Kylki listan oikaisijaa (alumiini) kaivataan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jukka63, 17.1.2014.

 1. jukka63

  jukka63 1st gear

  70 mallisen Chryslerin kyljen takalista on saanut kipeää.Nyt kaivattaisiin Pro naputtelijaa oikaisuun.Mielellään pääkaupunkiseudulta,tarvittaessa lista näkee suomen maata postitse :rotfl: Jukka 040 6897576
   
 2. jenkkijussi

  jenkkijussi Gearhead

  Kyseleppäs sellaisesta osoitteesta kun Autoentisöinti Rauno Kalliokorpi Heikkiläntie 11 NOORMARKKU puh. 040 764 4831. Siellä oikaisivat Cougarin lokasuojan reunalistan ja hyvä tuli.
   
 3. jukka63

  jukka63 1st gear

  Onko näin heikkoa.Ei mitään äijää pääkaupunki seudulta joka osaa alsa listaa naputtaa.Kyseessähän ei tarvita mitään pro/entisöinti kilpailun voittaja listaa,vaan suora versio jonka kehtaa laittaa kesäkäyttikseen.Täytyy sitten vissiin tehdä ite ja vaihtaa pajavasara pienempään versioon :rotfl:
   
 4. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Laita kuvaa tänne sivustolle niin helpompi arvioida asiaa.
   
 5. jukka63

  jukka63 1st gear

  Yritetään hoitaa kuva.Peltiseppä joka oikoi kylkeä sanoi,pitäis olla oikeat työkalut tommoseen.Alsa on hankalampi oikoa kuin normi rst lista.Ei voi hioa ja ylimääräisestä naputtelusta jää jälki.Pitäis olla jostain puusta tai muusta pehmeestä tehdyt työkalut?
   
 6. C-barge

  C-barge Gearhead

  Lista on kyllä rosteria eikä alsaa:

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 7. Trippensee

  Trippensee 1st gear

  Voitko laittaa kuvan sen listan päästä katsoen, niin näkis tarkemmin tuon profiilin..

  Mietin vaan et saiskohan tuon korjattua Pullmaxilla , jos tekis tuon profiilin työkalut..koska siinä on aika paljon noita yksityiskohtia (pokkaukset), ni aika vaikea olis musta käsin oikoa ,niin että sais suoraks..
   
 8. C-barge

  C-barge Gearhead

  Joo..., sit ku taas tallilla. VAurioalue on pituudeltaan ehkä 10-15 senttiä, se on mun mielestä vähän hankalan näkösesti muuttanut muotoa, mut en kyl peltihommista mitään tajaukaan. Pääasiahan tos nyt olis et sais sen korivasteen ja ylä sekä alareunan suoriks, jos siihen sit jotain pientä virhettä muuten jäis ni ei sillä kaiketi niin iso merkitystä. Eli ei virheetöntä tarvine, hyvä riittää.
   
 9. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Noita on saanu hyvällä maulla rullattua jos pystyy kotikonstein tekeen esim "minikoon englanninpyörän".Eli jokin rulla millä painaa listan sisäpuolta ulospäin... Eli rullailtua eestaas kunhan on saanut isommat ensin poistettua/oiottua.

  http://www.youtube.com/watch?v=wTxR8LB9iek
   
 10. d-lowrider

  d-lowrider Gearhead

  Olen oikonut tuommoisia englannin pyörällä siten, että pikkurullan tilalle olen laittanut sopivan levyisen urakuula laakerin. Sillä sitten varovasti rullailemalla saa aika hyvin nousemaan rutut. Toki vasaroita vasteita, puupalikoita, viilaa ja hiontaa tarvitaan myös jos priimaa haluaa. Rullilla se on vaan aika näppärää.
   
 11. DX

  DX Double Gearhead

  Noormarkun kaveria uskaltaa suositella,
  mm. ahiksen -58 buikin listoistakin tuli ulkonäöllisesti priimaa,
  jopa tuulilasin kaareva ylälista sopi ilman hienosäätöjä melko hyvin vaikka äijä joutui mallin (auton) puutteessa täysin arvaamaan oienneen ja kurvin keskeltä -90 astetta vikasuuntaan nitkahtaneen ja hieman revenneenkin- kaarrolle oikean säteen ja sijainnin.

  Toi lista näyttää Noormarkun mittapuissa "helpolta" ja istuu vääntelemättä jos teet kylen kaarrosta vielä mallinkin mukaan.

  tosta tulee -veikkaan aabbaut sopuhinnalla- niin hyvä, että sun tekee mieli lähettää sille fiksattavaksi loputkin listat.
   
 12. jukka63

  jukka63 1st gear

  Täytyypä ottaa yhteyksiä kyseiseen henkilöön.Kiitoksia vinkistä molemmille.
   

Kerro tästä muillekin!