Löytyskö joltain 1968 Fisher Body Service Manual - For All Body Styles?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Väpsy, 29.5.2018.

 1. Väpsy

  Väpsy Gearhead

  Morjesta!

  Löytyskö joltain ko. kirjaa hyllystä myytäväksi asti? Tai mahdollisesti lainaan korvausta vastaan? Tai skannauksia/kuvia korvausta vastaan?
  Olis tarve B-body avon A-pilarien alaosan rakenteesta nähdä hiukan kuvajaisia, on muuntunu aika tehokkaasti näkkäriksi ja poistettavissa imurilla.
  Kyllähän nuo toki saa kolvailtua läjään arvaamalla ja päättelemällä, mutta olis "ihan kiva" tietää minkänäköinen rakenne on alkujaan ollu.
  Tarve asustaa Nokialla, ja mut saa kiinni täällä, puhelimesta 040-566 1463 ja sähköpostilla ronkainen.tommi@gmail.com.
  Ja luonnollisesti kiirekkin vähän olis, minkä takia olis halu löytää kirja joltain nurkista, eikä jäädä odotteleen toimitusta ison veden takaa...
  Niin ja toki jos jollain on kuvia tms tuosta a-pilarin alanurkasta, ei kirjaa tarvita :odsmile:
   
 2. Malibu'67

  Malibu'67 Gearhead

 3. Väpsy

  Väpsy Gearhead

  Kiitoksia, nyt on latailtuna koneelle :). Kirja oli pienoinen pettymys, jotenkin päissäni funtsin että olis nimenomaan "body service"-manuaali, ja että sieltä löytys paremmin kuvia, mittoja yms kuin mitä kirja oikeesti pitikään sisällään.
  Josta pääseekin seuraavaan aiheeseen, ei kenelläkään sattusi olemaan kuvia tai auto siinä mallissa että pääsis nappaan kuvia 65-71 gm:män B-bodyn etuhelmasta etulokarin alta, ja a-pilarin alaosasta..?
   

Kerro tästä muillekin!