Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

 1. Huomenna kaikki kattomaan tuota ALCAN HIGHWAY:tä , viimoinen esitys...Nuijamiehessä.

  Eli eilen oltiin aika yksimielisiä siitä että tulevaisuudessa Guuts kokoontuminen hoidetaan pääsääntöisesti tuolla Varaosamaailman pihassa , paikan helpon lähestyttävyyden ja valoisuuden takia + lentokentäntie alkaa kuulemma olla ruuhkautunut ajoittain lentoparkin yms takia.

  Eli ensiviikolla taas tuossa samassa paikassa! Klo 18 alkaen.

  ps. ja "mannelavetti" oli hieno!
   
 2. käkkyläjuntti

  käkkyläjuntti Gearhead

  Talon "remontointi" hiukan pitelee omilla kylillä...

  Pitää koittaa ees jossain vaiheessa kesää päästä guutseihinkin!
   
 3. Juu , itelläkin vähän mökkiremppaa ja muuta suhrausta , mutta Guutsit elää omaa elämäänsä joka viikko ja mukaan voi hypätä milloin itelle sopii , tai olla hyppäämättä jos ei nappaa. ;)

  Pidetään niitä nyt kuitenkin toistaiseksi tuolla Varaosamaailman pihalla tiistaiasin klo 18 alkaen jos ei muuta keksitä , ideoita mukaviin cruisailureitteihin , kokoontumispaikkoihin tai kahvittelu kokoontumisiin otetaan vastaan ja jokainen voi olla hiukan aktiivinen ja kysellä yhteistyön merkeissä meille kohteita , tai vähintään anataa vinkkiä jos ei itse uskalla kysellä...

  Mut huomenna eläviin kuviin kattomaan Alcan Highwayta!
   
 4. Juspen

  Juspen 1st gear

  Varaosamaailmassa tiistaina käydessä ihmetys autoista oli suuri niin tästähän siinä olikin kyse :D Itse ensimmäistä autoa hommannut niin ei ole vielä lutuurihommista niin perillä, pitää pistäytyä jatkossa jahka saa potkulaudan tallista.
   
 5. Eli huomenna tiistaina taas tähän uuteen paikkaan eli varaosamaailman pihalle ja aletaanhan keksiä kesän kujeita :cruisinkikohteita , teema-guutseja tyyliin "piknik rannalla guutsit" tai "löyly Guutsit Ilottulassa" jne ;)
   
 6. Tänään!

  Laitan grillin tulille , tuokaa tälläkertaa eväät itse , ja toki vastaanotetaan myös hiiliä ja sytytysnestettä tulevia Guutseja varten.

  Satama Guutsitkin näyttävät olevan hyvässä myötätuulessa vaikkei nyt ihan torille vielä(kään) päästä mut lähelle kuitenkin :)
  Tästä lisää kunhan asia vielä tarkentuu ja varmistuu.
   
 7. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 8. Olipa mukavasti porukka taas liikkeellä , hienoa!

  Turinoitavaa tuntui kaikilla olevan ja muutamia uusia kasvojakin näkyi mukana.

  Katsotaanpa tässä viikon kuluessa josko jo ensi tiistaina oltais satamassa , pari tsekkausta vielä asian varmistamiseksi ja pistäkäähän sormet ristiin ettei homma mee pipariks kalkkiviivoilla...

  Kiitos Luizi kuvista!

  Facebookissa on nyt myös ryhmä johon voi liittyä.
   
 9. NURMALE

  NURMALE 1st gear

  Tuolla sarkerin kuvissa näkyy A-roadsterin rek.kilpi LEM-1, kerrankin erikois kilpi jossa on jotain järkeä !! Afterburnerille? tästä pisteet himaan. Laittaisin ison peukalon tähän jos osaisin.
   
 10. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  ^ onnellinen omistaja on Kouvon Tatu..

  Satama olis piikkipaikka, hieno homma jos toteutuu...

