Kustom Kulture Show 11.-12.2.2017 (+swap) Helsinki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja platuart, 3.10.2016.

  1. platuart

    platuart Gearhead

    The Kustom Kulture Show täyttää jo viisi vuotta. Kaapelitehdas täyttyy rodeista, kustomeista, moottoripyöristä, alan taiteilijoista ja palveluntarjoajista. Rockenrollia, burleskia, hyväntekeväisyyshuutokauppaa ja paljon muuta! Viime kerralla ensimmäistä kertaa järjestetty sunnuntain swap ja vintagemyyntitapahtuma on saanut positiivista palautetta ja se tullaan järjestämään myös.
    Autojen ja moottoripyörien ilmoittautuminen on nyt käynnissä kuten myös yrityspaikkojen varaus. Sunnuntain swap ja vintagemyyntipaikkojen myynti on myös käynnissä. Tervetuloa 5v-juhlabileisiin! Lavalla mm. MELROSE!
    platu@kustomkulture.fi tai 040 5116276
    https://www.facebook.com/events/1698398003731788
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. platuart

    platuart Gearhead

  4. platuart

    platuart Gearhead

    Show lähestyy kovaa vauhtia ja niin kasvaa myös ulkomaalaisen starojen lista. Japanista paikalle saapuu 27 vuotta työkseen maalaillut Mooneyesin Hiro "Wildman" Ishii. Hänet löytää Pinstriping Finlandin / Mooneyesin osastolta. Paikan päälle saapuu myös John D´Agostino koko viikonlopuksi ja hän jakaa näyttelyssä JD' Crystal AWARD of EXCELLENCE -palkinnon. Näytteilleasettajia saapuu Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Virosta, Englannista, USA:sta, Japanista, Puolasta, Saksasta, Italiasta... Liput ovat ennakkomyynnissä nyt Lippu.fi ja kustomkulture.fi sivustoilla. Lauantai iltana Knucklebone Oscar & Shangri-La Rubies sekä Melrose, Sunnuntaina swappi!
    https://www.facebook.com/events/1698398003731788
    www.kustomkultureshow.com
     
  5. platuart

    platuart Gearhead

  6. tapjar

    tapjar 1st gear

    Enää 3 yötä KK:een!
     
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    tänään paikalle;)
     
  8. Elky70

    Elky70 Gearhead

    wilburi tykkää tästä.
  9. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  10. puerco

    puerco 3rd gear

  11. Weijari

    Weijari Gearhead

    Oli kyllä pieneen reppuun pakattu paljon eväitä ja rento meininki. Todella taitavien käsityöläisten tuotoksia on ilo katsoa.
     
  12. KajS

    KajS Gearhead

    Käytiin pojan kanssa tänään sunnuntaina. Valtava tapahtuma, hienoa nähdä alan taiteilijoita toiminnassa; Japan rules, Wizzzard rules. Autoista Eldorod kruunasi päivän...miten yksi ihminen pystyy tuollaiseen?

    Sain myös täydennettyä vinyylilevyhyllyä kohdalta Fabulous Thunderbirds. Kiitokset myyjälle!

    Ja livebändi! On hienoo ajaa 200 km sunnuntaina törmätäkseen ekana toimivaan pystybassoon. Taivaallista meininkiä!
     
  13. 1320

    1320 Gearhead

    Jälleen kerran Kaapelitehtaan näyttely yllätti positiivisesti vaikka odotukset olikin korkealla. Paljon hienoa kalustoa, maalareita, taiteilijoita ja kaikkea muutakin pakattuna tuohon tilaan, tykkäsin kovasti. Vaikka autojen ja prätkien määrä ei ole suurimmasta päästä, niin laitteiden taso on erittäin kova, ja juuri siksi tuolla aina viihtyykin niin hyvin. Ja Lauantai-iltana väkeä oli paikalla melkoisesti :odcool: !

    Paljon oli tuttuja liikkeellä, uusiakin, ja bändit oli tuttuun tapaan hyviä myös. Fat Fanny ja Melrose oli todella hyviä, Knucklebone Oscar ei tyylillisesti säväyttänyt niinkään paljoa, mutta hyvin äijät soitti ja lavashow oli hyvä. Primerin osastolla oli kanssa hyvää musaa tarjolla, ja näin isona Go Getters-fanina oli hienoa nähdä Peter Sandberg lavalla myös!

    Kiitokset Platulle ja muille järjestäjille, tätä tapahtumaa ei voi jättää väliin tulevinakaan vuosina.

    Tuolla on kasa kuvia, räiskitty aikalailla lennosta ilman sen kummempia ihmettelyjä.:rotfl:
    https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2017/Kustom+Kulture+Show+11.-12.2.2017/
     
  14. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Kiitokset Platulle ja kumppaneille. Ei pettänyt tänäkään vuonna. Tietysti oli aikamoiset odotukset, kun pääsi pitkästä aikaa alan tapahtumaan.....
     
  15. Elky70

    Elky70 Gearhead

  16. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  17. jariha

    jariha Double Gearhead

  18. Elky70

    Elky70 Gearhead

Kerro tästä muillekin!