Kuoppiijo ruisinkit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja idiot, 18.3.2010.

 1. MissTake

  MissTake 1st gear

  Onneks vettä sataa, ni lumet sulaa kohisten (mie kuulen ainaki kohinaa?)! Kohta päässää kruisailemmaa ja aiheuttammaa pahennusta :poff: Pittee vähä ens viikonloppuna mennä auttelemmaa tuota omaa ukkoa auton laitos (siis pojottamaa tallii tumput suorina ja kyselemää tyhmiä) heti nuitte Nekrojen ja ACS:n jälkee, ni saahaa sekkii ajoon! :wink: Röp röp röp, en malttais oottaa, et pääsee ratin taakse.. :pinup:
   
 2. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  itehi ootan että pääsen sinne ratin taakse, siis takapenkille makkaammaan tajuttomana :rotfl:
   
 3. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Whadda fuck, pitääkö sitä nykyään muka ennättää liikennemerkkejäkin tiirailemaan jos tulee kotikaupunkiin vähän käymään. Entisaikaan oli kyllä auton ajo-ominaisuudet sitä luokkaa että moiseen hömpötykseen ei oikein meinannut kapasiteetti riittää, oli ihan tarpeeksi jännittävää veivata rattia risteyksissä ja arvailla uraisilla kaduilla jotta mihinkä suuntaan ne ristikudosrenkaat seuraavaksi osoittavat...
   
 4. idiot

  idiot Gearhead

  liekkö oot etupenkillä ja ite rupelilla takapenkillä :poff:
   
 5. Savo

  Savo 1st gear

  Jännittävämmäksi sen voi tehdä laittamalla teille jokaisella paperipussit päähän. Siitä sitten arvotaan kuka saa ns. parhaimman. 8)

  ps. Tervetuloo vaan kyytiin :p
   
 6. late

  late Gearhead

  Siinä alkaa se aitaus vasta vähän "syvemmällä". Ennen porttia on iso parkkis. Musiikkikeskuksellahan on "isohko" parkkis, ja olisi suht lähellä kylänraittia.
   
 7. Beryl

  Beryl Gearhead

  Ihan pakko kysyä että saanks määkin sitten omallani ajellen poimia niitä naisia kyytiin vai pitääkö mun jättää auto ja liittyä poimittavaks :eek:
   
 8. BettyBlue

  BettyBlue 3rd gear

  Mie ainaki meinasin keräillä miehiä kyytiini :lol: Tai no yhen ku sais bongailtuu...
   
 9. Savo

  Savo 1st gear

  Voin kyllä tulla jonku kyytiin. Joko pussi päässä tai ilman. Itse saa valita. Muuten on kyllä vaatteet päällä. Ainakin hetken aikaa 8)
   
 10. idiot

  idiot Gearhead

  täähä alakaa vaekuttaa deittipalstalta kohta :poff:
   
 11. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

  Ee mulal ole ennää lava-autoa :(
  Nyt on ruma volkkari ja vähintään yhtä ruma dartti :lol:
   
 12. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  joo näinpä näky olevan ku ohi ajoin junttanista. näkyi vaan lunta olevan about metri lähes koko parkkiksen alueella eli jos nuo juhannukseen mennessä sulaa pois :rotfl:

  musiikkikeskuksen parkki mahtaa normilauantaisin olla melko tukossa kun porukat ajelee sinne autojaan ja sekin on melko pienille nissaneille suunniteltu. fullsizet huutaa tehostimen öljyt pellolle kun siellä joutuu vexlailemaan :rotfl:
   
 13. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  No eikös se ois tasa-arvon nimissä yhtälailla kyydittömät (autottomat) ukotkin riviin seisoo vaan ja oottaa poimijaansa :poff:
   
 14. Savo

  Savo 1st gear

  Kyytiä autolla ja autossa... :eek:
   
 15. Mylvis

  Mylvis 1st gear

  Jokaisen kuukauden toinen lauantai toimii ainakin täällä etelässä. Porukka kokoontuu tiettyyn aikaan, vaihdetaan kuulumisia, katsellaan kalustoa ja kuminpoltolle on varattu oma alue. Tunnelma on leppoisa, kuka tahansa voi tulla paikalle.
  Päättäkää nyt jotain siellä Savossa, niin päästään täältäkin käymään :poff:
   
 16. idiot

  idiot Gearhead

  liekkö tuota oes tarkotus joka kolomas lauantae 'kokkoontua' savvoo..
  ts. 15.5.2010, 19.6.2010, 17.7.2010, 14.8.2010, 18.9.2010 ......
  ja niin etiäpäe.. talvesta suottaa olla hilijasempoo, mutta
  aenaha sitä voe sitte talavikipolla tulla äimäilemmää :poff:
   
 17. BettyBlue

  BettyBlue 3rd gear

  Mie voin tulla taas letukalla kuskiksi talavella, yhtä hienolla suorituksella kun viimeksi :rotfl:
   
 18. Mylvis

  Mylvis 1st gear

  Tarkotus tai ei, abouttirallaa siellä kerran kuussa kuitenkin tulee käytyä ja oleiltua. Kasikippo löytyy sekä kesä- että talviajoon. 8)
   
 19. Mrs Käkkylä

  Mrs Käkkylä 1st gear

  Mekin voitais joku lauantai tulla ajelemaan täältä Karttulan suunnalta. Hirvee hinku on saada Camaro ajoon.
  Minun pitäis varmaan vaihtaa nimimerkkiä, mutta olkoon nyt näin.
   
 20. cam87

  cam87 1st gear

  jaa valinnan vaikeus tulisko camarolla jos tietysti saa kasaan ja leimattuu tai sit tuolla vanilla joka tuli ostettuu vuos sit tuolta kuopiosta tänne suonenjoen suuntaan
   

Kerro tästä muillekin!