liikennekäytöstä poistettu auto -> myynti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ZYN-5, 23.7.2011.

  1. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Mites homma menee, kellään kokemusta. Jos teen luovarit uuden omistajan kanssa ja kirjoitellaan tuo kakkososa uuden omistajan tiedoilla jonka jälkeen teen liikennekäyttöönoton Netissä, niin tuleeko ongelmia jatkossa? AKEstahan tulee uus rekisteriote perästä minulle mutta tekeekö se ongelmia uudelle omistajalle?

    Onko siis ainut keino että jos haluaa tehdä kaupat viikonloppuna niin on toisen vain luotettava myyjään ja toivottava että uudet paprut tulee sitten postissa perässä?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tai sitten lauantaina tekee kaupat kun monessa paikkaa on konttori vähän auki.
     
  3. olliola

    olliola 1st gear

    ostin likalle auton joka oli poistettu liikenteestä,myyjä laitti sen myyntipäivänä liikenteeseen ja sai siitä todistuksen,likka ei saanu sitä nimiinsä ennen ku saatiin se virallinen rekisteriote joka tuli myyjälle parin päivän päästä postissa.kirjotinkohan tarpeeks epäselvästi ??.näin ainakin raision k1:llä
     
  4. olssi88

    olssi88 1st gear

    Myyt sen pois niillä lapuilla missä on tuo poisto merkattu. Autoahan ei saa ajaa minnekkään, ennen kuin uusi omistaja käy konttorilla tekemässä laput ja vakuutuksen. Vaihtoehtoisesti voi ottaa siirtolaput, mut eipä sekään halpaa ole...

    Kuten tuossa ylhäällä mainittu, jos myyjä pistää ajoon, niin vanhoilla luovareilla ei tee mitään. Postissa tulee uudet jotka kumoaa noi vanhat (huom järjestysnumerot).
     
  5. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Juup, no totesin tuossa kans että ainut keino siis on tuo mitä ajattelinkin. Tehrään erilliset luovarit ja laittelen mahdolliselle ostajalle paperit perässä. Netissähän tuon käyttöönoton voi tehdä joten auton kyllä saa ihan ajoon.

    Kauppakirjat kun kuitenkin on tehtynä niin homma siltä osin ok.
     
  6. 3191699

    3191699 1st gear

    Itte myin juuri käyttiksen viime sunnuntaina. Trafin sivuilta auto liikenteeseen ja tehtiin "luovarit" niillä "liikenteestä poistettu" papereilla. Lähetin sitten perässä ne "liikenne käytössä" paperit ostajalle, kun ne tulivat keskiviikkona.
    Oli käynyt kokeilemassa useassa katsastuskonttorissa niillä liikenteestä poistetuilla papereilla ja ei ollut onnistunut...
    Näin ei tarvii ottaa siirtolappuja jne
     

Kerro tästä muillekin!