LMS Octavia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Cammer, 2.10.2002.

 1. Cammer

  Cammer 1st gear

  Pisti tuolla Turun kaupungissa liikuskellessa simmuun kadunvarteen parkkeerattu Skoda Octavia RS, eli ulkoisesti Octavia + levikesarja + mieto spoileri. Ihastelin sitä siinä aikani kunnes pääsin peräpuolelle ja rupesin kaverille ääneen ihmettelemään mikä ihmeen LMS. No kaveri minua valistamaan että Lehtonen motorsport. Tänään piti mennä katsomaan mitä niillä on tarjota esmes tsekkiferrariin, niin meinasi leuka irrota. Octaviaan mm ihan mukava piristyssatsi jolla irtoaa 280+ (millä mitattu, en tiedä, paljonko ilmaa, en sitäkään tiedä) hummaa. Ihan mukava perheautoksi ja ulkonäkö mukavan hillitty, ei mitään sikalintulautoja tyyliin alien-moposport, valoluomia, neontarroja, hernerokkapurkkeja putkenpäässä ym ym roinaketta. Okei, ehkä tuonsuuruusluokan rahapanoksella ei tarvitse enää yrittää tehdä autosta nopean näköistä, kun riittää tieto että se on nopea. Asiallinen tuunaus, kerrankin :smile: Sai minulta ainakin kaikki pisteet kotiin (ehkäpä lottovoiton sattuessa voisin itsekin haluta :cool:
   
 2. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Toi oli mulle uutta. Oon tienny, että tehtaan puolesta on tehty joky wery special malli, oisko ollu joku L&K Special, jossa ois ollu Audin V8 keulilla... Toi Octavia mistä kerroit kuuluu vähän samaan sarjaan kuin Mesen W124 koppanen 500E, josta on muuten hyviä kuvia nyt näillä palstoilla otsikolla Sleeper Mersu...

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2002-10-03 00:08 ]</font>
   
 3. ajk81

  ajk81 1st gear

  Tuo skoda lienee lehtonen motorsportin virittämällä 1.8 turbokoneella, missä pitäisi olla jo vakiona 180 hepoa. Vois olla varmaan aika hankala saada suomessa lupia v8:lle tai w8:llekaan.
   
 4. lake ender

  lake ender Gearhead

  L&K erikoismalli oli vakiolla 1,8 turbokoneella, n. 150 hepoa. Päällepäin sen erottaa vanteista ja vaaleasta nahkasisustasta parhaiten.
  RS on taas tässä kuvailtu tehtaan oma sporttimalli, josta Lehtonen on näköjään rakentanut vähän lisää. Ei tuollainen 280 taida olla mikään älytön haave VW/Audi/Skoda 1,8 turbokoneesta.
  Tiedoksi muuten: liikkuvilla on/oli käytössään 4 RS:ää siviiliautoinaan, monien muiden kivojen pelien lisäksi.
   
 5. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  No niinpäs prkl olikin. Luin jutun jostain suomalaisesta autolehdestä ja vaikka olenkin kohtalainen Skooda-freak också, ei tarttunut se "pata" päähän :smile:

  _________________
  Piika on ihminen ja Ford on auto

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2002-10-08 03:42 ]</font>
   

Kerro tästä muillekin!