Lähihistoriaa ja early Barracuda

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja BRAKE DRUM, 10.2.2022.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  https://www.aamulehti.fi/autojaliikenne/art-2000006929424.html

  Ja tietenkin maksumuurin takana
  " Kalle Kaihari ja Urho Kekkonen rilluttelivat punaisella Plymouth Barracudalla Tampereen seudulla 1970-luvulla. Vauhtia oli välillä niin, etteivät turvamiehet meinanneet pysyä perässä. Pojanpoika Pertti Kaihari hankki auton takaisin sukuun."
   
 2. MJF

  MJF Double Gearhead

  [​IMG]

  Tais olla tämä Barracuda
   
 3. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  jos tommoset kiinnostaa niin sinäputkesta löytyy Fireball 500 raina, siinä seikkailee myös tuo firebal 500 luomus, aika massiivinen kojotus..
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tämä ei ole kauppaneuvoksen autosta vaan legendaarisen "American Joen" näkemys buustatuista jarruista -66 Barracuda'an. Moottori ei tosin liene 273 vaan joku BB

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!