Lataus kyykkää kun flektin laittaa päälle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Amc_Kustoms, 15.12.2018.

  1. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Ei ole kyl koskaan tullu mitattua paljon tollanen lämppärin puhallin vie täydellä nopeudella amppeeria, mutta kun saat mitattua laturilta jännitteen niin jos siellä on yli 14v ja akulla alle 13v niin sitten mittaat akun + ja laturin + väliltä ja akun - ja laturin rungon väliltä niin näet kumpaan linjaan se reilu voltti katoaa.
     
    f34 tykkää tästä.
  2. T&S

    T&S Gearhead

    Kyllä iso flekti helposti 20-30A haukkaa, siihen muu kulutus päälle niin saa olla kunnon laturi ja liitokset kunnossa ettei mene polvilleen, tyhjäkäynnillä menee varmasti.
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    Jos noin isot amppeerit, niin noitten lämppärin puhaltimien sulakkeet pitäisi olla 30-40A luokkaa?
     
  4. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Aika monessa euro autossa on tuo 40a, usa gm vanhemmissa toi täyden nopueden suoraan fusiplelinkiltä jonka amppeeri arvoa en tähän hätään löydä, uudemmissa gm tuotteissa näyttäis pika katselulla olevan 50a sulake.
     
  5. f34

    f34 Double Gearhead

    Onkohan noissa apulämmitysvastus?
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kuinka iso laturi se uus on? Jos vaikka ovat myyneet sulle alitehoisen laturin! Noita gm latureita on meinaan moneen lähtöön. Emännän autos on vanha 60A laturi ja kyllä sillä jännite putoaa kun on valot + kuuleri päällä :mad: .
     
    Slant Sickness tykkää tästä.
  7. Tweety-81

    Tweety-81 Gearhead

    Oliko tässä nyt puhe lämmityslaitteen puhaltimesta vai sähköflektistä?
     
    Muokattu: 17.12.2018
  8. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Lämppärin puhallin näkyisi olevan.
     
  9. Amc_Kustoms

    Amc_Kustoms 1st gear

    Olikos se nyt sit 95amp laturi. Yllätykseksi ei sitten kerennyt vielä chevyn kimppuun mutta tänään on se päivä. Täytyy käydä rankalla kädellä niitä sähköjä läpi kun näyttää olevan entiset omistajat jättäneet perintönsä sinne konehuoneen puolelle. Kaikki tehty vähän sinne päin eikä mitään kunnolla... Täytyis vissii iha opiskella autosähköasentajaksi kun joka ikinen auto täynnä sähkövikoja!
     
  10. Amc_Kustoms

    Amc_Kustoms 1st gear

    Elikkäs laturista lykkää 14,45. Akulle tulee 14,15-14,25 ja kuormitettuna tippu akulla alle 13volttiin. Eli oliskos nyt ekana tutkastavana laturilta akulle menevä piuha ja siitä sitten eteenpäin. Maat tuli putsattua ja olivat aika kaameessa kunnossa
     
  11. f34

    f34 Double Gearhead

    Tippuuko jännite laturin navoista mitattuna, kun on kuormitettuna ?
     
    Muokattu: 18.12.2018
  12. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jos tyhjäkäynnillä mitattuna, niin toi vähän alle 13 ei vielä ole kovin paha. Pitäs kyllä nousta vähän kierroksia antamalla.
     
  13. Amc_Kustoms

    Amc_Kustoms 1st gear

    Eipä paljoa ole kerennyt katteleen mut eilen ohimennen vilkaisin taas ja vika löytyi puoli vahingossa. Tuulettimen moottorin maapiuha sisältä poikki, uusi tilalle ja johan toimii... Uudeksi vuodeksi letukalla töihin.
     

Kerro tästä muillekin!