Kyssäri 5.7D:n omistajille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja terence hill, 29.4.2009.

  1. terence hill

    terence hill Gearhead

    Voisko joku tarkistaa omastaan että mulla on oikea öljyn mittatikku kyseisessä myllyssä?

    Ohuen liuskaosan pituus 500mm liitoskohtaan

    Näkyvä osa n.kuuden millin putkea,pituus 147mm

    Teksti: add(29mm päästä)->full(60mm päästä),välissä on qt:
    ylempänä varressa USE SE ENGINE OIL
    vielä ylempänä numerosarja:419242

    Mitat on rullamitta tarkkuudella!
     
  2. mb508

    mb508 Gearhead

    Kaivoin tuossa esille 5.7:n (DX) mittatikun ja sen kokonaispituus, siis kampikammioon ja lohkossa olevaan putkeen menevä osan on 500mm.
    Mutta teksti FULL on n. 80mm ja ADD n.65mm päästä. Oiskohan tuo sinun tikkusi jonkin bensakoneen, kun siinä on vain tuo bensamoottoriöljy suositus SE, eikä ollenkaan C ja joku aakkonen joilla ilmaistaan dieselölsän suositus. Kaivelen vielä päivän päälle muita tikkuja ja palailen asiaan, jollet saa sitä muuten selvitettyä.
     
  3. terence hill

    terence hill Gearhead

    Kiitoksia jo alustavasti!
     
  4. mb508

    mb508 Gearhead

    Joo, kyllä se sinun tikku on varmaankin bensamosasta, koska nuo sinun mittatiedot sopii aika tarkkaan 307:n tikkuun, kattelin tuossa myös varaosina olevan puretun 5.7 D:n tikkua, tosin se oli niin sanotusti itetehty, mutta sen mitat oli suunnilleen samat kun DX:n tikun.
     

Kerro tästä muillekin!