lasikuitu konepeitto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 13.1.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    olisko kellään valmiina tai muotteja
    69 chargerin ja 70 cudan pelleistä
    olis tarvetta
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kimmohan teetti kai omaansa konepellin Alppella tampereella, eli siellä pitäis oleman muotti Chargeriin. Tiedän myös kenellä on muotti '70 cudan sierainpeltiin, eli kumpaankin pitäis siis jostain löytyä ainakin muotit.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mopeman 2004-01-13 10:43 ]</font>
     
  3. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Jep,
    Hyvä, kun olisin ite muistanut missä teetin "peltini".
    69 Chargeriin siis löytyy hyvin tehty kuitupeitto six pack scoopilla.
    Sopivasta hinnasta voisin vaikka myydä pois...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    parasta olis jos saisin valmiin cudan sierain pel... sori muovin ja muotin chargerin pellistä,joudun jonkin verran muuttamaan muottia(keski vekki pois ja keskellä olevat vilkun upotukset kokonaan pois=tasanen valmis konepeitto
     
  5. BB Coronet 500

    BB Coronet 500 Gearhead

    Oisko sulla antaa yhteystietoja valmistajasta..kaverilla on 70 barracuda työnalla ja se tarvitsis sierain peltiä(kuitu)
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei arvon herroilla ole tietoa Challengerin shaker-konemuovin muoteista/valmiista osista. Vieläpä sellaisista, joissa itse muovi ja "trim ring" ovat selkeästi toisistaan erossa, mielellään eri osaa...
     
  7. fliptop

    fliptop 1st gear

    Edelleen, jos jollakulla on tietoa challengerin T/A konemuovin muotista tai valmiista peitosta, niin vihjeitä kehiin. Tarkoitan siis snorkkeli-mallin scoopilla olevaa "plootua".
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Voipi olla hankala löytää T/A peiton muottia kotomaasta. Niitä ei ihan kauheesti ole liikenteessä. Scooppi on siinä määrin hassun muotonen "snorkkeli", että se täytyy varmaan tehdä erikseen ja laminoida plootuun kiinni. Jenkeistähän noita saa, mutta maksaa 500$:n hujakoilla ja laadusta ei oikeen oo etukäteen mitään varmuutta. Mä viime viikolla yhden tollasen käytetyn retusoin ja se oli lähtökohdaltaan aika hirvee. Eikä siitä kahdessa illassa tullut lähellekään virheetön vieläkään. Ne tehdasasenteiset eivät kuulemma olleet laadultaan sen kummempia.
     
  9. SG480

    SG480 1st gear

    ProForm tekee T/A mallin kuitupeittoa kahtena versiona eli pelkkä päälyosa tai kompletti peitto sisäosilla. Maksoivat muutamia vuosia sitten 2000/7000 skr.
     
  10. mikko69

    mikko69 1st gear

    Vaikka oonki foorti mies niin kysyisin et paljonko tällä hetkellä maksaa tommonen kuitupeiton teettäminen? (noin) ja mistä olis järkevää kysyä?
     

Kerro tästä muillekin!