Korjaamo prässi 15-20-30T

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja BRC1, 1.2.2010.

  1. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Pidemmän aikaa olen "edullista" korjaamoprässiä etsinyt kokoluokassa 15-20t. Tänään pongasin motohelvetessä mielestäni tymäkän näköisen 30T prässin hintaan 599! Tuntuu jo melko edulliseltä eikä näyttänyt todellakaan miltään rimpulalta.

    Onko kenelläkään kokemuksia ko härvelistä ?
     
  2. pantera

    pantera Double Gearhead

    Ostin vuos sitten 2o tonnin rässin kärkkäiseltä y-vieskasta 179e
    Samoja näytti olevan keskisellä reilulla parilla sataa
    Siinä on oikea sylinteri eikä mikään pullotunkkiviritys ja pumppu on vertikaalimallia eikä mikään portopowerin nitkutin.
    Aika hyvä hinta-laatusuhe
    600e hintanen pitää olla kyllä aika roo vehe
     
  3. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Kiitos!

    20T riittää todellakin mun turaamisiin ja jos ei tosiaan ole se pallotunkkihärveli niin pitääkin ottaa yhteyttä Kärkkäiseen 8)


    Edit . voi masennuksen kanahäkki .. Ei löytynyt ainakaan nettikaupasta kuin tää: https://www.karkkainen.com/webapp/wcs/s ... earch=true
     
  4. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

  5. Tuumer

    Tuumer Gearhead

  6. Kalkkuna

    Kalkkuna Gearhead

  7. VesQ

    VesQ 1st gear

    Kyllähän ne pullotunkkimallitkin jotenkin toimii, noissa tehdastekoisissa 20t ja alle meinaa vaan olla sitä että runko joustaa melko paljon ja jotain laakeriakin kun painaa niin menee silleen nypyttämällä/pätkittäin sekä jos irti painaa jotain oikeen tosissaan niin ihan levottoman pamauksen pitää kun osa irtoaa ja runko pamahtaa suoraksi :D

    Melkeen toi 20t saa olla jos jotain vähänkään isompaa meinaa painella, ainakin noi etuvetoisten pyöränlaakerit on joskus niin tiukassa että ei meinaa edes toi 20t riittää ilman lämpöä
     
  8. crawler

    crawler 1st gear

    Mä kävin paikallisessa halpakaupassa kattomassa tuota samaa mallia kuin yllä olevassa Puuilon linkissä on.

    Testasin sitä siinä olevia rautoja vastaan painamalla niin mittariin tuli 10tn melko helposti, sen jälkeen alkoi käyttövipu olla jo melko jäykähkö mutta kyllä sieltä vielä varmaan potkua olisi löytynyt.

    Tuota mallia harkitsin kyllä itsekkin ostaa.
     
  9. BRC1

    BRC1 Gearhead




    Kiitos,tässähän säästyi heti 300€ 8)
     
  10. rautavirta

    rautavirta 1st gear

  11. BRC1

    BRC1 Gearhead

  12. omavalmiste

    omavalmiste 3rd gear

  13. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Jaha..takaisin alkuun.Pitänee käydä siellä puuilossa kuitenkin..
     
  14. rautavirta

    rautavirta 1st gear

    Metallkraft on hiukan kalliimpi, mutta maksaa itsensä takaisin kun ei tarvitse huoltaa ja korjailla jatkuvasti. Kiinan hydrauliikkaa en itse enää huoli.
     
  15. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Koivusella on 30T prässi merkkiä Ondo, valmistettu euroopassa eli tarkemmin sanoen Espanjassa, on erittäin hyvä keskihintaluokan prässi. Löytyy koivusen sivuilta www.koivunen.fi ja sieltä kampanjat Toolpack syksy 2009, sivu 54.

    Laadusta kertoo jotain se, että prässi toimitetaan valmiiksi kasattuna (tai lähes, 2 M8 pulttia ja painemittari pitää kiinnittää pakkaussyistä). Verrattuna motonet yms 599€ 30t kiinanprässiin on aika huima ero. Esim runko kiinalaisessa 5-6mm lattaa, tossa 10mm, pultit vähintää 8.8 lujuusluokkaa kun kiinalaisessa merkittömiä tai 4.8 shittiä. Lisäksi Ondo on oikeesti tukeva rungoltaan, vaikka onkin vaan lattaraudasta pultattu nippuun.

    Suosittelen. Jos toi ei kelpaa, sit menee saksalaisiin/AC Nordic hintaluokkaan eli 1500+ euroa.
     
  16. misterx1

    misterx1 1st gear

  17. rautavirta

    rautavirta 1st gear

  18. MrRoadmaster

    MrRoadmaster 3rd gear

    Puuilon prässillä irronnut monet nivelet.
    Itsellä se malli, missä sylinteri liikkuu yläpalkissa. Todettu hyväksi ominaisuudeksi. Saa puristaa esim alatukivartta toisessa reunassa, muutoin ei menisi väliin. Helposti.

    Muutoin ei varmaan pärjää esim IKHn Megalle, mutta Mega ei pärjää hinnalla.

    Runko taipuu kyllä siellä 15t näyttämillä, mutta jos niitä tarvitsee jatkuvasti, tämä laite on väärä. Osta isompi
    N 10t lukemilla toimii kotikäyttöön hienosti. Tukivarret saa kyllä ruttuun jo noillakin voimilla.
     
  19. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Hei tää oli hyvä vinkki!! Kävin uudestaan katsomassa sitä motohelveten prässiä ja esittelykone valutti jo männän juuresta öljyä. Vähän pisti arveluttamaan.
     

Kerro tästä muillekin!