Löytyykö FMAry seurasta Dakota kuskeja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja intiaani_chief, 19.5.2004.

  1. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Kyselen vain että onko pääkaupukiseudulla Dakotan omistajia... ei autoja ainakaan montaa tule vastaan. Itse kasvatin pääkapunkiseudun Dakota kantaa yhdellä yksilöllä ( haettu Loimaalta )

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: intiaani_chief 2004-05-19 19:59 ]</font>
     
  2. URPO

    URPO 1st gear

    No eikai tää kehä-3:n ulkopuoli mitään pk-seutua ole mutta vajaan 100km päässä kuitenkin. Eli lohjalla asustaa -89 Dakota 3.9l EFI kutosella, manuaalilaatikolla ja nelivedolla.
     
  3. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Saman vuoden 4x4 myöskin, automaatilla kylläkin, kova lavakate, lukkoperä...jne.
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Joskus uitettiin ite broidille tollanen uus lyhytlavanen automaatti suomeen tehtaan "lumiaura" varustuksella kiinteistöhuoltokäyttöön. Tais olla vuonna 90. Se oli käytössä joku kolme-neljä vuotta ja toimi kyllä uskomattoman hienosti, ainoastaan apusimpukka tahto kulahtaa ilmeisesti auran massan ansiossta, mutta mitään muuta vikaa siinä ei ollut. Kun seuraa noita euroja ja japseja samassa hommassa, niin se on tosi hyvä suoritus, luja peli.
     
  5. URPO

    URPO 1st gear

    Kova lavakate? Eli maksat autoveroa vai otat pois katsastuksiin? Ja mistä kate on, olen hieman harkinnut kopin korkuista katetta itsellenikin, toisi niin paljon hyötyä...
     
  6. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Täysin laillinen kate, on maininta otteessa jopa.. alkuperää en tiedä, oli kiinni autossa kun ostin.
     
  7. URPO

    URPO 1st gear

    Ahh, kovin onnekasta sinulle. Tuolla yleisellä alueellahan on ollut pitkät keskustelut asiasta ja jälkikäteenhän asialle ei voi tehdä mitään. Kiva kiva kiva.
     
  8. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    On se oikeasti käytännöllinen tuo koppa, voi käyttää vaikka nukkumapaikkana hätätilassa, sivuikkunoissa on hyttysverkot :smile: :smile:
     
  9. laundrybros

    laundrybros Gearhead

    Oho, näin aiheen vasta nyt. Mulla on Espoossa -89 4x4 manuaali, ostin ton keväällä tikkurilasta joltain jobbarilta jossa se oli seissyt ainakin vuoden. Jarrut oli jumissa, jarruletkut haperot, tyhjäkäyntimoottorin muovirattaat sileänä ja etukardaanin tuplanivel aivan pskana mutta muuten hyvä.

    Mites noista katteista, joku kotimainen on ainakin joskus valmistanut kovan katteen näköistä kangaskatetta - ei mikään kaunis mutta vaikuttaa käytännölliseltä. Onko valmistajatietoja? Mites sitten noiden katteiden yhteensopivuus esmes GM ja Ford -tuotteiden osalta?
     
  10. URPO

    URPO 1st gear

    Ei niin mitään visiota. Kerro kuitenkin ihmeessä jos löydät jotain :smile:.
     
  11. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Kyllä on laillinen, on juuri minun kulkuväline... tuo koppi on jo herättänyt kummastusta :smile: :smile:
     
  12. intiaani_chief

    intiaani_chief 3rd gear

    Ei ole myyntipalsta mutta...
    Jos joku tarvitsee Dakotan astinlautoja
    v. -89. niin sellaiset löytyisi, ehjät !!!
    Olisi myös tuo lavakate myynnissä myös.
    Myyntipalstalla löytyy linkki kuvaan.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: intiaani_chief 2004-07-12 08:28 ]</font>
     
  13. RUOSTEKATTO

    RUOSTEKATTO 3rd gear

    Mun Dakotassa on jonkunlaisesta kankaasta putkikehikon ympärille tehty lavakate. Se on suomessa valmistettu. Näitä samanlaisia näkee muissakin avolavoissa mm. Pösö 504. Sen saa kipattua molemmille sivuille auki tosi näppärästi.
     

Kerro tästä muillekin!