Kustom Kulture 8-9.2.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 21.1.2020.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    [​IMG]

    Kaksipäiväinen tapahtuma 8.–9.2.2020 Kaapelitehtaalla Helsingissä esittelee käsityötaitoa, muotoilua ja luovuutta jenkkiautojen ja moottoripyörien sekä kustomoitujen polkupyörien maailmasta. Merikaapelihallin ensimmäisessä kerroksessa on huippuhienoja ajoneuvoja eri maista sekä yli 50 hot rod-taiteilijaa ja käsityöläistä omilla osastoillaan. Suomen parhaiden tekijöiden lisäksi voit tavata taitajia mm. USA:sta, Japanista, Venäjältä, Saksasta, Ruotsista, Norjasta, Englannista, Tanskasta ja Virosta. Voit seurata myös erilaisia työnäytöksiä, mm. pinstraippausta ja kynäruiskumaalausta.

    Merikaapelihallin toisessa kerroksessa on tatuointistudio, jossa työskentelee tunnettuja tatuointiartisteja. Varaa aika ja hanki hieno tatska! Yläkerrassa on myös lisää kustom kulttuuriin liittyviä myyntiosastoja, vaatteita, asusteita, levyjä, kenkiä, koruja ja paljon muuta.

    Lauantaina Kustom Kulture Showssa järjestetään taidehuutokauppa, jonka tuotto tänä vuonna lahjoitetaan lasten ja nuorten hyvinvointia tukevalle toiminnalle Hope ry:n kautta. Tapahtumaan osallistuvat käsityöläiset ja taiteilijat lahjoittavat kustom kulttuuri -henkisiä teoksiaan yleisön huudettaviksi.

    Illan päättää bileet, jossa juhlakansaa viihdyttää taitavat
    burlesque-esiintyjät ja kolme bändiä.

    Päätapahtuman lisäksi järjestetään molempina näyttelypäivinä Puristamossa ja Valssaamossa Vintage & Swap -myyntitapahtuma, josta voit löytää ajoneuvojen osien lisäksi mielenkiintoisia kuriositeetteja, keräilytavaraa ja vintagemuotia sekä miehille että naisille.

    https://www.kustomkultureshow.com/
     
    sleepercooler tykkää tästä.
  2. Platu

    Platu 1st gear

    Hanki lippusi ennakkoon ja pääset penkomaan aarteita Vintage & Swappiin lauantaina tuntia ennen muita, eli klo 13! Tapahtuman lippuhan on ranneke, joten voit tulla ja mennä koko päivän, iltahan jatkuu aina klo 02:een saakka.
    https://www.lippu.fi/artist/kustom-kulture-show/
     
    sleepercooler tykkää tästä.
  3. Elky70

    Elky70 Gearhead

  4. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Tänään ja huamenna....
     
  5. sleepercooler

    sleepercooler Gearhead

    Hieno tapahtuma jälleen kerran!
     
    JYR tykkää tästä.
  6. debner

    debner Gearhead

  7. sleepercooler

    sleepercooler Gearhead

    Oli aika jäätävie laitteita...
     
  8. Latexoxo

    Latexoxo 2nd gear

  9. RAIVO

    RAIVO Gearhead

    miguelo ja Elky70 tykkäävät tästä.
  10. 1320

    1320 Gearhead

    Hyvä tapahtuma tälläkin kertaa! Lauantaina tultiin siinä alkuillasta ja oltiinkin loppuun asti, paljon oli porukkaa (ja tuttuja) paikalla! Hienoa kalustoa oli jälleen näytillä, etenkin Herstin tekemät Buickit ja se valkoinen Shoebox Ford projekti oli hienoa katseltavaa.

    Tuolla on enemmän tai vähemmän onnistuneita kuvia mitä tuli räiskittyä... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2020/Kustom+Kulture+Show+8.-9.2.2020/

    [​IMG]
    [​IMG]

    Ainoa miinus tänävuonna, bändit ei olleet ihan omaan makuun vaikka hyvin soittivatkin. Tietysti makuasia, mut viime vuosien hyviin Rockabilly-painoitteisiin esiintyjiin verrattuna tämänkertaiset ei tyylillisesti ihan napanneet. Siitä huolimatta huippu tapahtuma, ensi vuonna taas!:odcool:
     
    miguelo ja Elky70 tykkäävät tästä.
  11. Larry

    Larry Double Gearhead

    Dart_65, faikku66, Akseli von Gardan ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    miguelo, Elky70 ja tinareki tykkäävät tästä.
  13. Puuuh , kovat pilleet oli...
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Onhan tuolla taas ollunna. '58 lincoln opjekti teki kuvien kautta kovimman vaikutuksen.
     
    Classic1964, 12345678910 ja faikku66 tykkäävät tästä.
  15. tero79

    tero79 3rd gear

    Latexoxo tykkää tästä.
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Kyllä.Tukke ja Pallekin varmaan Linkulla mielellään pahennusta herättäisivät kylillä;).
     
    Classic1964, 12345678910 ja Ismoskosmos tykkäävät tästä.
  17. Elky70

    Elky70 Gearhead

  18. dtc

    dtc Gearhead

  19. tapsah

    tapsah 2nd gear

     

Kerro tästä muillekin!