari

    jakari Gearhead

    joo ei saa edes juttaa koska kaikki lyjylliset tinat kielletään.Kävin tossa ostamassa juotos tinaa ja eukko kehu ettei ole muutako lyijytöntöä koska lyjjyllinen kielletään, niinpä ostin lyjytöntä juotos tinaa. Menin talliin ja rupesin juottamaan sähköjä..... ei siittä tullu tosiaaankaa mitään ei se tartu eikä juoksetu.
     
  5. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Mä menin kauppaan ja piti ostaa kynttilöitä, mutta myyjällä ei ollut kuin hehkulamppuja, joten otin semmosen. Menin himaan ja koetin saada hehkulamppua syttymään sytkärillä, mutta paskat se mitään syttynyt, lasi vaan tummu...ihan v***n paska vehje ku nyt joutuu oleen pimeessä.

    Pointti? No se, että jos matskut muuttuu, niin ehkäpä ne ei käyttäydy tismalleen samalla tavalla kuin vanhat vaan jotain tartte tehdä erilailla...ja ei sit herneitä nenuun, tää oli läpällä :lol: :lol: :lol: :lol:

    -JJ-
     

Kerro tästä muillekin!