Linnacruising 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blackrussian, 2.10.2013.

 1. Milestone

  Milestone 3rd gear

  Onnistunut elokuva, kiitos tekijälle. Hieno leikkaus 1 min. kohdalla :D
   
 2. Pesci

  Pesci 1st gear

 3. sbc350

  sbc350 Gearhead

 4. RAIVO

  RAIVO Gearhead

 5. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 6. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Oli erinomainen tapahtuma. Mosari juuri siinä käytössö kuin kesällä sen tuleekin olla!!
  Järjestäjille kiitokset!!
   
 7. maxiini

  maxiini 1st gear

  Mä ehdin kans kuvaamaan hiukan, eli amatööriräpsyjä.
  Ihan nolottaa laittaa omia kuvia esille, kun muiden kuvat tosi hienoja!

  RAIVOlla hyviä kuvia Manusta ja Sisusta. Nauroin ihan ääneen kuvaa missä pidän puhuttelua Manulle. :D
   
 8. Spiral

  Spiral Gearhead

  Hieno oli taas tapahtuma ja puitteet vain paranee! Kiitos kaikille kuvia ja videota laittaneille. Ikävää tietysti nuo ilkivallan teot mitä on tullut esille. Facebookin hakuun: Linnacruising, niin löytyy ryhmä jossa lisää tietoa noista autoista jotka joutuivat ilkivallan kohteeksi. Toivottavasti tekijä/tekijät saadaan kiinni.
   
 9. dean66

  dean66 Gearhead

  http://youtu.be/RLVNaB1M1OE

  pieni annos moottoripyöräparaatia Aulangolta.

  kunhan koneisto kerkeää, niin autoja pitäis saaha myös tuonne juutuupin syövereihin. oli vaan niin pirusti niitä nissaneja välissä..

  -a-
   
 10. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Kuvien perusteella ainakin kolmea autoa oli viillelty mikä on todella ikävää. Ihmisiä on kaikenlaisia ja kaikkeen pitää näemmä nykyään varautua.

  Tuosta ilkivallasta osa tuntuu syyttelevän tapahtumaa ja sen järjestäjiä, mutta aika vähän jos lainkaan pystyy tapahtumajärjestäjä vaikuttamaan tuollaiseen toimintaan ja kun siihen tarvitaan vaan yksi hullu ja mattoveitsi (tms.) niin sehän voisi tapahtua ihan missä tapahtumassa tai parkkipaikalla tahansa.

  Toivottavasti yleisöltä saa vinkkejä tekijöistä ja kuulemma myös radan valvontakameroista saattaa löytyä johtolankoja. Tärkeää on saada tekijät vastuuseen.
   
 11. sbc350

  sbc350 Gearhead

 12. Tohtori M.

  Tohtori M. 2nd gear

  Onkos kellään mitään faktaa paljonko kalustoa oli liikkeellä?
   
 13. apukuski

  apukuski Gearhead

  Tuonne facen puolelle jo laitoinkin vähän kritiikkiä. Liikenteenohjaus ei radalta lähtiessä toiminut. Ainakaan meidän kohdalla. Liikenne kyllä pysäytettiin, mutta suuntaa ei näytetty ja kun kohdalla oli katkeama niin väärään suuntaan lähdettiin.
  Muuten ei moittimista tapahtumasta kyllä ollut. Aikaisemmat kävijät valittelivat ettei tunnelma enää ole sama kuin aiemmissa linnacruisingeissa.
   
 14. sectoid

  sectoid Gearhead

  En käynyt tapahtumassa, mutta luin tapahtumassa tehdystä ilkivallasta.

  Jos ei ole harrasteautoa, niin ei sitä silloin mitenkään voi käsittää miten paljon paskaluusereiden ilkivalta voi vituttaa. Niskalaukaus ilman oikeudenkäyntiä välittömästi, mikäli harrasteautoon joku koskee.

  Oma harrasteautoni on minun vain puoliksi, ja sekin halvimmasta päästä mitä myynnissä oli aikoinaan. Ei se harrasteauton omistamnen välttämättä tarkoita sitä, että olisi paljon rahaa. Se voi olla vuosikymmenen projekti saada auto liikenteeseen.

  Käyttöauto on korvattavissa, pitkän aikavälin kunnostusprojekti omalla verellä ja hiellä tehtynä ei ole.

  https://www.facebook.com/pages/Etsintäkuulutus/402815939780088
   
 15. kaierkki

  kaierkki Gearhead

 16. Tunaman

  Tunaman 3rd gear

  Hieno paikka kokoontumiselle,burnisalue vaan pitemmäksi ja paremmin katsojien nähtäväksi,nyt eturivi näki tapahtumat ja toisella puolella rinteessä heti aidan takana.
  Nyt voi cruisaamalla pitkin rataa nähdä kaikki paikalla olevat vekottimet ja muutenkin mukava seurata liikkeellä olevia laitteita.
   
 17. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead


  Jop tuossa on asiaa.
  Kyllä ihmeelliseltä tuntuu ettei muka kukaan ole nähnyt mitään. Aina joku näkee ja tietää.
   
 18. passerby

  passerby 3rd gear

  Ne viiltelijät on varmaan jotain eurotuning-kuskeja jotka ajelee 80-luvun VW Jettalla tai Honda Civicillä.. kun ei matala aivotoiminta salli jenkkiauton hankkimista niin sit seotaan... mailmassa on kaksi asiaa joiden pitäisi kadota: islam ja tuning..
   
 19. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 20. niclas

  niclas 3rd gear

  Ei se nyt aina ihan näinkään ole, tuli meinaan tuolla Ahvenistolla todistettua kun "amerikanauto harrastaja" Rodista heitti täyden avaamattoman kaljatölkin Dusterin keulaan. :mad:, eli kyllä niitä vatipäitä löytyy myös meistä täydellisistä :wink: .

  Omistaja todennäköisesti selvitti asian paikan päällä joten ei siitä sen enempää...
   

Kerro tästä muillekin!