Lättäpään kipinä hukkui!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dart, 8.7.2007.

 1. dart

  dart Gearhead

  Nyt kaivataan hyviä ajatuksia mikä menee pieleen 39 vuoden fordin lättiksen jakajaa asennettaessa. Moottorista irroitettuna jakaja/puolapaketti toimii
  Loistavasti, mutta kun jakajan laittaa paikalleen, niin kipinä häviää joka tulpalta. joskus satunnaisesti tulee heikko kipinä yhden tulpanjohdon päähän. puola,kärjet ja kondensaattori on uusia ja kannet ja pyörijä on tarkistettu. Kun jakaja on paikallaan niin pyörijästä hyppää heikko kipinä jatkuvasti kun vie tulpan johdon n.2mm päähän. kun jakaja on irrallaan niin kipinä on jopa 2cm. vika ilmeni kun otin jakajan irti kärkivälin tarkastusta varten eli todennäköisesti joku meni pieleen siinä vaiheessa.
  Jakaja on ollut irti ja tarkistettu jo useita kertoja tämän jälkeen.
  kaikki hyvät ja huonot ideat ovat tervetulleita. Omat on loppunut jo ajat sitten :eek:
   
 2. dart

  dart Gearhead

  Vika löytyikin jo! jakajan kuoren ja akselin väliin jäi millin välys ja kun jakajan pulttasi kiinni niin keskipakosäädin otti kiinni levyyn missä on kärjet ja ne meni oikkariin. asia korjaantui vaihtamalla jakajan kuori.
  Kivasti vierähti viikko!
   

Kerro tästä muillekin!