Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

  1. Sportsweep

    Sportsweep 3rd gear

    Lauantaiguutseja tarjolla, GM-Cruisers järjestää kesätapahtuman tulevana viikonloppuna Lappeenrannassa ja lauantaina cruisailemme. Kello 12 lähtee Camilla-aluksen kanavacruising johon pitäisi vielä olla tilaa. Tervetuloa omakustanteisesti mukaan.

    Terveisin Leenamari
     
  2. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  3. stoneland alley

    stoneland alley Gearhead

  4. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  5. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  6. 8)

    No nyt on ollu viikonloppunakin liikettä harrastusrintamalla.

    Huomenna satamaan ja paikalle voi saapua myös veneellä , ainakin yksi v8:lla oleva paatti on tulossa , senhän saa siihen autojen nokan eteen kylkiparkkiin silläaikaa kun El Faro risteilee , toki ne on oltava siirrettävissä välittömästi laivaliikenteen niin vaatiessa.
     
  7. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  8. Kiitos kuvista taas , ja hienosti toimi toi aikataulu veneidenkin kanssa , autoja oli myös mukava määrä , enstiistaina sitten taas piknikille Linnoitukseen!
    Peräkonttikirppistä voi sitten pitää ainakin tuolla linnoituksessa mainiosti vaikka joka kerta , siellä on hyvin tilaa laittaa myytäväksi joutavat tavarat esille tai sitten myy suoraan kontista.
     
  9. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  10. Tämänpäivän guutsit peruttu liiallisen räntäsateen takia.
    Hyvää Juhannusta kaikille!
    Jussin jälkeen taas normaalisti jos ei lunta tule.
     
  11. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  12. Satamassa oli 10 % sadeuhkasta huolimatta kymmenisen autoa , ja sadekkin tuli vasta reilun tunnin notkumisen jälkeen,kiitos paikallakäyneille!
     
  13. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  14. Lainasin tuota kuva linkkiä tuonne Facen puolelle , on kai ok Luizi?
     
  15. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead



    KYLLÄ ON OK !!!
     
  16. luchadore

    luchadore 3rd gear

    [​IMG]
     
  17. Tiistaina sitten taas Linnoitukseen ja houkutelkaahan porukkaa liikkeelle kaikista harrasteajoneuvoluokista , mukaan vaan rohkeesti! Klo 18 alkaen siinä tykkien viereisellä nurmikolla!
    Viltit ja piknik korit ,sekä tunti ,kaks aikaa mukaan.
     
  18. Tiistain lisäksi on nyt sovittu 11.7 perjantaina Huuha(a) -guutsit eli ajellaan Huuhan hiekkarannalle viettämään helteistä päivää ja illalla istutaan sit tulilla ja kerrotaan hurjia tarinoita yms , yövytäänkin jos vaan sää sallii ja la-aamuna vois mennä kattomaan veneiden suursaimaan muistojen ajoa vaikka siihen kylänimen katkaisevalle kutveleen kanavalle.
    Lomalaiset vois lähteä vaikka satamasta klo 12 ja toinen ryhmä vois kokoontua töiden jälkeen klo 17 ja tulla perästä , kaikki mukaan!
     
  19. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

Kerro tästä muillekin!