Kromipuskurin suoristajaa Turun seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja solar4, 16.1.2013.

  1. solar4

    solar4 2nd gear

    Mun '68 letukka on jossain vaiheessa vissiin peruutettu vähän järeämpään kun takapuskuri on taipunut ylhäältä keskeltä röökiaskin verran sisällepäin. Alaosa vaikuttaa suoralta, tai on ainakin tarpeeksi suora eikä autossa paikallaan näy vaikka vähän kaarella olisikin.

    [​IMG]

    Keneltäköhän mahtaisi Turun seudulla löytyä mielenkiintoa tuollaisen oikaisemiseen? Autopeltisepätkään ei varmaan halua edes yrittää noin paksua oikoa, ei taida ihan vasaralla taipua takaisin. Jotain prässiviritystä pattinkivasteen kanssa mietin, mutta eipä löydy ihan vehkeitä tuon tekoon meikäläiseltä. Ideoita mihin voisi soitella?

    Priimaa ei haeta, sanotaan jos taipuman sais tiputettua röökiaskista vaikka yhteen röökiin niin hyvä ois.

    Tuossa pari isompaa fotoa tilanteesta:
    http://solar4.kuvat.fi/kuvat/Bel Air/2-IMG_4766.jpg/_full.jpg
    http://solar4.kuvat.fi/kuvat/Bel Air/2-IMG_4768.jpg/_full.jpg
    http://solar4.kuvat.fi/kuvat/Bel Air/2-IMG_4772.jpg/_full.jpg
     
  2. solar4

    solar4 2nd gear

    Nostetaas tätä vähän ylöspäin.. Noormarkkulaista ehostajaa on kehuttu, mutta ei haittaisi jos tekijä löytyisi lähempää.

    Eli puskurin pituus (kun päätykappaleet on irti) on 130cm, sen levyinen prässi jos joltain löytyisi. Voisin vaikka itse koittaa mikäli vain tekopaikka löytyy.
     

Kerro tästä muillekin!