Linna Cruising 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Classic1964, 8.7.2012.

  1. Porsas

    Porsas 3rd gear

    Minusta tuo sheriffien pyöriminen kyllä tuo tapahtumalle suurta lisäarvoa ja nostetta muutenkin. Näinhän se on Västeråsissa ja muuallakin. Näyttä paljon enemmän pro-hommalta kun virkavaltakin tunnustaa tilaisuuden hyvässä hengessä ja on jopa hyväntuulisena jalkapartiona seuraamassa kuminpolttoa pätkän vieressä Satulinnassa.
     
  2. gramma

    gramma 1st gear

    Oli kyllä sheriffeillä tuo sakko politiikka kohillaan, 220€ auton katolla istumisesta plus kuskille se 50€ rikesakko :)

    Korottivat sitä kuulemma sen takia kun aikasemmin joku oli paskonu selkänsä kun oli tippunu kyydistä.
     
  3. Herje

    Herje Double Gearhead

    Miks vitussa sinne pitää mennä istumaan? :odroll:
    Eikö teillä ole penkit sitä varten??? :lol:
     
  4. jake81

    jake81 Gearhead

    no kerrankin nopeeta toimintaa poliiselta! tippuminen ja 4 selkänikaman murtuminen kun tapahtu letkan loppupäässä likellä satulinnaa...

    edit.siis lähellä satulinnaa loppupäässä ajelureittiä....
     
  5. Maajussi

    Maajussi Gearhead

    Mukava keli, meininki ja PALJON porukkaa. Kuulutukset/musiikki ehkä hieman kovalla, mutta ei se tunnelmaa pilannut. Harmi vaan, kun joutui poistumaan ennen gruisinkiletkailua...
     
  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  7. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    Hieno tapahtuma kertakaikkiaan ja kiitokset kaikille mukana hääränneille :D varmasti ollaan ensivuonnakin paikalla,

    En ollut kuullutkaan tosta naishenkilöstä joka oli tippunut kyydistä..toivottavasti ei käynyt pahasti. Se nähtiin kyllä ihan livenä kun avo Aspenista tipahti kaveri jo hiekkakentällä...mahto varmasti ottaa kipeesti olkapäähän :eek: Kaveruksien jutuille kyllä naureskeltiin letkan aikana :rotfl:
     
  8. FurYousFemale

    FurYousFemale 1st gear

    Montakohan autoa ja pyörää osallistui tapahtumaan ja letkaan?

    Ja kiinnostais tietää myös burniskisan voittaja.
    Oli muuten vallan mainio ilme oranssin pickupin pienellä apukuskilla ekan kilpailuvedon lopussa siinä burnissuoralla :)
     
  9. plymarivani

    plymarivani 1st gear

    Appari oli Atte 2v,tykkäs hommasta! :)
     
  10. Kiitos järjestäjille, nappisuoritus! Parkkislaajennus toimi hyvin, ensi vuodeksi ehkä hyvä miettiä oheispalvelujen tehoa. Pitopalveluosaston vois
    vaikka tuplata ja kauppa kävis.
     
  11. kautsi

    kautsi 3rd gear

  12. Admiral

    Admiral 3rd gear

  13. B 50

    B 50 Gearhead

    Kyllähän siellä taas viihty. Vaikka lähtö vähän venyikin. Se on kyllä yks niitä elämän korvaamattomia hetkiä lähteä tienpäälle pimenevään kesäiltaan. Joskin paluumatkalla melko raikkaaseen. Ei ollu talvitakit liikaa. Pelloilla nousevaa usvaa, tähdenlentoja.. Francine veti hyvin. Kuten aina.
     
  14. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

    Kuvia tulossa kun vanha vaan ehtii...
    [​IMG]
     
  15. mceläin

    mceläin 1st gear

    epävirallisen suhtviralliset luvut ois 1000 autoa ja 350 motoripyörää. kuminpolttoskaban voitti YLIVOIMAISESTI G eli auto nro9 joka kuuluu alkuperäiseen järjestäjäkolmikkoon allekirjoittaneen lisäksi. Milloinkaan aikaisemmin ei järjestävään tahoon kuuluva ole voittanut kuminpolttokisaa ja painotan nytkin että se tapahtui yleisöäänestyksellä, mutta on siinä chevyssä woimaakin 8) . kiitos ja kumarrus mahtavalle väkimäärälle joka osallistui cruisingiin.
     
  16. mceläin

    mceläin 1st gear

    vai "ärsytti sheriffien häärääminen", tuliko mieleen että tämmöisen tapahtuman järjestäminen edellyttää hyvää yhteistyötä viranomaisten kanssa. meille on väläytelty viimevuosina lauseita " voidaankohan tuollaiseen myöntää lupia kun meno aina niin villiä" huomisesta hämeen sanomista voi lukea kuinka loistavasti linnacruising organisaatio on hoitanut tätä erittäin valitettavaa putoamisonnettomuutta koskevaa "jälkimarkkinointia". vastaisuudessa pitäisi ruveta varmaan järjestämään jo siinä pihalla näitä "kuka hyppää näyttävimmin autosta asfalttiin" kisoja niin ei tarvis mennä yleisön eteen hölmöileen. toivottavasti tämä yksi suhtvakavasti loukkaantunut esimerkki riittää tulevillekin vuosille. :poff:
     
  17. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Tommoset tapaukset on kyllä huonoo mainetta aina tapahtumalle, meilläkin eräs tampio päätti päästellä rakkonsa tyhjäksi lahden cruising letkassa liikkuvasta autosta tässä taannoin..
    noi autosta ulkona roikkumiset on vaarallisia jos kuskin tartteekin äkkiseltään jotakin väistää tai jarruttaa, vaikkei vauhtia oliskaan montaa kymppiäkään.

    hieno homma että virkavalta oli mukana touhussa, hyvin hoitu liikenteenohjaus letkassa ja käviväthän ne paikanpäällä kuminpolttoakin naureskelemassa :D ainut tapa saada näin jättiläismäinen cruising toimivaksi!
     
  18. sbc350

    sbc350 Gearhead

  19. salmine

    salmine 1st gear

    Tuolta kuvia matkan varrelta.
     
  20. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Helkkarin hienoja kuvia kaikilla.
    Olisi pahuksen hienoa jos olisi mahdollista sellainen homma, että autot kävisivät kurvaamassa jossain ja tulisivat toisiaan vastaan.
    Pääsisi itse letkassakin ajava ihailemaan autoja.
    Ymmärtäähän sen, että ei ole niin helppoa toteuttaa mutta jos mietintään laittaisi.
     

Kerro tästä muillekin!