Kustomrama Styling Studio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja JanneK, 18.10.2011.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Eipä tuohon kyllä paljon lisättävää/pois otettavaa keksi.Varsin on sutjakkaan näköinen! No kromiset fenderit saattas ehkä korostaa mukavasti leveetä helmalistaa. :wink:

    Nuo on kyllä yksiä valloittavampia pullukoita Nasien ja Hudsonien ohessa. Eipä nuita nyt tule kustomoituna suomesta kuin yksi mieleen, eikä sekään ole Hardtoppi. Sitä en sitten tiiä miten pitkälle nimim. Faikku66 menee omassa projektissaan? 8)
     
  2. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Tämän korimallin Kaiser on linjakas ja puhdaslinjainen(kattoa lukuuottamatta)ja soveltuu mitä mainioimmin kustomoitavaksi. Ehkäpä joku innostuu. Yks tällänenkin pitäis olla :)
     
  3. JanneK

    JanneK 3rd gear

  4. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Maukas on! Ei hardtopista tietookaan.
     
  5. LeoM

    LeoM 1st gear

    Kaiseri kustomista sen verran, että Vantaan askistossa pikku hiljaa edistymässä farmari Kaiseri -51 4d PTn taka ovella -50 Chryslerin puskureilla, -40 Fordin takalampuilla -83 Fordin tekniikalla. Runko työt viellä menossa, mutta hommat etenee. Kuvia saadaan kuhan hommat etenee tarpeeksi. Taka osasta tulee umpikylkinen hearse versio ken ties -58 cadin siivillä kuhan päästään siihen asti. Katto jää normi korkeuteen, koska PT katto osuu aika hyvin silloin kohdalleen.
     
  6. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Kuulostaa erikoiselta, kuvia?
     
  7. JanneK

    JanneK 3rd gear

  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Vallan on maukas tämä. Jea!
     

Kerro tästä muillekin!