Lada "se klassikko"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kasipata, 23.2.2007.

  1. kasipata

    kasipata 1st gear

    Ens talveks tarttis hommata talvipirssi ja aattelin et ladahan olis komee vehje. Largossa olis yksinkertainen tekniikka ja varaosatkin saa melkein ilmatteeks hakea biltemasta, mutta sitten tuli kova takaisku! Nettiautoa selaillessani koin hirvittävän järkytyksen, toimivasta pelistä olisi pitänyt pulittaa n.650-900eur :mad:

    Kyllähän tollanen larppa nyt pitäis saada 300-500eur, onko ladojen hinnat lähteny nousuun!! :rotfl:
     
  2. etna

    etna 1st gear

    Lattarauta on katoava kansanperintö, takavuosina ne myytiin kaikki takasin rajan taakke.Pyöreä lamppusesta saippuarasiasta saa maksaa paljon jos semmosta halajaa (yksi parhaista talviautoista millä oon ajanu, ei tuu kylmä)ja siperian volga lähti käyntiin kovallakin kelillä, edellyttäen että rakasta oli huollettu :rotfl:
     
  3. audiq

    audiq Gearhead

    Siskolle ostin 2107:n viidellä kympillä pari vuotta sitten. Hyvin on toiminut ja katsastusremontit ovat olleet noin 30e:n paikkeilla vuodessa.
    Jotain hassuja ominaisuuksia siinä on ollut, mutta aika harmittomia ja "helppo korjata".
    Öljystä se tykkää, mutta ei ota nokkiinsa, vaikka sitä ei olisi aina tarjolla...

    Ja korjaustapahan tuntuu Ladoissa olevan yleensä se, että irronneet osat kiinnitetään uudelleen ja tarvittaessa putsataan, mitään ei yleensä vaihdeta, ainakaan uuteen... :-?
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    No siinä on tulevalle popstaralle sopiva auto kerrassaan :rotfl:
     
  5. Juola

    Juola 1st gear

  6. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Erittäin hyvä talviauto! Kahdelta talvelta kokemusta ja on tarennut! 43000 km rullanut ladalla ja kaksi leimaa olen hakenut! Ekaan leimaan en tehnyt mitään ja toiseen laitoin pienen paikan helmaan! perus vioksi voisi mainita vesiventtiilin jumiutumisen siten että vain kaksi asentoa kylmää tai kuumaa! Toinen on sulakerasia jossa sulakkeen pitimet ovat niin heiveröt että niitä pitää välillä rassata jotta tie näkyisi pimeälläkin! Nämähän eivät ole ajamiseen vaikuttavia vikoja! Sellaisiin en ole vielä törmännyt!! Ainiin ton venäjän tosta muuten voisi työntää vaikka Suomenlahteen!!!
     
  7. audiq

    audiq Gearhead

    Isän tekemä mainos. :D

    Ja Jza:lle: Vanhemmalle Siskolle tuon Ladan ostin. "Popstara" ajelee nykyään fillarilla, kun ne soittimet ei ole mitään ilmaisia, niin joutui vähän tinkimään kulkuneuvosta... :lol:
     
  8. MoparMake

    MoparMake 1st gear

    kyllä on erittäin hyvä talviauto. ei ainakaan tartte palella ja kiva vedellä sivuluisuu. 8)
     
  9. Nappula

    Nappula Gearhead

  10. kasipata

    kasipata 1st gear

    Kyllähän tollanen pyöreälamppunen L mallin lada olis ihan kuningas peli :rotfl:
    Mut onhan ne "uudemmatkin" ihan kovia tykkejä, tarviikin tässä pitää silmät ja korvat auki jos vaikka sattuis löytään jonkun helmen. Hurauttais punasenpaholaisen talliin ja syksyllä ottais "kovaan ajoon" :rotfl:

    Niin ja saa laittaa vaikka yv.tä jos olis tarjolla jotain largoa :-?
     
  11. romu-ukko

    romu-ukko 3rd gear

    tänään lähti taas helmi kuntoinen kanttilamppu lada afrikkaan 500e,
    eli mua kiinnostaa ostaa ladoja ja tojotia, myös kuorma-autoja pelkät moottoritkin käy.
     
  12. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Montakohan mustakilpistä Ladukkaa on vielä liikenteessä?
    En ole nähnyt pitkään aikaan ensimmäistäkään.
     
  13. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Kuopiossa on yksi valkoinen mustakilpinen alkusarjan Latukka, hivenen venäjänmalliin(?) korjailtuna ajossa. Pitää majaansa Neulamäessä.
     
  14. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    HIENOA!
     
  15. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Kaverini asustelee ko. taloyhtiössä jossa ko. Lada pitää majaansa. Omistaja on kuulemma "persoona". Kilvet muistaakseni alkoivat KF-
     
  16. kasipata

    kasipata 1st gear

  17. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Aihetta sivuten, Kuivanto-nimiseltä kylältä löytyy -70 mallinen (aivan oikein luettu) lähes originaali Lada 1200.
    Koska viimeksi olet nähnyt...
    Vielä kesällä Villähteeltä löytyi kulunut -71 1200 myös mustin kilvin.
     
  18. kapa

    kapa 3rd gear

    kaverille maalasin joku vuosi takaperin tommosen väinökoppasen laatokan. se on semmonen valkosilla etuvilkuilla oleva ja tietysti mustakilpinen. tais olla -71 jos en ihan mettään muista. museokilvet tuli että heilahti. väri on tumma punainen.
    mun mielestä noi vehkeet on kaameita ajettavia, mutta tosi lämpimiä.
     
  19. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Lada, tuo itäisen maanosamme uljas ratsu..!
    :lol:
    Eräs tuttu sanoi kerran että "jos kaikki ihmiset olis pelkästään järkeviä, nii ne ajais Ladalla!" ja kaikesta harrastehenkisyydestäni huolimatta tuo tais osua ihan naulan kantaan!
    Jos ihminen tarttee kulkuvälineen siirtääkseen itsensä paikasta A paikkaan B nii mitä tuon enempää siihen edes tarvitaan?!

    Omistin joskus opiskeluaikoinani tuollaisen Lada 1200L vm-73 kehonsiirtimen ja myönnettäköön että alkujaan se tuli hankittua hiukan hupimielellä. Mutta jälkeenpäin oon muistellu tuota karkeasti veistettyä tuskanpunaista sputnikkia lämmöllä ja haikeudella, "oi miksi menin sen myymään yksikätiselle Afganistanin veteraanille keskellä sydäntalvea tammikuussa -95?"

    Voi sanoa että tuon parempaa talviautoa ei ole, mikäli ei tarvitse taajama-alueen ulkopuolelle lähteä! Aina käyntiin, todella lämmin, ruuvarilla ja jakarilla purkaa ja kasaa koko läjän, ja varsinkin nykyliikenteessä herättää huomiota!

    On siinä kyllä sellainenkin juttu että kyllä kuka tahansa juippi kehtaa jenkillä ajaa mutta Larpalla kruisailu vaatii kuskilta meisseliä! Ei se kaikille ole mikään helppo rasti..!
    :wink:
     
  20. wili

    wili 3rd gear

Kerro tästä muillekin!