Kupla+kusilaitu pulkka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja v-v, 18.8.2008.

  1. v-v

    v-v Gearhead

    Ois tossa tommonen yks projekti kiikarissa, elikkäs kuplan alustalle perustuva "urheiluauto". Niin, semmosta kyselisin kun siihen löytys paperit ja muutos luvat jostain -90 luvun alusta, niin onko ko.kapine mahdollista saada vielä leimattua? Autoa ei siis ole katsastettu muutosten jälkeen. Papereita en ole itse vielä nähnyt, mutta käsillä ovat :lol:


    Tulikohan tarpeeksi vaikeasti? :rotfl:
     
  2. No H2O

    No H2O Gearhead

    Kun olet saanut paperit käsiisi niin soitto Akeen niin varmastikin sieltä osaavat neuvoa eteenpäin. Jos kohdallesi osuu semmoinen asiakaspalvelija jolle asia tuntuu olevan kohtuuttoman vaikea ymmärtää, pyydä ohjaamaan jollekin toiselle.

    Niin ja oma mielipide tuommoisesta on että jos kuplaa mielit niin osta sitten ihan oikea kupla ja jätä tuo lasikuitu keksintö niille sijoilleen. Pääsääntöisesti nuo ovat ihan hirveitä vekottimia...
     
  3. Jotkut ihmiset tykkää noista , kait ymmärtämättömyyttään (?) :lol:

    Vaikka kuinka hienon "urheiluauton" näköisen sais tehtyä niin viimeistään se säkätys sieltä pakoputken tienoilta saa kylmät väreet kulkemaan ainakin meikäläisen selkäpiitä pitkin ,mutta mietippä että sijoittaisit rahasi vaikka rodi-projektiin , tällähetkellä tarjontaa on yllin kyllin ja pienelläkin rahamäärällä pääsee alkuun...ja tehty työ ei menis sit hukkaan kun valmiista autoista saa jotain poiskin (myydessä)vrt korinvaihto-kupla viritelmiin. :odroll:

    Mut onneks tää on "vapaa"maa ja jokainen saa tehdä mitä itse haluaa eli jos tuollaiseen päädyt niin onnea ja menestystä valitsemallesi tielle :rotfl:
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Pitää pikkasen tarkentaa, jos meinaa ajella keksinnöllään niin saa tehdä mitä virkavirheet akessa haluaa :mad: .
    Kyllä noi rantakirput oli loistavia kesäautoja, mutta urheilukuplaan en ota kantaa :odroll: .
     
  5. Jep tuota juuri tarkoitin tuolla "vapaalla" mutta myös sitä että jos joku asia ,esim urheilu-kupla tuntuu hyvältä ajatukselta niin eihän siinä sitten auta kun sellainen hommata :odroll:
     
  6. v-v

    v-v Gearhead

    Tää nyt on vaan semmonen mielen häiriö, aattelin vaan et kun hinta ois periaattessa "ilmanen" ja kun se tuolla uuden talon tallissa olisi jo valmiiksin..... Kyllä itelläkin on pääsääntöisenä rojektina toi Impala, kun vain sais nyt maalaus kuntoon!!!

    toi ois semmonen viimeistelyä vailla oleva niin kattoo nyt...On se periaatteessa niin ruma et se on jo siisti :rotfl:

    Kaikkee leluja sitä pitää lapsella olla!
     
  7. Pöhö-Andrei

    Pöhö-Andrei 1st gear

    Josjus on jäänyt seuraavanlainen toteamus mieleen, jonka todenperäisyyttä ei pysty nykypäivänä enää varmentamaan sillä säännöt ovat muuttuneet moneen kertaan.

    Silloin jos muutosta ei muutoskatsastettu lupien voimassaoloaikana oli tapaus ns menetetty ellei hakenut luville jatkoaikaa jota yleensä myönnettiin vaihtelevasti. Jos luvat vanheni totaalisesti piti ne anoa uudestaan. Jos auto olisi katsastettu tuolle korille ja poistettu vaikka seuraavana päivänä kilvistä ei uudelleen rekisteröinti vaikka 15 vuotta myöhemmin pitäisi tuottaa mitään tuskaa.