  Sitä ei sit pidä sössiä millään känni örvelöillä tai liiallisella kuminpoltolla..
   
 11. Yllä olevaan kommenttiin:

  Onneksi känniörvelöintiä ei ole esiintynyt koko Guuts historian aikana , ja kuminpoltot hoidetaan sitten suljetuilla alueilla jos ja kun alkaa suditusjalkaa kutittaa ;)

  Tiistai ilta on tuossakin suhteessa turvallinen valinta kokoontumiselle , niin voi sitten viikonloppuna toteuttaa noita edellämainittuja jos siltä tuntuu...

  Infoon heti kun varmistuu ,että sinne satamaan päästään ja milloin.

  AVG
   
 12. Huomenna Satamaan!

  Eli noin 15 nopeimmalle on järjestynyt paikka aivan veden äärestä , El Faro laivan edustalta , autojen olisi hyvä olla siinä ENNEN klo 18 jolloin laiva lähtee ja silloin ihmisiä liikkuu kävelykadulla.

  Paikkoja tosiaan on rajoitetusti ,mutta loput hengaavat sitten lähiympäristössä , katsotaan tää eka Satama Guutsi näin ja kehitetään jatkossa... ;)

  Sijoitetaan autot perät lipputangoille päin suht tiiviiseen riviin jotta saadaan mahdollisimman komia esilletulo.

  Hiekka-jalkakäytävien kohdat jätettävä vapaaksi , samoin pääsy istumapenkeille ,jotka jäävät autojen taakse.... Aloitetaan täyttää riviä sieltä entisen satamatoimiston rakennukselta päin saapumisjärjestyksessä , vaikka jo klo 17?

  T Jallu
   
 13. daavid-son

  daavid-son Gearhead

  Ilmojen puoleen näyttäs Harley olevan kulkupeli huomenna.
   
 14. Tänään!

  Harley miehetkin liikkeelle nyt , laitetaan harrastekalusto oikeesti esille , Tilaa on tuossa varsinaisessa rivissä rajoitetusti ,mutta ympäristössä on tavallisia parkkipaikkoja runsain mitoin ,joten nyt on aika näyttää päättäjille ( jos kiinnostaa ) että tälläinen harraste KULTTUURI on vahvana Lappeenrannassa ja painetta saada kaupungin tukea käytännön asioihin olisi.

  AVG
   
 15. Juspen

  Juspen 1st gear

  Uskaltaako noin hienojen pelien sekaan pyllykynällä tullakaan?:D
   
 16. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 17. sbc327

  sbc327 Gearhead

  Hienoa, että tämä viimeinkin onnistui. Harmi vaan, ettei itse päässyt paikalle. Toivottavasti jatkoa seuraa...
   
 18. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Ai perhana ku oli kommee '59 STW Fordi! 8)
   
 19. Hieno oli Fordi ja hienoja autoja muutenkin , saatiin meille varattu tila käytännössä hyvin täyteen ja oli tyhjillään olevan torin vieressä melkoinen kontrasti :)

  Hiukan enemmänkin odotin porukkaa mutta erittäin hyvä aloitus tuolle toivottavasti jatkuvalle Satama-Guuts kokoontumiselle.

  Ensiviikoksi ehdotettu swappia , eli oltais siellä varaosamaailman pihalla.

  Takakontit täyteen kiertoon joutavaa partsia ja tuonne tyrkylle!

  Lisäksi ehdotuslistalla on ollut parikin palvelutarjoajan esittelyä eli 11.6 (muistaakseni) Soodapuhalluspalvelut varaosamaailman pihalla ja 18 tai 25.6 koneistus palveluihin tutustuminen simolantiellä.

  Tarkennetaan noita aikatauluja kun päästään lähemmäksi.

  AVG
   
 20. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Meinasin tulla mutta kivempaa oli olla pitkään töissä ja sen jälkeen siivota hiki hatussa kämppää näyttöä varten...
   

Kerro tästä muillekin!