La-puhelin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Anssi Koljonen, 16.9.2007.

  1. Anssi Koljonen

    Anssi Koljonen 1st gear

    Eipä oo kauheesti vaihtoehtoja tuolle antennin sijoitus paikalle :(
     
  2. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

  3. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Kuskin oven takana ns.B pilarissa siinä kylessä ihan ok paikka, kaverilla oli,ja toimi kohtuu hyvin. tietysti jalka kannattaa asentaa mahd ylös,eli mahdollisimman lähelle mihin pelti loppuu yläreunassa... niin saa antennin mahdollisimman korkealle ja pois "katveesta". Toinen paikka missä itellä on ollut kuitukattosessa vanissa niin siinä etulokarissa,kuskin puolella, missä repsikan puolella on ula radio antenni..about samassa kohtaa kuskin puolella.. Sekä yhdessä vanissa oli taka kulmassa, kyljessä, periaatteessa samassa paikkaa kun B pilarissa, mut takakulmassa vania..
     
  4. Anssi Koljonen

    Anssi Koljonen 1st gear

    Mulla on sirio t-27 jo hyllyssä odottamassa asennusta.
    Eli paikka johon sen 99.9% varmuudella laitan on tuo "b-pilari" :rotfl:
     
  5. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    T-27 on työkonepatukka :eek: Sopinee siis chevyyn.. Kyllä sinä sen vireeseen saat mutta kunnon kusoista on turha haaveilla :rotfl:
     
  6. Rytari

    Rytari Gearhead

    saiskohan niitä ostettua jostain valmiina :)

    Mulla autossa TTi:n loota jonka ostin mocoma 59s:n tilalle lähinnä ton scannaus toiminnon takia, muuten ihan ok koneena, mutta vähän häiriöille herkkä ja käynnistyspiippaus ärsyttää kympillä.

    antennina kanssa toi sirion turbo 2000

    kyllähän tuolta useamman kerran päivässä jotain mölyä kuuluu
    19 am on yleensä koneessa, tai scannaus päällä, myös 15 kanavalta kuulee erikoiskuljetuksia jotka menee tästä ohi.

    raparinkiä ajavat kuuluu ainakin 21am,(ne joilla ei vhf) ja kesällä turvemiehet löytyy lähes kaikilta muiltakin 1-22am kanavilta vähän aina keitaasta riippuen, usein tulee niiden kanssa huudeltua, kotoa pystyy vielä n. 25km päähän kaverin vatraan puheleen.
     
  7. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    On olemassa kolme hyvää mobiiliantennia..

    Sirio MegaWatt
    Sirio Turbo 3000
    Sirio Turbo 2000

    Joista itse myös omistan jälkimmäisen, MegaWatin laitan kun lompakko sallii..

    Tuollainen nykyään autossa koneena:
    [​IMG]

    Löytyy jokunen nappula enempi ku peruskoneista sekä yövalaistus on suorastaan miehekäs 8)
     
  8. kasipallo

    kasipallo Gearhead

    noissa rahtiautoissahan se 19 kanava on.se sitte riippuu paikkakunnittain millä muut on.täällä meillä kaikki on 18:a.kajaanissa 5 lapinlahti 13 ja niin eespäin.maansiirto hommissa aika ehoton vekotin.
     
  9. mke77

    mke77 Gearhead

    täytyy myöntää la on edelleen suosittu?? oli 10vuoden katve omassa mut nykyseen peltirumpuun laitoin la-laan kun oli reikä valmiina. ja mölyä on ainakin vanhalla vt1:sellä .
     
  10. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

  11. Leafhill

    Leafhill Gearhead

    Toimii ok, mulla T27 farmarin takimmaisessa tolpassa. Kuuluu 10km taakse päin ja 20km eteenpäin, kun vasta pelurina toinen autoasema.
    Supertomppa on tosi hyvä kuuntelemaan, mutta kohinasalpa on peestä.
     
  12. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Tomcat/amecom/chivars on paras! edelleen :rotfl:

    Sitä kohinasalpaa pystyy entraamaan mutta vaatis isompaa modia ruveta poistamaan kokonaan se hidas toiminta, ja pitäähän se pientä suhinaa vaikka kohinasalpa olis kiinnikkin.. Se on ominaisuus..

    Tahotko reilu 10wattia lähetystehoa helposti siihen? 8)
     
  13. Leafhill

    Leafhill Gearhead

  14. Lerssinen

    Lerssinen Double Gearhead

    Tuo häiriölähetin oli kyllä meleko källi, nauroin veet silmissä ku luin tuota juttua :rotfl:
     
  15. Anssi Koljonen

    Anssi Koljonen 1st gear

    Nyt on LA-vermeet paikallaan ja antenni säädetty.
    Antennin laitoin tuohon "b-pilariin".
     
  16. kimsu

    kimsu 1st gear

    rahti ym vast. liikenne on juu 19 am. täälä etelässä hml:n ympäristössä 7ja31fm muussa juttukäytössä. tomcat on myös ja pysyy vielä kaapissa. ilman virtoja ei kohise,amecom taas puhtaampi ääneltään eikä mikään kohisija mutta vastaavasti ei yhtä herkkä ja se tomcatin kohinasalpa on syvältä sieltä.
    http://www.yhteyspiste.com/catalog/product_info.php?cPath=2_19_55&products_id=310 eli tommonen antenni on keskellä vanin kattoa ja toimii joka suuntaan, no onhan siinä omat huonot puolet mutta rautalanka joustaa. säädöt ja tehokkuus laakista kohillaan kun on peltipinta-alaa alla.
     
  17. Pertura

    Pertura Gearhead

    No niin, nostellaanpas vanhaa aihetta. Eli tarkoituksena olisi väkertää LA-antenni kiinni tohon Ramiin, mutta pari kysymystä olisi antennista ja sen maadoituksesta. Antennin jalkana toimii tämmöinen kapistus, tossahan sanotaan että pitäisi käyttää keinomaadoitettua antennia. Mutta ymmärtääkö normaali antenni että auton katto on se maataso, jos tuosta jalasta vetää maadoituspiuhan auton kattoon? Toi jalka tulee kattoon kiinni ja maapiuhan pituus olisi ehkä kymmenen senttiä jos sitäkään. Tallissa kun sattuisi olemaan pari normaalia 3' Firestikkiä, niin mieluiten käyttäisin sellaista
     

Kerro tästä muillekin!