Kromatut alkuperäis puskurit jenkeistä? Kimppatilaus.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Akseli von Gardan, 29.12.2008.

 1. Olen menossa näillänäkymin käymään Daytonassa maaliskuun loppupuolella tapahtumaan johon esim Bumberboyz tuo rekalla tavaraa , voin auttaa tavaroiden roudauksessa suomeen , jos ja kun roinaa kertyy kontillisen verran. Laittakaa vaik yv:tä jos tarviitte jotain spesiaalia.

  Puskuritilaukset kannattaa tehdä ajoissa jotta löytävät aihiot ja kerkeävät tekemään.

  AVG.
   
  Chevy ´53 tykkää tästä.
 2. Aika paljon tullut kyselyjä , noin viikon sisään pyrin tekemään tilauksen eli jos olet tosissasi ostamassa uutta kromia autoosi ,nyt kannattaa toimia.

  AVG
   
 3. Helmsman

  Helmsman Gearhead

  Löytyykö näiltä puskuripojilta mitään hinnastoa vai pitääkö tiedustella aina tapauskohtaisesti? Omasssa Cadissa on pieni vekki keskellä takapuskuria ja hiukan kiinnostaisi mitä se keskipala maksais. Toisaalta jos vaihtaa keskipalan sitten päädyt näyttää huonoilta ja nekin pitäis vaihtaa... Ja sitten jos takana on kaikki uutta alkaa sinänsä ehjä mutta hieman patinoitunut etupuskin näyttämään huonolta sekin... :-? Taitaa olla loputon tie...

  Tuolta löysin yhden hinnaston http://www.restorationchrome.com ja hiljaiseksi vetää... Kaikki puskurinpalat (9 kpl) omaan käkkylään maksaisivat yhteensä 2457$ ja ehkä pitäis antaa vanhat vielä vaihdosssa... Luulen että unohdan toistaiseksi :(
   
 4. Tarkennetaan kuviota hieman , eli tilatessani noita tuota kautta ,täytyy puolet maksaa ennakkoon jotta alkavet tekemään / etsimään tarvittaessa aihion jos ei hyllystä löydy , ja loppumaksu suoritetaan kun vastaanotan tavaran ja tässä yhteydessä ennen maksua tarkastan laadun.

  Jenkkifoorumeilla on myös varoiteltu laadusta , tämänvuoksi tuo paikanpäälläolo on tarpeellista , rahti on sen verran kallista ettei takuuasioissa ole helppo toimia jos virheellisen tuotteen huomaa vasta täällä kylmässä pohjolassa.

  Nuohan on vanhoja uudellen kromattuja alkuperäispuskureita joten niiden taustojen suojaaminen on erittäin tärkeää ja valitettava tosiasia on ettei kromauksen nykylaatu ruostumista vastaan ole sama kuin esim 50 luvulla ,mutta nuo mitä olen tähänasti tuolta saanut ovat olleet pinnaltaan upeita.

  Monet uustuotantopuskurit näyttävät olevan jostain pläkkipellistä prässättyjä näköiskopioita noista originaaleista , niiden kestosta ei tarkempaa tietoa.
   
 5. laitoin yv:n

  ja ei noilla tunnu olevan nettihinnastoa , minullakin on paperiset hinnastot parin vuoden takaa joten hinnat täytyy tarkistaa tapauskohtaisesti , joten toivon että olette oikeesti hankkimassa ettei tule liikaa "turhaa" työtä.

  Cadillac muuten puuttuu hinnastosta ,mutta voi olla että olen vaan hukannu sivun kun on tuommonen nippu irtoprinttejä jotka keräsin mukaan viimeksi tuolla asioidessa.
   
 6. Helmsman

  Helmsman Gearhead

  Kiitos tiedosta. Ei kannata haaskata aikaa mun takiani. Kuten sanottu, tulee luultavasti liian kalliiksi ja jos uusii pelkän keskiosan niin vanhat päädyt näyttää todennäköisesti hiukan sopimattomilta. Täytyy harkita tulevaisuudessa uudestaan jos vaikka sattuisi jäämään vähän ylimääräistä $$ sivuun...
   
 7. Ok ,kiitos kun ilmoitit ettei mene aikaa hukkaan , eli huomenna otan vielä kyselyjä vastaan ,jonka jälkeen postaan Bumberboyz:lle tilauskyselyn ja viikon sisään tiedetään mitä puskurit jäis lopullisesti maksamaan ja
  laitetaan sitten lopullinen tilaus sisään.
   
 8. Tänään vielä kerkee ,jos puskureista pulaa , laitan kyselyn menemään klo 15 ,jotta saisivat sen heti aamusta sitten käsittelyyn.

  Aikaisempien kokemusten perusteella vastaavat parissa -kolmessa arkipäivässä ja nyt kun vuodenvaihde painaa päälle voi olla että ottaa viikon , mutta ilmoittelen sitten heti kysyneille tarkentuneet hinnat.
   
