Kuka korjaa '93 GMC:n Delco CD-soittimen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Pertti K, 23.8.2017.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Niin kuka? Tuollainen löytyi Googlella: https://shop.mediaexponent.com/Autojen-multimedialaitteiden-korjauspalvelua - kokemuksia tai joku vielä parempi? Tietysti jos olisi tässä JKL talousalueella niin ei tarvisi lähetellä.

    Tuo on ollut rikki jo yli 10 v, ei ota levyä vastaan. Nyt pitää varmaan muista syistä purkaa kojelautaa niin voisi samalla hoitaa tuonkin kuntoon.

    Teleme ei tee.
     
  2. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    KajS ja Pertti K tykkäävät tästä.
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tähän löytyi tekijä Muuramesta. En oikein tiedä minkä verran haluaa julkisuutta, mutta minulta saa tarvittaessa yhteystiedot. Tosin taisi valitettavasti olla tuo minun yksilö korjauksen tuolla puolen.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Etkai hantan neuvosta ottanut vinkkiä? :D
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Jaa mikähän se oli?
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jaa a :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!