Liikenteestäpoisto netissä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Luigi, 10.12.2009.

  1. Luigi

    Luigi Gearhead

    Asia kehitteillä, hintakin laskisi 10,40e alle 10e/kerta,toivottavasti menee läpi,,,
     
  2. janiluo

    janiluo Gearhead

  3. Luigi

    Luigi Gearhead

    Just,hinta 6e luokkaa,saa nähdä tuleeko jotain rajoituksia esim. liikenteessäolo väh.1kk.
     
  4. palotila

    palotila Gearhead

    Tuo varmaan tarkoittaa että uusi rekisteriote tulee postissa kotiin. Joka taas tarkoittaa että uusi ilmoitusosa voi päätyä esim naapurille joka voi sitten myydä auton. Minkä v***n takia tuo ilmoitusosa pitää joka kerta tulostaa uusiksi. Kun kertaa poliisi näkee suoraan päätteeltä onko auton paperit kunnossa niin tää paperien kanssa pelleily on niin kertakaikkiaan turhaa.
     
  5. Luigi

    Luigi Gearhead

    Käsittääkseni uutta paperia ei postissa tule, poliisi kyllä näkee omasta järjestelmästään kuka kusettaa ja kuka ei,,,. Eiköhän se sanktio kiinnijäädessä ole sitäluokkaa etten ainakaan minä viitsisi alkaa kikkaileen,,,
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tervetullut uudistus olisi kyllä, viimeinkin. Minulla runsaat 20 km lähimmälle katsastusasemalle. Ja aina mentävä sellaisella autolla, jota ei ole poistettu liikennekäytöstä...joskus voi tulla yllättävä vika siihen käytössä olevaan autoon.

    Nykyjärjestelmässä äkkinäistä vaihtoa toiseen autoon ei voi tehdä, kun ei voi laittaa sitä netissä liikenteeseen.

    Nimenomaan siis varsinkin se käyttöönotto pitäisi voida tehdä netissä. Poistamassa voi kyllä käydä asemallakin.
     
  7. Holley

    Holley Gearhead

    Tämä uudistus on oikeasti hyvä!! Helpottaa, jos on useampi ajokuntoinen harrasteauto.
     
  8. Piru

    Piru 1st gear

    Periaatteesta kyllä V*tuttaa maksaa tuo 6e omasta työstä, eri asia tietysti jos kirjeenä tulee jotain dokumenttia tapahtumasta. :odroll:
     
  9. RB-440

    RB-440 1st gear

    Mullahan harvoin on ollut auton paperit mukana ajossa, mutta ainakin viime vuosituhannella poliisi sai aina ratsiassa selvitettyä auton tiedot, eikä se maksanut mulle mitään muuta kuin hetken aikaa.

    Siksi olenkin ihmetellyt tätä nykyistä villitystä tulostaa aina vaan uutta paperia, kun ennen pärjättiin vuosikausia sillä yhdellä pahvilapulla, johon ei oikeestaan tarvinnut muuta kuin lisätä leimoja kerran vuodessa, vaikka ei oltu läheskään niin sähköisiä kuin nyt ollaan.

    Periaatteessa hjuva ajatus tuo internetsysteemi. Mutta anteeksi junttiuteni, mua jotenkin vaan kismittää tämä, että kohta joka hiivatin palveluun pitää olla jotkut sähköpankkitunnukset.

    Pian ei kai saa ostaa ees pentsiiniä ilman että kirjautuu pankkitunnuksilla jonnekin palvelimeen. Miten ihmeessä ennen sai tehtyä ihan pätevän seisontailmoituksen ihan vaan puhelimella, pelkällä puhelinmaksulla, ilman paperitöitä? Eiks sinne AKElle voisi ostaa vaikka puhelinvastaajaa meitä juntteja varten, jos ihmisen pitäminen on liian kallista?

    Tai vakuutusyhtiöthän ton puhelinhomman pystyi hoitamaan ennen tätä sähköistä aikaa, miksei sitten hoituisi silleen nytkin.
     
  10. signet

    signet Gearhead

    EIkös se RAY:kin suunnittele että hedelmäpeleihin tarvii jotkut tunnukset tai pelikortin ettet vaan pelaa koko tiliä :poff:
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Eikös ne halua ne tunnukselliset tilitiedot, ettet vaan pääse pimittämään RAY:ltä tulojasi ja tuhlaa nioitä mahdollisesti muualle. :poff: :poff:
     
  12. hla

    hla Gearhead

    Ei katsastuksenkaan yhteydessä tule uutta ilmoitusosaa, niin tuskin tuossakaan. Se on vaan se tekninen osa, mikä uusitaan joka kerta. Siinä rekisteriotteen järjestysnumerossa on nykyään kaks numeroa esim. 002/005 niinkuin mun autossa lukee. Toinen ilmoitusosa ja viides tekninen osa.
     
  13. palotila

    palotila Gearhead

    Kun käyt katsastuskonttorilla tekemässä liikennekäytöstä poiston tai otat liikenteeseen niin molempiin tarvitaan ilmoitusosa. Samalla logiikalla tämä kai jatkuukin.
     
  14. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    hyvä se vaan on että jotenkin todennetaan henkilön omistajuus kyseiseen autoon...

    joku nilkki voi muuten huvikseen poistaa naapurin ajoneuvon käytöstä ja nauraa paskaisesti mahaansa kun naapuri saa parin tonnin laskun.

    toi pankkitunnus taitaa tällä hetkellä olla varmimpia keinoja todentaa henkilö netissä.
     
  15. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Sähköisen rekisteröinnin käyttöönottoajankohdaksi on mainittu aikaisintaan huhtikuu. Nähtäväksi jää saako AKE järjestelmänsä toimimaan siihen mennessä.

    Verkossa tehtävät rekisteri-ilmoitukset on rajallisia.

    Liikennekäytöstä poistamisen tai liikennekäyttöön ottamisen osalta ilmoituksen tekemiseen tarvitaan ilmoitusosasta tarkistenumero ja auton rekisteritunnus. Jos maksaminen ja muutos onnistuu, saa tapahtumasta tulostettavan / talletettavan kuitin. Uusi rekisteröintitodistus - sekä osa 1 että osa 2 - postitetaan aina ajoneuvon 1. omistajalle.

    Rekisteröintitodistuksen tilaamiseen tarvitaan vain ajoneuvon rekisteritunnus. Jos tilaajana on haltija, toimitetaan vain tekninen osa. Jos tilaajana on omistaja, voi hän valita ottaako molemmat osat vai vain teknisen osan. Osa / osat postitetaan ensimmäiselle haltijalle / omistajalle.
     

Kerro tästä muillekin!