kuinka ilmata chevy vanin jäähdytydjärjestelmä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja outroadrebels, 20.5.2009.

 1. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  Jep eli vihdoin pääsi tänään ottamaan savut tuosta uudesta rakennelmasta...miten ootte ilmanneet vaneissa jäähdytysjärjestelmän? auto on -77 ja ongelma on että kennolla ei kierrä vesi sitten millään....siis kenno on järjestelmässä ylimpänä ja letkut lähtee kennon pohjasta...kennon yläpuolella ei ole mitään ilmausruuviakaan...koneeksi on kammettu olds 307 jos sillä nyt on mitään merkitystä...

  Outroadrebels/Jouni
   
 2. Aako

  Aako 1st gear

  Lämppärin letku irti ja joko kaadat siittä letkusta tavaraa sisään tai odotat että vesipumppu sitä sinne työntää. itse kaatasin letkuun niin paljo kun menee ja kun vesi virtaa pumpun voimin niin letku kiinni!
   
 3. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  :( myös tuota yritetty...alkaa keinot loppua.....pitää vielä irroittaa kenno kokonaan ja laskea se ilmauksen ajaksi koneen tasolle...

  Outroadrebels/Jouni
   
 4. Emblem

  Emblem 1st gear

  Auton keula vähän ylös, paisuntasäiliöön sopivasti nestettä ja korkki kiinni, jäähdyttimen korkki auki ja kone käyntiin, sopivasti kierroksia, niin että jäähdyttimessä nesteen pinta alenee ja edelleen kierroksilla nestettä lisäten sen verran kun mahtuu ja kierroksia vieläkään laskematta jäähdyttimen korkki kiinni. Pitäisi imaista vähän paisuntasäiliöstä, nestettä näkyy silloin säiliön korkin letkuliitännässä.

  Mulla oli viime kesänä samanlaisessa systeemissä sitkeä ilmakupla ja noin sen lopulta sain pois. Oireet oli samanlaiset, käynnistyksen jälkeen vesi kierti lämmityslaitteessa mutta kun kerran polkaisi kierroksille, niin lämmitys lakkasi toimimasta.

  Onhan ilmastoinnin ohjaama vesiventtiili auki, jos sellainen on paikoillaan.
   
 5. Jape105

  Jape105 Gearhead

  Hae purkamolta kiertovesipumppu jostain uudesta autosta kytket sen kiinni nii tulee talvella nopeesti ja kuumaa lämppäristä.
   
 6. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  tää vani on 77 ei ilmastointia tai muitakaan hienouksia...tässä syylärissä ei ole ollenkaan paikkaa paisuntasäiliölle...syyläri kyllä on auton alkuperäinen...

  Outroadrebels/Jouni
   
 7. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  nonniin nyt kun tarpeeksi pitkään on puljattu niin viimein sain ilmat pois...toivottavasti. lämmötkin kestää alle 100 asteessa n.93.

  Outroadrebels/Jouni
   

Kerro tästä muillekin!