Kustom Kulture Show 11-12.2.2023

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 7.1.2023.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Seevu ja Kustom STW tykkäävät tästä.
  2. litres

    litres Gearhead

    Nooh...onko jo kuvia näyttää:rolleyes:
     
  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    faikku66, esmi, Mika.V ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. RAIVO

    RAIVO Gearhead

    esmi ja Mika.V tykkäävät tästä.
  5. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    KKS 2023 videota:

     
    Marklin ja esmi tykkäävät tästä.
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Perjantaina Turunväylällä katselin kun tuo keltanen Primer rodi tuli vastaan avotrailerin päällä Helsinkiä kohti suolapaskan roiskuessa korviin asti...nokka oli peitetty pressulla.
    Ajattelin siinä itekseni samalla sitä watun keliä manatessani että tuskin on tuostakaan rodista enää mitään jälellä kun pääsee perille...no nyt selvisi mihin oli menossa ja samalla mistä tuo kuvissa näkyvä "somistus kura" on peräsin :rotfl:
     
  7. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Hyvä oli tapahtuma.
     
  8. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  9. toyopet

    toyopet Double Gearhead

  10. 1320

    1320 Gearhead

    Hauska oli taas käydä parin vuoden tauon jälkeen, hienoja laitteita oli saatu tuttuun tapaan esille ja muutenkin tapahtumassa oli mukavan rento fiilis. Porukkaa oli ainakin lauantaipäivänä runsaasti liikkeellä, ja tuttujakin näkyi paljon.

    Iltabileissä Gin Mill Trio oli mulle uusi tuttavuus, mutta hyvin soittivat. Ria & The Hi-Binders oli erittäin hyvä kuten aina ennenkin. Viimeisen bändin musiikkityyli ei ainakaan meikäläiselle eikä kyytiläisillekään auennut, niin lähdettiin poispäin kun vika bändi aloitteli.

    Erittäin hauskaa oli, ensi vuonna taas uudestaan! :odwink:

    Jos joku jaksaa vielä katella niin tuossa kans jokunen kuva lauantailta... https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2023/Kustom+Kulture+Show+11.-12.2.2023/
     
    Marklin tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!