Lamborghini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja unknown, 2.2.2007.

 1. J.J.

  J.J. Gearhead

 2. herrakani

  herrakani 1st gear

  Kappas! Hienoa toivottavasti on suomalainen.
   
 3. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Saattaa muuten aavistuksen vetää jo tuo laite.
   
 4. Stahl-Ville

  Stahl-Ville Gearhead

 5. jknR

  jknR Gearhead

 6. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Kellään Lontoossa ei ollut sammutinta? Taloja vieressä sentään. Palokuntakaan ei tainnut tulla ihan 5 minuutissa kuten Hämeenlinnassa kun oma auto paloi. Ja siinäkin ajassa ehti suomalaiset sivulliset tarjota sammuttimia oman lisäksi.
  Tuossakin olisi ekan minuutin aikana (ennen kuvaamisen alkua siis, filmin alussa oli palanut jo ainakin 2-3 minuuttia) saanut ainakin hillittyä paloa käsisammuttimella.
  Ei kun me katotaan täältä ja kuvataan kun sun romus palaa. Uskomatonta. No nyt niitä on yksi vähemmän, pomppas ainakin loppujen hinta taas hiukan. Sapettaa ja sen varmaan huomaa.
   
 7. ata

  ata Gearhead

  Eikä se palokunnan toiminta ihan kauhean ammattitaitoiselta vaikuttanut sitten kun lopulta paikalle saapuivat. Yksi suihkuttaa vettä johonkin päin autoa ja muut palomiehet katselevat vierestä kun arvoauto palaa. Sitten suihkitaan vähän sinne päin ja lopetetaan aina hetkeksi, kun kukaan ei huomaa että auto palaa edelleen sieltä alta...

  Ilmeisesti paloauto ei päässyt ajoissa paikalle kun muun liikenteen autot olivat pysähtyneet keskelle tietä eikä paloauto päässyt niiden ohi ajamaan... ja tosiaan KENELLÄKÄÄNKÖ ei ollut minkäänlaista sammutinta, vaikka porukkaa oli paikalla niin paljon ettei palokuntakaan päässyt heidän ohitseen kulkemaan. Harmi homma tuon Miuran kannalta.
   
 8. J.J.

  J.J. Gearhead

  Oli kyllä sääli katsoa klassikon häviämistä savuna ilmaan.

  Ihmeen flekmaattista toimintaa ihmisiltä jotka olivat paikalla, itselle olis tullut melkonen tohina päälle jos vastaavaa olisi kohdalle sattunut.
  Varmaan olisi puutarhaletkua, sammutinta jne noista taloista löytynyt.

  Motivoi kyllä pitämään omissa harrasteromuissa kuudenkilon sammutinta mukana. Vaikka on vakuutukset tietty mutta erikoisempia vehkeitä kun ei rahallakaan saa takaisin.
   
 9. sämpy

  sämpy Double Gearhead

  Joo lisätään täältä että se 2kg sammutin ei riitä bensavuototapauksessa, suosittelen 6kg sammutinta kaikkiin harrastautoihin.
   
 10. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Muutaman Lamborghini Aventadorin ja Countach LP400S:n pakoputkien pauketta ja vähän lieskojakin Gumball 3000 päättäjäisistä Monacosta... http://youtu.be/fFIjsgjKIQo :D
   
 11. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Faceliftatun 2013 Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyderin bongasin Cannesissa Verde Ithaca värissä... http://youtu.be/FcgqLu0WpXo
  Mitä mieltä ootte uudistuneesta ilmeestä?
   
 12. Juspen

  Juspen 1st gear

  Joutuu taas toteamaan että ihmisillä ei ole vanteiden kanssa minkäälaista silmää. Muuten auto on hieaano!
   
 13. unknown

  unknown 3rd gear

  Jos pitää arvioida; mikä auto on muotoilullisesti ollut 2000-luvun kaunein auto, niin kova kilpailu on Gallardo:n ja Maserati Granturismo:n välillä.
   
 14. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Viime viikolla tuli bongattua uusi Aventador Kuopion nurkilla!
   
 15. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

 16. Raimo Miettinen.

  Raimo Miettinen. 1st gear

  http://www.youtube.com/watch?v=DeCZe04p5V4

  Aikasta ripeä Gallardo itänaapurissa ja uusi ennätys maililla! Alkaen kohdasta 3:00, mutta kannattaa katsoa alusta niin näkee kuinka "hidas" Bugatti Veyron on.
   
 17. silirimpsis

  silirimpsis 3rd gear

  :eek: 2005hp? :eek:

  Vissiin hieman piristetty jos noin todellakin on.. :D
   
 18. jknR

  jknR Gearhead

  JukeR vaikutti ihan ripeeltä laitteelta ennen kuin ajoi tuota Gallardoa vastaan. Toi Datsuni oli ilmeisesti tullut toiseksi SUV-luokassa. Ilmeisesti se Jeeppi oli ollut nopein?
   
 19. unknown

  unknown 3rd gear

  :D Italialainen voitti myös SUV luokan? Ne sehän on hyvä.
   
 20. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Jep, auto on jenkkiläisen Underground Racingin tekemä.
   

Kerro tästä muillekin!