Kustoms Illustrated

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja platuart, 23.6.2004.

  1. platuart

    platuart Gearhead

    No tulihan ne sieltä! Eikä matka kestänyt kuin vajaa kahdeksan viikkoa, eli Kustoms Illustrated-lehden ensimmäinen ja jo kustantajalta loppuunmyyty numero on nyt hyllyssä. Tilanneille lähtee huomenna postissa ja jos joku ei malta enää odottaa, taikka haluaapi juhannuslukemista, voi lehteä tulla hakemaan Platuartista keskiviikko- tai torstai-iltana, 8 egee. Kannattaa pirauttaa ensin, että oon kotona.
    040-511 6276
     
  2. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    No eihän siinä kauaa menny, kun ottaa huomioon, että poijaat toi lehtipinkan soutuveneellä...
    Ja mä ainakin ajan Vehmaalle lehdenhakuun, koska postin kautta se maksais euron enemmän!
     
  3. platuart

    platuart Gearhead

    Näinhän kannattaa tehdä juu. Mutta kannattaa myös varata se lehti, saattaa loppua DoDäDääDäässä heti alkuunsa. Sulle Kasi-Pasi jutska oli jo kunnossa.
     
  4. platuart

    platuart Gearhead

    Loppuhan ne... Numero 2 ilmestyy joskus loppukesästä.
     
  5. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Ompas muuten loistava pläjäys!
    Eikun kestotilaukseen tääkin...
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    Rahtaas se lehdykäinen talille tarkasteltavaksi ... jos laittaas kestotiluun sisään ???

    :-o :-o :-o
     
  7. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Hienosti painettu lehti, mutta kalusto on suoraan sanoen vähän niinkuin kymmenen vuotta sitten oli alan lehdissä. Maalattuja puskureita, kaikkia mahdollisia tingeltangeleita aina motiivimaalattuun connie kittiin saakka. Tämän päivän kulkuneuvot ovat jollain tavalla särmikkäämpiä kuin monet tän lehden vehkeet. Kenties kysymys onkin rakentajien iästä, ehkä nämä ovatkin niitä aitoja 50-luvun tyyppejä, nämä rakentelijat.

    Vahva east-coast meininki joka tapauksessa ja moni tykkää sellaisestakin. Mutta tosiaan, varmaankin paras painolaatu ja värien toisto mitä tämäntyyppisissä lehdissä on tällä hetkellä.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo ei itsellekkään tuo east coast meininki oikein iske. Esim. nro 14 Rolls and Pleats:ssä ollut Lead East 2003 tapahtuman rakennelmat ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta hirveän näköisiä. Just niitä avokustomeita, joissa on rätti tai carson toppi, jonka takatolpan etureuna ulottuu usein oveen saakka. Just niillä katoilla ne on usein pilattu.

    Sitten se yks shoeboxi Foordi samassa jutussa, joka oli choppaamaton 2D (niillä yksosaisilla takasivuikkunoilla), jonka takaosaa oli jatkettu jonkinlaisilla siivillä. Onko hirveämpää nähty. Makuasioita tottakai.

    Niin uskomatonta kuin se onkin, niin japanialaisten tyyli onkin sitten aika jees. Jotenkin ne on kehittäny siihen jotain omaa, eikä pelkästään kopioi jenkkiläisiä.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    "Varoittavia" esimerkkejä kustomoinnin eri lopputuloksista on ihan hyvä myös nähdä. Äijän ensimmäiseksi numeroksi aika hyvä ja kuten zzzzz sanoi, erittäin hyvät värit ja painojälki. Mainio lisä lehtitarjontaan ja yhden tyylilajin edustaja.
     
  10. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  11. platuart

    platuart Gearhead

    Ja Kustoms Illustrated numero kaksi on laskeutunut maahan tänään.....
    Nopeat syövät hitaat, eli ei kannata välttämättä odottaa Teivon swappiin saakka.
     
  12. JanneK

    JanneK 3rd gear

    myyty.
     
  13. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Noi yllä olevat on myyty.
     
  14. platuart

    platuart Gearhead

    Mut niitten yläpuolella olevia on vielä 8)
     

Kerro tästä muillekin!