Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

 1. Eli huomenna Varaosamaailman pihalle ja kontit täyteen aarteita!

  Klo 18 alkaen.
   
 2. Tänään SWAPPI !
   
 3. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  OT: Vieläkö muuten näkyy liikenteessä Edseleitä siellä? Yhden hain tänne saloon 2010, 3 taisi jäädä ?
   
 4. Windsor

  Windsor Gearhead

  Ei oo Edseleitä tänä kesänä ainakaan guutseissa näkyny, kyllähän niitäkin mielellään liikenteessä näkis.

  Kaks peräkontillista roipetta lastattu kyytiin, kohta paikanpäälle!
   
 5. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 6. CamZ28aro

  CamZ28aro 1st gear

 7. Ja ensi tiistaina taas Satama guutsit !
  Laivoilta samat edut kuin viimeksi ;)
   
 8. Satamatoimisto näytti vihreetä valoa joten huomenna satamaan , klo 17 alkaen niin että klo 18 ei häiritä El Faron lähtöä.... Sen aikaa voidaan nautiskella laivojen tarjoamaa sumppia!
   
 9. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 10. Windsor

  Windsor Gearhead

  Lappeenrannan mopar henkiset ihmiset herätys! Tulevana viikonloppuna Ristiinassa Moparmeet, kaikki kynnelle kykenevät mukaan! Jos lauantaina on ketään lähdössä, niin letkassa vois myös ajella, jos vaan saadaan sovittua sopiva aika ja paikka.
   
 11. Juspen

  Juspen 1st gear

  Itse olen lähdössä tänään töiden jälkeen Skinnarilasta ajelemaan Mikkeliä kohti ja mietin juurikin että onkohan Heimarilla tänään jo jotain toimintaa jos siinä pysähtyisi matkalla vaikka olusella?

  Itse miittiin ei pääse valitettavasti kun pitää lähteä tyhjäämään kesämökki myynnin tieltä :-?
   
 12. Windsor

  Windsor Gearhead

  Ei siellä taida tänään mitään kummoisempaa ohjelmaa olla, mutta saattaahan siellä olla hienoja autoja ja mukavia ihmisiä! Käy sieltä kautta vaan!
   
 13. Sportsweep

  Sportsweep 3rd gear

  Guutsisunnuntaita tarjolla ! Vehkataipaleen torilla on huomenna sunnuntaina 9.6. tori-/kirpputoritapahtuma kello 12-15. Sinne kaivataan amerikan autoja näytille. Torin puuhanainen Liisa kyseli asiasta jo viime vuonna kun kävimme siellä tiistaiguutseilla kahvilla.

  Lähtijät voisivat kokoontua vaikka Viipurinportin ABC-asemalle 11.15 ja lähtö siitä letkassa n. klo 11.30 Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan vaikka ei tiistai olekaan.

  Terveisin Leenamari
   
 14. Jamppa77

  Jamppa77 1st gear

  Tiistaina Varaosamaailman pihalla teemalla Soodapuhallus. Tule katsomaan millaista jälkeä syntyy ja tuo omia osia puhallettavaksi. Puhalluksista luvattu tapahtumaalennusta.Kertokaahan tästä niillekkin kamuille, jotka ei näitä lueskele !
   
 15. Hyvää aktiivisuutta , tänne vaan menovinkkejä ja facebookissa on oma ryhmä myös , tiedotan molemmissa jotta saadaan sana kulkemaan mitä milloinkin Guutsaillaan....
   
 16. Windsor

  Windsor Gearhead

  Persetti ku satelee vettä aika roimasti! Toivotaan että illaks laantus...
   
 17. Jaahas , tänään sää ei näytä suosivan , ennustekkin vaan synkentyny illan suhteen joten soodapuhallus esittely peruttu.

  Taitaa jäädä tämä tiistai muutenkin väliin ainakin omalta osalta ,mutta ensviikolla tiistai on uus !

  AVG
   
 18. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 19. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 20. Windsor

  Windsor Gearhead

  Hiljasta oli tänään guutsilois! 18.25 tulin paikalle ja Tatu sekä Luizi oli jo karanneet paikalta. No oli meitä tässä myöhemmässäkin kattauksessa kolme autollista.
   

Kerro tästä muillekin!