Lämpömittari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Anonymous, 7.1.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kuis voisi asentaa 307 moottorin lämpömittarin? Tarkoitan lähinnä anturin asennusta, että mihin se olisi paras asentaa. Onko halpahalleissa myytävillä mittareilla mitään taikaa vai särkyykö ne heti kättelyssä, kannattaako sellaista edes harkita... ?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ööh.. onko tosiaan niin ettei täällä ole ketään joka olisi asentanut lämpömittaria oldssin 307:aan :-o
     
  3. fisu

    fisu Gearhead

    eikös siellä imukannessa ole sen varoitusvalon anturi, erillismittarit joita myydään halpahalleissa toimii samalla tavalla
    kuin ladogan bensamittari eli heiluu kuin hullun mu...u mielettömän pe...essä, itse laitoin bilteman mittaripaketin golffiin eikä se toiminut kuin 3kk.
    kunnon mittareihin saa eri vastusarvoilla olevia antureita ja niihin soviteholkkeja vaikka kierre ei olisikaan oikea. oletkos kysyny jostain vauhtiputkasta sen merkkivaloanturin tilalle mittarin anturia ?
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olen vielä untuvikko näissä auto asioissa, etten ole vielä kysellyt mistään muusta paikasta kuin tältä palstalta. Intoa auton duunaukseen on enemmän kuin taitoa. Kiitos vastauksestasi, se antoi sentään jonkinmoista helppiä asiaan.
     
  5. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Olisikohan mahdollista, että joku käyttäisi hieman aikaa ja tekisi eri lisämittareiden peruskytkennöistä kuvat?
    Ko kuvat voitaisiin sitten julkaista EyeballProductsin arkistossa.
    Itselläni ei nyt oikein olisi aikaa moiseen :oops: ....
     

Kerro tästä muillekin!