 9. Nostan tän vielä tähän etusivulle jos viimehetken herääjiä vielä on....
   
 10. Viel kerran ylös , huomioikaa sitten hintavertailuja tehdessänne että hinnat ovat without core eli ei tarvitse lähettää vanhoja sinne aihioiksi , hyvittäisivät 100-150 taalaa per puskuri jos vanhan sinne roudaisi mutta se ei valitettavasti kannata(ei kata lähetyskulujakaan) , tekee sitten vanhoista vaikka olohuoneen sohvan ,kuituisen takakontinkopion jatkoksi , tai sitten tallinkoristeeksi :lol:
   
 11. Jees , kysely lähti maailmalle ja odotellaan vastausta.

  Sen verran noita tarvitsijoita on että on järkevää niitä lähteä sieltä raahaamaan , ja kaikki voittaa edullisen rahdin muodossa.

  Seuraavan kerran sitten mahdollisesti ens syksynä / keväänä uudet tilaukset
  mikäli maailma kelluu vielä sillätolalla että pystyy jotain harrastamaan..... 8)

  AVG
   
 12. dodge

  dodge Gearhead

  laatu

  Laadusta sen verran että mulla on dodgessa heidän tekemä takapuskuri.Puskuri on päältäpäin tosi mahtava ja suora, mutta altapäin oli umiruosteessa ja sähköhitsaus räkäsaumaa muutamassa kohdassa, oli hitasatta ihmeellisiä paloja ?Puskrista hiottiin ruosteet pois ja maalattiin sinkkimaalilla sisäpolelta.Kun puskuri on paikoillaan niin eihän se sisäpuoli näy mihinkään.Hinta / laatu on mielestäni kohdallaan.Luulen että halpoja aihioita ei löydy kromaamon naapurista enää niin helposti.
   
 13. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ostin BumberBoyzilta muutama vuosi sitten kymmenisen puskuria ja kylla ne aika hyvia on. Kaikki paketit avattiin paikan paalla ja puskurit tarkistettiin. Ne on alkuperaisista korjattua ja kromattuja, ei siis mitaan ohkasta kiinan peltia. :soosoo:
  Yhdessa oli jotain pohjia tehty huonosti ja sanoin etta en ota tota niin ukko sanoi etta ''No problemos'', ja lahti traileriin kaivelemaan ja loysi sielta toisen mika oli hyva.
  Ihan OK puulaaki, aika paljon niista on netissa juttua kun tulee ihmisille huonosti tehtyja puskureita, mutta se onkelma poistuu kun Akseli puusil.. eiku Kardaani tarkistaa rontgenkatseellaan laadun paikan paalla.
   
 14. Alustavaa tietoa tihkui BB:ltä . hinnat nousseet tuohon minulla olleeseen hinnastoon nähden noin 10% , ja ottavat käsittelymaksun 27taalaa kappale , mutta saatavuus vaikuttaa hyvältä , kun ollaan ajoissa liikkeellä.

  Bob kertoi puhelimessa että lähes kaikkia kyseltyjä puskureita olis saatavilla , hän laittaa tarkemman erittelyn lähiaikoina. Tarvitsevat tosiaan sen puolet hinnasta tilausta tehdessä ja puolet sitten kun noudan tavaran. (ja tarkastan tuotteen sillä röntgen-puusilmä-katseella)

  Tämä tietysti tarkoittaa sitä että tarvitsen tuon ensimmäisen puolikkaan ennen tilauksen tekemistä ja loput sitten maaliskuun 15.päivään mennessä.

  Yksityishenkilönä minulla ei ole varaa toimia kenenkään pankkina joten en pysty omasta pussista näitä hoitamaan. (enkä tee mitään puskureilla joihin sopivia autoja minulla ei ole ,jos joku alkaa mennä puihin)

  Ilmoitan kaikille kyslelyn laittaneille tarkemmat tiedot ,miten menetellään ja lopullinen päätös puskureiden tilaamisesta täytyy sitten tehdä aika pian.

  AVG
   
 15. Suurin osa hinnoista selvinnyt ja lähetetty kysyjille ,muutama vielä selvityksessä.

  Homma etenee.....
   
 16. chevyukko

  chevyukko 1st gear

  laitas tänne vähän tommosta suuntaa antavaa hinnottelua noista eri puskimista ni porukka vähän tietäs???
   
 17. No, tässä muutama esimerkki.

  65 barracuda takapuskuri jää 550€ Suomeen tuotuna , verot ja tullit maksettuna.

  Oldsmobile 98 ´64 jää maksamaan etu 920€ ja taka 970€ jne ,

  57 Chevyn kaikki(puskurit , kävyt,konepellin koristeet ja konepellin huulet yms) kromit jää yhteensä karvan alle 3900€ , et ei nää nyt ilmasia ole...

  Mutta tulevat nyt tarkastettuna ja vaivatttomasti kotikonnuille.

  Joo ,ja tiedän et E-baysta saa halvemmalla :rotfl: kunhan vaan luottaa myyjään :poff: :wc: ja sit kuljetus päälle...

  Noiden hinnat vaihtelee saatavuuden mukaan , esim Cadillacin ´60 puskuri ja de soton joku vuosimalli oli kuulemma vaikea löytää aihioita.
   
 18. chevyukko

  chevyukko 1st gear

  eikös noi oo ihan kohtuu hinnoissa jos kerran on varmasti hyviä?? vanhoista pa....sta pyydetään jo useita satasia...
   
 19. Simo

  Simo 1st gear

  Onko tietoa ko. firman pinnoituksesta, eli laittavatko kupari / nikkeli / kromi , niin kuin pitäisi ?

  BB:n palaute eri harrastusfoorumeilla on murheellista luettavaa .....
   

Kerro tästä muillekin!