kromatun vanteen korjaus ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja moottori-hannu, 18.8.2008.

  1. moottori-hannu

    moottori-hannu 3rd gear

    tarina on seuraava:perjantaina ajelin sovitusti usa-osaan mukanani uudet renkaat joihin ostin ko.paikasta uudet kromivanteet. Puhelimessa oli etukäteen sovittu rengastöistä. Vanneyhdistelmä kyytiin ja illankähmyssä kotiin.kaikki hyvin. Seuraavana päivänä eli lauantai-aamuna paikalliseen rengasliikkeeseen tasapainotukseen ja sielllä paljastui karmea totuus,kromireunoja oli irti ja nirhaumia siellä täällä jotka löytyi asennusrasvan alta. Soitto tottakai heti usa-osaan ettei jää mitään viiveitä reklamaatiossa. Mokia sattuu mutta jatko ko.firman kans ei oikein toiminut. Vika on asentajan ei firman? Ei vaihtoa vaikka perjantaina menen ostamaan uudet virheettömät vanteet ja asennusmokasta kärsii asiakas.Nyt asentaja lupasi hyvitystä hinnasta (omasta pussista!)Suostuin koska koko ruljanssi alkoi jo potuttumaan eikä ole aikaa soittaa suuta päivät pitkät puhelimessa. OISKO KEINOJA SAADA LOPUT KROMIT PYSYMÄÄN ? Lakkaa, liimaa????
     
  2. RB-440

    RB-440 1st gear

    Täytyy kyllä sanoa, että mulla ei ole ihmeemmin edes maalit lähteneet gummisedillä poikkeillessa, ja ainaskin kromit on pysyneet ihan nätisti kiinni joka kerta, kun kumien kanssa on nysvätty.
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Siis hetkinen...ostit uudet vanteet ja ne asensi renkaat päälle,mutta ei kuitenkaan tasapainottaneet...mikä vatun rengasliike/varaosapulju/myyjä??? laittaa renkaat päälle,mutta ei omista tasapainotuskonetta..tuskin on edes rengaskonetta ja ammattitaitoa hommaan silloin ???? :eek: :eek:

    Vaadi vain uudet vastaavat vanteet tilalle,jotka otat irrallisena mukaan ja viet kunnon rengasliikkeeseen asennettavaksi ja jos ei suostu,niin kuluttaja-asiamiehen juttusille tai purat koko kaupan !!!! :mad: :mad:

    PS.Jos vanteet on saatu rikottua niin että kromit irtoaa,niin voit olla satavarma että renkaat on kanssa risat reunoista ! :(
     
  4. terroristo

    terroristo 1st gear

    Siis täh!!

    Ostit siis vanteet ko.puljusta,eivätkä suostu korvaamaan asentajan mokaa vaan asentaja makselee virheensä omasta pussistaan!!!!!!!! :eek:

    Eikö siellä firmassa tosissaan oo tasapainotus konetta,kun muualle tarvii painotettavaksi viedä?

    Vittu mikä meininki,ja sä meinaat vielä tuolta puulaakista ostaa toiset vanteet,kyllä ne mun mielestä pitää saada ilmatteeksi niitten vaurioituneiden tilalle.
     
  5. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    No kyllä! Uudet tuossa pitää saada ihan suoraan. Onko tuo nyt jonkun apinan yritys-kyhäelmä, tyyliin "virheisiin ei ole MITÄÄN varaa"? Häh, eihän tuollainen nyt käy että asikas maksaa ja saa pelkkää paskaa, eikä firma edes lotkauta korviaan työntekijänsä puolesta. Mitä vittua....
     
  6. moottori-hannu

    moottori-hannu 3rd gear

    no lopulta suostuivat vaihtamaan vanteet ja asentajaparka sai pitää rahat, meitsille tietty ylimääräisiä kustannuksia rengasasennuksista ja turhista ajeluista. alkuperäiseen kysymykseen vastaus löytyi;kromivannetta voi kunnolla korjata ainoastaan uudelleen kromaamalla.
     
  7. RB-440

    RB-440 1st gear

    Lisämausteena vielä, että kromatun vanteen kromin korjaaminen on yleensä sen verran hankala (=kallis) savotta, että helpommin ja halvemmin homma käy, kun korvaa koko vanteen.
     

Kerro tästä muillekin!