Lisenssit

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 18.1.2008.

 1. Putte

  Putte 1st gear

  Se on paikallinen kattojärjestö eli Suomessa AKK ja Ruotsissa Svenska Bilsportforbundet (SBF)
   
 2. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mitens sitte toi kansallinen "EU-lisenssi", fyyrako sen tilaa AKK:lta, eli sieltäkö se pitää pyytää, ja tarviiks sitä varten kuvatusta?
   
 3. Tea

  Tea 1st gear

  Vähän positiivistakin palautetta välillä. Soitin eilen FHRA:lle ja pyysin tuota "ulkomaan sarttilupaa" eli että tilaavat AKK:lta sen lisenssiläpyskän jotta voi tuolla ulkomaan mahdollisessa kisassa sitä sitten näyttää. Ja arvatkaas mitä. Mona lupasi laittaa AKK:lle viestiä että pitäisi saada se mahdollisimman pian, ja se tulikin heti tänään. Näin sitä pitää asioiden rullata :D
   
 4. Tea

  Tea 1st gear

  Piti etsiä tietoo tosta entisestä kertalisenssistä (nyk. tutustumislisenssi). Onko näitä nyt vielä olemassa, kun en enää muista miten toi asia meni. Eli jos joku olisi esim. finaalikisoihin tulossa ajamaan, niin pääseekö kertalisenssillä? Ei ainakaan AKK:n sivuilla mainittu Drag Racingiä siinä tutustumislisenssikohdassa. Pikaisesta tiedosta kiitollisena,
  Tea
   
 5. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mun käsittääkseni ei pääse. Se on kait tarkotettu vain noille "kyläkisoille", ja niissäkin rajattu kahteen käyttökertaan. Toivottavasti joku oikasee jos oon väärässä.
   
 6. Tea

  Tea 1st gear

  Kilpailukutsussa lukee kuitenkin: "Voimassa oleva lisenssikortti tulee esittää kilpailupaikalla tai ajaja on velvollinen ostamaan kertalisenssin huolimatta siitä, onko vuosilisenssi voimassa". ? Vai onko tää lause vaan jäänyt siihen?
   
 7. ERT2

  ERT2 1st gear

  Tea meinaa siis tulla sotkemaan pakkaa entisestään.......hyvä hyvä. :D
   
 8. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  moottripyörä puolella on kertalisenssejä, mutta auto puolella saimme väännettyä ne vain wcc kisoihin. Eli fhra järkkäämissä kisoissa ei ole autopuolella kertalisenssiä.
   
 9. Tea

  Tea 1st gear

  Ei ei, en minä... olen vain tiedon välittäjänä tässä :D
  Kiitos Vesa nopeasta vastauksesta!
   
 10. Olipa vanha ketju, mutta aina kevättalvisin ajankohtainen.
  FHRA jäsenmaksu tuli hoidettua tammikuussa ja nyt tyttöjen (Tea & Kaisa) avustuksella sain tarvittavat AKK ID-tiedot ja hoidin äsken Drag Race KV lisenssin. Oli kyllä maailman helpoin homma tehdä ja sieltä tuli heti esitäytettynä kaikki tiedot esille vaikka edellisestä Lisenssivuodesta on 10v aikaa.

  Nyt on FHRA:lla todella tehokkaat ja osaavat henkilöt konttorilla. Täytyy kehua em. henkilöitä, ei ollut ennen ihan näin nopeaa ja ammattitaitoista vaikka hommat on aina saanut hoidettua.

  Aulis
   
 11. supo

  supo Gearhead

  Pakko Aulis sanoa että toisilla on eri säännöt kuin toisilla eli jos olet ajamatta enemmän kuin 5 vuotta niin tutkinto menee vanhaksi eli tarvii muutaman vedon taas että voimassa.Oli ainakin äsken vielä säännöissä niin mutta hienoa toimintaa toimiston tytöiltä.
   
 12. Ois aika perkeleen kurjaa jos kaikilla olisi samallalailla asiat, mutta eikö säännöt pitäisi olla aina kaikille samat, vaikka niin ei k yllä käytännössä ikinä ole.

  Kyllä mää kuule ajan lähdöt, älä siitä epäile tai menetä yöuniasi. Ei mun rahat siihen lopu eikä aikakaan, kun vapaa-aikaa on äärettömästi.

  Mää jo vähän oottelin, että jotain negatiivista tuossa lisenssikirjoituksessani täytyy olla että joku kohta on pahoittanut mielensä.....hahaaa!

  ah
   
 13. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Ajamiseen riittää ajaminen AKK:n / FHRA:n hyväksymissä kilpaluissa. Lisenssi maksetaan etukäteen, ja suoritetaan tarvittaessa tutkinto.
   
 14. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Aulis Lisenssiksi olis riittäny Kansallinenkin tuo KV-lisenssi on vähän rahan haaskausta vai sponssaatko AKK:ta.
   
 15. Sponsorointia tietenkin, kun katsoin heidän sivuiltaan kuinka paljon siellä on valkopaitaisia ihmisiä töissä.... Tosin TJ taisi istua kahdella pallilla, mutta niin minäkin teen, tosin omilla palleillani ja ilman korvausta.

  Jos sitä ajaisi jotain vaikka Tierpissä tms. niin paree olla B-lisenssi kansainvälisenä voimassa...

  Niin ja ostin mää 2027 vuoteen asti voimassa olevan kypäränkin jenkkilästä ja Hansin, vaikka tuskin jossain kyläkisoissa kumpaakaan olisi tarvinnut hankkia. Luulen että kyläkisoissa yli puolet ajaa vanhalla snellileimalla olevalla tms.... pitkähiaisessa t-paidassa.....

  AH
   

Kerro tästä muillekin!