kutos valtteri kasiksi

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja EParviainen, 7.1.2020.

 1. EParviainen

  EParviainen 1st gear

  elikkä olis tollanen 65vuoden valtteri johon olis tarkoitus istuttaa 34o kasi ja käydä leimasedän luona, joten kysymys kuuluu mitä dokumentteja/muutoksia auto kaipaa?
   
 2. MJF

  MJF Gearhead

  Moottori ja laatikko luonnollisesti, vakio peräkään ei tule olemaan pitkäaikainen. 10" rummut tai mielummin levyt eteen, taakse isomman perän myötä vaihtuu jarrut isompiin muutenkin. Kasiswappiin tarvit pikkulohkon moottorinkorvakot (64-66 a-body), kaasupolkimen muuttamisen vaijerille, syylärin kasikoneelle, kuskinpuolen pakosarja on 64-66 a-body omansa. Centerlink on myös omansa kasikoneella, mutta ainakin 904 ja manuaalilootien kanssa riittää kun laittaa 10mm korotusta moottorikorvien alle.

  Itsellä oli aikoinaan (2011) 65 korjaamokirja konttorilla mukana josta todettiin erot. Mutta tämä kannattaa käydä siellä konttorilla kyselemässä missä aiot käydä muutoskatsastuksen tekemässä.
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. Cocco Bill

  Cocco Bill 2nd gear

  Wau:) Hienoa .Vieläkö tämmöisiäkin joku kyselee ja suunnittelee kuin joskus vanhoina hyvinä aikoina 80-luvulla??
  Nyt on palstat täynnä kaseja joka merkkiseen koppaan sovitettuna kunhan valitset mieluisan ja tarjoat härskisti puolet kuin Palsanmäki niin olet uusi omistaja näillänäkymin ikuisesti.

  kaluston liikuvuus ei voine paljon enää hidastua joten eikö helpoiten ja halvimmalla pääse ostamalla valmis kasimallinen,joko orkkis tai joskus muinoin elinsiirron saanut.

  Taitaa olla jo harvinaisempaa löytää ehjä orkkis 2d kutosvallu joka säästynyt näihin päiviin semmoisena niin täällä kuin maailmallakin .
   
  Muokattu: 8.1.2020
  roope68, falcon1, duel ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. EParviainen

  EParviainen 1st gear

  auto jo aikoinaan swapattu kasille mutta ei rekattu… paikoillaan siis 10" rummut ja isoo perää yms.. mietin vain leimasedän puolelta että mitä se haluaa...
   
 5. xp

  xp Gearhead

  Kuvittelis että etujousetkin menis vaihtoon...
   
 6. Herje

  Herje Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 7. onneton

  onneton 3rd gear

  Hieno homma, 8 vaan valluun.Tää on justaan Overdriven suola!
   

Kerro tästä muillekin!