Kuvia; 1996 McLaren F1 GTR #016R

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja S.A, 2.1.2009.

  1. S.A

    S.A 1st gear

    Täällä taisi olla puhetta näistä GT ym.protojen saundeista.
    Sattumalta löyty yhden toisen foorumin kautta pari linkkiä, jossa on mm. GTR McLareneita, BPR GT sarjan kalustoa sekä Le Mans puolelta useampi Ferrari SP333 saundi klippi.

    Pakko sanoa, että kyllä se helvetillisen upealta kuullostaa, vielä kun näkisi sen yhdistettynä siihen ääneen! 8)

    http://membres.lycos.fr/ttooff/francomain.html

    http://membres.lycos.fr/ttooff/lemansmain.html

    Jos olet moottorinäänifriikki, tulet pitämään. :eek:
     
  2. Rämä

    Rämä 1st gear

    Satutteko muistamaan kuka ajoi kilpaa McLarenilla ja missä reilut 10 vuotta aiemmin eli 1984 ja 1985 ja mikä oli silloinen kanta-auto?
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

  4. Mutku

    Mutku Gearhead

    Sori toi omavaltainen editointini noissa osin kopioimissani viesteissä yllä: mutku sitä vaan haen tässä kanssa, että mun mielestä F1 on markkinoitu niiiiiiin hyvin, televisiosopimukset ja FIAn lobbaukset ja kaikki, että ei sitä mafiaa edes legendaarinen LeMans murra (?).

    Ois se vaan komeeta, kun tulis vastavoima (niinku "Imperiumin Vastaisku", heh) tolle Eccelstounin FI-sirkukselle, joku rahakas taho vetäis esim. LeManssin ja Pikes Peakin ja muita legendaarisia kisoja saman lähetyssopparin allle ja alkas tarjota Prisma- ja Plussakansalle vaihtoehtoa F1-tuuballe... (?)

    No, kohta se Bernie kuolee pois, klaaninsa uuudelleenjakoa ja "kukkonatunkiollahässäkkää" kandeis jonkun rahakkaan tahon käyttää hyväks ja ampua tohon markkinarakoon...(??)
     
  5. ata

    ata Gearhead

    Le Mans 24h on tullut nyt muutamana vuotena Eurosportilta ja suorana ja vieläpä teräväpiirtona sekä suomeksi selostettuna. En tosiaankaan tuota halua MTV3:n pilattavaksi...

    Le Mans on kyllä jotain todella hienoa, vaikka sitä vain kotikatsomosta onkin päässyt seuraamaan.
     

Kerro tästä muillekin!