    Tässä sinun tapauksessa kannattaa kyllä soittaa melkeinpä suoraan akeen ja kysyä sieltä neuvoa. Kuplahan on pohjalevyllinen (vai mikä se oikea termi nyt olikaan) auto johon saa nykyään tehdä korinvaihdon toisin kuin itsekantaviin koreihin joten sen säännön mukaan homman pitäisi onnistua, tuo lasikuitukorin asennuksessa on saatettu kuitenkin vaatia pienet rhs-profiili vahvikkeet mutta ne lienee sinne laitettu jos auto on kerran kasassa tälläkin hetkellä.

    Mikä rakennussarja siihen on laitettu, itseäni nimittäin pienesti kiinnostaisi tuollainen rakennussarja myös.
     
  8. stangrider

    stangrider Gearhead

  9. jublomb

    jublomb 1st gear

    HYI SAA..NA minkänäkönen pyydys!!!!!!

    Noh,makuasioista ei kuulemma voi kiistellä,mutta huonosta mausta voi aina huomauttaa...
     
  10. v-v

    v-v Gearhead

    [​IMG]

    Se ois tommonen kikotin(ei kuvan auto) ja kaikki paperit on tallessa. Vois olla jossain vaiheessa myynnissä! :rotfl:
     
  11. No eihän tuo niin huono vaihtoehto oliskaan , olen nähnyt paljon surkempiakin esityksiä korimalliksi... Mutta mites se ääni sitten :lol:
     
  12. weard_racing

    weard_racing 1st gear

    Taidan tuntea ton korin "luojan" loviisan lähellä yks maalari joka noita aikanaan tuuraili enemmänkin.. ihan siistin olosia vehkeitä..
     
  13. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  14. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Ei oo halventunu...päinvastoin!

    Ei ns. Ferrari ole halventunut - muistaakseni sama auto oli vuoden sisällä myynnissä puoleen hintaan eli tässä toteutuu autokauppiaan perussääntö: kerro ostohinta kahdella ja lisää satanen yleiskuluihin! Tosin ohje oli jo käytössä markka-aikana, mutta on ilmeisesti käytössä suoraan myös tänä päivänä ahneimmilla autokauppiailla :)

    Jos ei kauppias edes tiedä, mikä tuon korisarjan mukainen auton nimi on, niin saisi keskittyä vaikka pölynimurien myyntiin... :D

    Samanlainen vedätys hinnoissa oli ja on Hyrylässä olevan RHD Rolssin kanssa. Hinta oli toivekkaasti tästä Chevyn koneella varustetusta yksilöstä pikkusta vaille 30000 euroa, mutta on se tämän vuoden aikana tippunut jo 19900 euroon. Pohjattomalla ahneudella ei ole mitään rajaa...varsinkin kun sama auto oli viime vuonna myynnissä Pohjanmaalla n. 17000 euron hinnalla ja luulen, että Rolssi on otettu sisään 10-15000 eurolla... :mad: Pikku vinkkinä kerrottakoon, että autossa käytettiin usean vuoden ajan venäjällä tankattua bensaa ja joku innokas "entistäjä" meni vielä uusimaan penkkien nahkoja osittain, jotta saatiin niihin huomattava väriero aikaiseksi! Todellinen No-Matching Numbers tapaus siis...ei siinä mitään, hienoa kyytiä sain sillä aikoinaan, kun kaveri oli sillä mulle juoppo-kuskina Imatran yössä... :rotfl: ...Valtion hotellin eteenkin sai paikottaa rauhassa, eikä tullut lappua ikkunaan...

    Ei se oo tyhmä kuka pyytää, vaan se kuka maksaa... :D
     
  15. No H2O

    No H2O Gearhead

    No onx tää ko. härveli nyt tullut sitten nettiautoon myyntiin? :eek:
     
  16. v-v

    v-v Gearhead


    Heh :rotfl: Joko kerkisit nähdä? Just laitoin! Eiku kaupoille!!!! :rotfl:
     
  17. No H2O

    No H2O Gearhead

    No mähän vahtaan nettiautoa kuin mykkä v***tua suu auki... :rotfl:

    Mut ei vainen pahniksia alkaa olemaan omiksi tarpeiksi, paitsi tietysti jos löytyy joku hyvä metsälöytö/latolöytö, jossa on kuolleita elukoita sisällä, paljon hämähäkin seittejä ja sylen paksuista mettää ympärillä... 8)
     

Kerro tästä muillekin!