Löytyykö Iisalmen lähimaastosta tallipaikkoja?

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chikki, 24.11.2005.

 1. Chikki

  Chikki 1st gear

  Eli niinku otsikossaki jo oli, tallipaikkaa etitää dodgelle että pääsis laittamaa sitä kuntoon. YV:nä vois vastailla vaikka sit.
   
 2. Kustom STW

  Kustom STW 1st gear

  Joo samaa ongelmaa täälläkin...siis Iisalmen lähistöltä (mielellään I-salmesta länteen päin;) tallia jos löytyisi... :odroll:

  UPDATE: Talli löytyi ihan muutaman kilsan päästä!
   
 3. valsu67

  valsu67 1st gear

  Taitaa olla aika tiukassa,varsinkaan hieman edullisemmat...
   
 4. SmallBlock

  SmallBlock 1st gear

  On tallipaikkoja iisalmessakin mutta moni ei halua vuokrata tilaa linttakuskien kiljun juonti paikaksi.
   
 5. Chikki

  Chikki 1st gear

  No nyt on onneks yks mahollinen paikka löytyny joka ei kyllä oo vielä ees valmis.. Lämmitykset pitää vielä rakentaa sitte. Kerranki kävi tuuri mullaki.. 8) Mut mitenkäs, jos ois muitaki halukkaita tallia/hallia vuokraamaa nii kokeiltas ettiä joku kimppatalli sitte? Jos täältä nyt löytyy ees semmosia paikkoja.. :odroll:
   
 6. valsu67

  valsu67 1st gear

  no hohhoijjaa :soosoo:
   
 7. Vemppu

  Vemppu 1st gear

  No mitäs tuosta sormea heiluttelet? Noinhan se osaltaan menee...

  Muutamaa paikkaa kun kyselin ja selvisi että Made In USA olis tulossa niin into vuokrata väheni kummasti. Jos oisin Lanciaa tai Marsua ollut tallittamassa niin ilmeisesti tilanne olisi ollut toinen :)
   
 8. Polara

  Polara Gearhead

  Eikö kannattas kysellä tutuntuttujen sukulaisilta, jos niille olis jääny vaikka navettaa tyhjilleen. Nykyään on niin paljo lopettaneita maatiloja, että väkisinkin lähellä iisalmee on niitä oltava.
  Sitten pitää vaan vähä nähdä vaivaa, että siitä saa jonkunlaisen paikan laitella.
  Kannattas vaan yleensä aikasemmin kysellä, kun nyt on näköjään nuo lumetkin jo maassa...
   
 9. puavo the baboon

  puavo the baboon 3rd gear

  kyllähän lintta ukotkin saa oivat kiljun juonti tilat ku lappaa takuu vuokrat näppiin! :rotfl: joillakin on tietysti ennakko luuloja "kamalista raggareista" mut ennemmi minä vuokraisin tallin jenkkiauto harrastajille ku jolleki heletin telttahousuille jotka tekee laskuituspoilerilevike corollia ja civiccejä.. navetoita luulis löytyvän mut keskustasta joutuu ajamaa yli 10km ja se navettaan pinttyny lehmän kusi ei vissii tee gutaa pelti osille..
   
 10. ryti

  ryti Gearhead

  hyvä puavo! kyllähän civikki ja golovi pelleille tallipaikkoja löytyy kun saa kiskoo hyvät hillot nii eipä väliä ku iskähän ne maksaa kummiskii.
  meikäläisellä on tota porukkaa ja mökin maksua nii kyllä sitä hilloo menee nii ei viittis mitään kalliitakaan paikkoja laitella.
  että vihjeitä edullisista talleista vois ottaa vastaan ja harkita vuokrata.
   
 11. tampio

  tampio 1st gear

  onko löötynyt tallia?
   
 12. ryti

  ryti Gearhead

  eipä oo mutta oisko sulla tiedossa?
   
 13. tampio

  tampio 1st gear

  ei oo ihan iisalmessa,mutta kylläpä siellä on passannu hitsailla galaxieta.aattelin vaan jos ois löötynä niin ois mukavampi saada lähempöö talli,vaikka joku kimppahässäkkä
   
 14. puavo the baboon

  puavo the baboon 3rd gear

  lieköhän siinä vara-osa keskuxen takana se (olko se joku vitun kaupungin vae tvl:n ex varikko) hemillä ol paja siinä viel kesällä vuokra ol joku 200e ja 2autoo sopi sinne..ja minkalaenen tilanne lie soinlahes missä pharaosin talli ol ennen? :odroll:
   
 15. tiitikki

  tiitikki 1st gear

  Multa vapautu paikka Pielavedentien varresta. Tosin kylmä halli. Vuokra talvelta 100 euroo. Kiinnostaisko?
   
 16. tiitikki

  tiitikki 1st gear

  Eix toi 200 egua ollu kuukausivuokra?
   
 17. tiitikki

  tiitikki 1st gear

  Heh... Tuli vaan mieleen, kun Iisalmen keskustasta vuokrasin tallin 95 talveks. Talliin mahtu 3 autoo. Oli siellä yks jenkkikii, mutta Mosse oli liikaa. Aamulla isännöitsijä soitti ja sanoi, että yks tallin vuokralainen oli tehny valituksen, et Mossesta on öljyt vuotanu lattialle ja se on heti vietävä sieltä pois. Olihan se Mosse luminen talliin vietäessä eikä sieltä mitään öljyjä ollu valunu mihinkää. Mitä lie vauhkonnu. Leppy kyllä ku isäntä tarjosi juomat kerran viikossa ja Mosse sai olla tallissa.
   
 18. tampio

  tampio 1st gear

  mulla oli joskus sonkajärven vanhalla meijerillä talli yhen talven.mutta ajomatkaahan sinne on jonkun verran.
   
 19. ryti

  ryti Gearhead

  ja lapinlahdelta sinne tuloo vielä enempi ja se hemin ja putin entinen talli on kyllä liian pieni varsinkii kimpassa,joku sellanen ois hyvä josta vois kevyellä seinällä erottaa ns.oma osa ja hitsaukseen ym.yhteinen osa mutta siinä äkkiä neliö tarve kasvaa ja saanti huononee.
   
 20. tampio

  tampio 1st gear

  ois yks talli jossa nyt laittelen galaxieta,vaan sekin kääpi pieneksi jos enemmän tulee fullsize autoja.sekin ois tosin maaningan ja iisalamen rajalla.muuten hyvä kun on lämmin ja aatonosturit ja kunnon kompurat jne.
   

Kerro tästä muillekin!