korotusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Mastodontti, 15.11.2002.

  1. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Eli olenko oikeassa että suomesta ei mistään saa ostettua korottavia lehtijousia toyota hj61:een, kyselin norjasta ironmanin korotussarjaa(sis. jousien lisäksi iskarit, puslat yms), ja hinta olis vajaat 1300 euroa ilman rahteja, pelkät jouset olis n.500 euroa halvemmat, miltä kuulostaa, kellään kokemuksia jousien tilaamisesta tai hj:n korottamisesta.
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jousipajathan tekee sulle ihan millaset jouset haluat.
     
  3. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    No minkäs hintaista vois olla koko jousien teettäminen, nyt on lisätty lehdet ja vähän korotettu, ja on vähän turhan kova alusta. Olis tarkoitus saada korkeemmat, mutta kuitenkin mukavat ajaa.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vallilan takomossa aikanaan pari vuotta sitten oli hinta takomisesta muistaakseni 3000-3500mk pari. Vai olikohan se kaikki 4? En muista.
     
  5. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Viime vuonna kyselin Suburbanin jousien takomista Vallilasta,hinta oli 4tmk/4kpl.Auton omat jouset taottuna+uudet puslat.
     
  6. Tomppade

    Tomppade 1st gear

    Punkan jousipajalla maksoi Fiat 600D uusi jousi pakka eteen touttuna 100e viimevuoden kesällä. Että kyllä se varmaan hieman kalliimpi on nuihin isompiin ja tekivät punkalla siitäkin suden, vaikka laitettiin 300kg eteen painoa jousi ei joustanut paskaakaan. Täristi hieman :smile:
     

Kerro tästä muillekin!