Kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ransu68, 30.12.2008.

  1. ransu68

    ransu68 1st gear

    Sattuuko kellään oleen tietoo( mielummin varmaa semmoista) missä ajellaan elokuun alussa kisaa?????? Ku kartalta ei löydy paikkaa nimeltä TBA???? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Löytyypä. Se on Georian vuoristossa: http://www.fallingrain.com/world/GG/13/Tba.html No, eihän toi oo juuri kauempana kuin pudasjärvikään, että mulle käy kyllä :rotfl:
     
  3. supo

    supo Double Gearhead

    Tossa FHRA:n Takaluukku lehdessä oli painettuna että Pudasjärvi!!!
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eikä :poff: Oon samaa mieltä kuin Jza:kin että mentäs nyt mieluummin sit samantien sinne Georgiaan TBA vuorelle 8)
    Vähemmän hyttysiä, lämpösempää eikä siis olis juurikaan kauempana :wink:
     
  5. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: Kyllä te pojat jaksatte :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Onhan tuo Tba aika korkealla; laskeskelin piruuttani jotta jos ajaisin samoilla säädöillä Tba:n stripillä kuin viime kesänä vedettiin Kalajoella (9.325), Tba Dragway:lla aika olisi vain 9.869 :eek:

    Olisi se monelle pettymys kun uutta enkkaa ei pukkaakaan :(
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    Aivan mahtavaa jos Pudasjärvellä tosiaan ajetaan isoa kilpaa,olosuhteet on loistavat ja hyttysiä ei ole,etenkään jos on jo ilmat hiukan kylmenneet ja toivottavasti on niin ei käy koneet niin kuumana :rotfl:

    Tuleekohan tuolle suppolle eri lehti kuin mulle kun en löytänyt moista ilouutista fhra:n sanomista :eek:
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Se tieto löytyy kun irroittaa katseen siitä kannen tytöstä ja kääntää sivua niin sieltähän sen löytää!!!Näin ainakin mulla lukee Kaudella 2009 tapahtuu!!!
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    No kun ei tahdo malttaa,mut samat sanomathan meille oli tullut kuitenkin :D

    Mä voin sit hoitaa sen kansikuvatytön lämpimänä pitämisen ja tarjota sille monta kuumaa makkaraa pudasjärven tyttöjen kioskista,kun te muut ajelette sitä kilpaa 8)
     
  9. hejo

    hejo 1st gear

    Toivottavasti Pudasjärvelle riittää tarpeeksi osallistujia,vähän taitaa ajankohdallisestikkin tehdä tiukkaa ja saattaapi tuo etäisyys "muusta Suomestakin"olla jonkin sorttinen este osallistua.Kalajoestahan tuohon "TBA"kisaan olisi 2 vapaata viikonloppua,sikälimikäli Mantorpin kahinat jättää väliin,kuitenkin Mantorpissa on viime vuosina ollut enenevissä määrin SM.stä ajavia kuskeja mukana ja uskon ettei tuleva kausi siihen suurtakaan poikkeusta tee.Eli jos myös Mantorpin käy kisakiertueen voi aloittaa Kalajoelta ja lopettaa Pudasjärvelle "käväisee"siinä sitten vaan välissä tuolla eteläisemmässä Ruotsissa. :odroll: Mahtavaahan on se että kattojärjästömme tarjoaa meille 6 kisaa kaudelle 2009 ja toivottavasti mahdollisimman moni ajaa koko kauden läpi...Onkohan Alastaro ihan poisuljettu vaihtoehto tuolle elokuun alun kisalle?
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toivottavasti tarjoaa 6 kisaa ettei ton Pudasjärven tarkoituksena oo nyt sit vaan heivata Streetit, Spetit ja muut sellaset pois Nitroista :-?
    Toivottavasti näin ei oo.

    Ja vaikkei tässä nyt oo vielä tehty mitään tarkempia suunnitelmia ens kesän varalle niin aika vahvasti toi vaikuttaa meitin tiimissäkin kuitenkin sille ettei tällaset harrastajat reissaa kahta kertaa tollasta reippaasti päälle tuhannen kilometrin kisareissua parin viikon välein, siihen ei vaan taida riittää noin äkkiä tapahtuen sen koommin aikaa eli ylimääräsiä vapaapäiviä töistä kuin budjettikaan tollasen noin nopean ajanjakson sisällä :odroll:
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Nyt kun tuonne Venäjälle ei nuita uusia autoja mene paljoo niin sauttas olla siellä etelässä vappaana parit autonkuljetusrekat niin kun niihin pistätte ne kiihdytysautot niin ei tarviis kun parin hemmon ajjoo ja tulis paljon halvemmaksi tuonne Pudasjärvelle tulla ja luulen että Pohjoisen poijat järjestää teille majoituksen!!!Näin ne Etelän pojat tuli aikonaan tänne Savvoon Motoparkkiin!!!Matkarahat helposti kasaan kun möisitte niihin teijän kilpureihin matkan ajaksi kylkiin mainokset,luulen että teijän porukasta löytys sen verran myyntimiestä että matka ois ilmanen!!!anteeksi oli ihan pakko Eläkeläisen avautua,on nuo liäkkeet parilta päivältä ottamatta!!!!Ps.En ota kantaa noihin Ruotsin matkoihin.
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei meillä oo rahaa ostaa nykystä enempää niitä mainostarroja kylkiin :poff:
     
  13. SC 285

    SC 285 1st gear

    Jos la-su ajetaan kisaa niin mihin niitä vapaapäiviä tarvii. Onhan sitä vuosia käyty Kalajoellakin niin että pe ja ma on normityöpäiviä. Maanantaina on tosin saattanu normaalia enemmän väsyttää mut kuitenkin... Eipä silti mukavahan se on jos vaan pystyy vapaita pitämään...
     
  14. ransu68

    ransu68 1st gear

    Ystävälliseen sävyyn kiittää han ja samalla toivottelee foorumin käyttäjille ennätystäyteistä vuotta 2009!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :rotfl: :D :rotfl:
     
  15. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tässäpä voiskin olla sellanen yhteistyön paikka viakka jonkun paikallisen kerhon kanssa. Meinaan, kummin päin noi kalajoki/pudasjärvi kisat sitten menivätkään, niin sais "Helsingin Herrat" jätettyä ton kisakaluston huiliimaan siks pariks viikoks vaikkapa johonkin Kalajoen tienoille. Ei tarttis edestakas sitä siivua nykiä trailereiden kanssa, luonto säästyis ja rahaa, aggressioita sekä vaivaakin.
     
  16. jussi308

    jussi308 1st gear

    l

    Joo, erittäin kannatettava idea. Jos joku vaan rupeais puhemieheksi, siis joku jolla on yhteyksiä paikallisiin kerhoihin.
     
  17. kime2

    kime2 Gearhead

    Mun tiluksille sais pari autoa säilöön lukittujen ovien taakse tuoksi pariksi viikoksi ja kuljetuskalustoa pihamaalle.
     
  18. vm-72

    vm-72 Gearhead

    eikös sulla ollut se ajo pesti vipillä mantorpissa just noitten välissä???
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo ja tohon väliinhän sattuu yhet cruisingitkin niin eihän noi katuautot nyt sinne pohjosiin jouda jäädä :poff:
     

Kerro tästä muillekin!