Loppu Kauhavalla Nitrojen EM lyhyeen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Ugalabugala, 4.10.2019.

 1. hantta

  hantta Gearhead

  Räyskälässä oli -70 ja 80 lukujen vaihteessa parhaimmillaan 15 000 katsojaa, ei istuinpaikkoja eikä oluttelttaa, mutta innokkuutta senkin edestä. Nyt tämä sama porukka alkaa olla eläkeiässä, ja paras puhti on poissa, nuoremmat harrastavat driftingiä ja tuningia ;) P.s Vanhemmat harrastajat varmaan muistavat autontyöntelyä parkkipaikoilla, jotka olivat savipeltoa :d
   
  Marklin, Pertti K, pom ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Mihin nää muuten loppu...se metelikö oli viimeinen niitti vai?? Parina jussina tuli oltua.
   
 3. Tomas C5

  Tomas C5 3rd gear

  Hyvin muistetaan autojen työntely.
  Maailma vaan on muuttunut.
   
 4. stana

  stana 3rd gear

  Ne oli, oli ne.. :Do_O:confused: Ei o tarttenu festareilla matopurkin jälkeen käydä.
   
 5. cutlass cruiser

  cutlass cruiser Gearhead

  Jos haluaa väkeä paikalle, niin sitten pitää olla oheis ohjelmaa, edullinen majoitus hyvät kulkuyhteydet...toistaiseksi kauhavalla ei mikään ole toteutunut kunnolla....
  Samalla pitäisi olla pohjanmaan suurin cruising kokoontuminen...
  Illalla pitäisi olla bändejä ja kunnon festarimeininkiä...
  Juna kuljetus pääkaupunkiseudulta ja muualtakin... ja tosiaan paketti joka sisältää kaiken matkoista ja ruokailuista lähtien...
  Ja 115 euroa/yö huoneessa jossa ei ole telkkaria, jääkaappia...eikä suihkua ei ole kovin edellinen...vai mitä se nyt sitten maksoikaan...
   
  jariha ja xarper tykkäävät tästä.
 6. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Tiesittekö muuten että siellä bemarimiesten tapahtumassa ajetaan varttimailia, kaiken muun lisäksi?
   
  jknR ja sdfsd tykkäävät tästä.
 7. zuinula

  zuinula Gearhead

  Juu -95 oltiin ja oli komeat kekkerit! Mistähän silloin tietoa sai kun ei ollut nettiä tms.
   
 8. Tomas C5

  Tomas C5 3rd gear

  Niinkö?
  Miten Tierpiin, joka on keskellä ei mitään, ei bändejä, ei festari meinikiä.
  Mutta katsojia on todella paljon.
   
 9. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  No tierppiin lyhyempi matka stokiksesta ku alastaroon helsingistä. Ja kulttuuri ihan eri tasolla kun suomessa niin harrastajien määrässä kun kaluston määrässä.
   
  jariha tykkää tästä.
 10. Belve67

  Belve67 2nd gear

  Aivan ku puhuisit fhra puolesta.
   
 11. paja1

  paja1 Gearhead

  On siellä Ruotsissa 2 kertainen määrä kansaakin. Ja muutenkin kun siellä vilkuilee ympärilleen niin Amerikan autoja liikkuu arkiliikenteessäkin... ihan eri tavalla kun täällä. Että jokuhan siellä on pielessä :D
  Edit:miami ehti viemää sanat taskusta
   
  xarper tykkää tästä.
 12. Tomas C5

  Tomas C5 3rd gear

  No on se kumma että esim. Rallicrossia saadaan katsomaan ihmisiä ilman bändejä.
   
 13. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Mitähän tuonne maksoivat pääsyliput tuolloin suhteessa nykyaikaan? Vanhoja harrastajia ei ollut koska laji oli uutta täällä. Ei me vanhat jakseta lähteä satojen kilometrien päähän kun ei voi olla varma, ajetaanko vai pidelläänkö sadetta. Kisat pitäisi ajaa kasvukeskusten lähialueilla (juu ei o paikkaa).
   
  hantta tykkää tästä.
 14. paja1

  paja1 Gearhead

  Suomessa se kiinnostaa enemmin,se kulttuuri
  siitähän just on kyse. Millä saada maksavia asiakkaita. Se ralli kiinnostaa suomalaista enemmin niin se ei kaipaa porkkanaa. Tarvitaan houkutin millä kansa löytää itsensä lippuluukulle
   
 15. hantta

  hantta Gearhead

  Räyskälään ja Hankoon ei tarvinnut ajaa satoja kilometrejä etelärannikolta, jossa kuitenkin lähes kolmasosa Suomalaisista asuu ;)
   
 16. GS

  GS Gearhead

  Ei vi...tu, ei kunto kestäisi enään sitä meininkiä eikä koskenkorvan määrää. :confused:
   
  Rotten, PilsnerBil, Mija ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. paja1

  paja1 Gearhead

  Mut vois sitä lähtee kokeilee. 2001 tais olla se viiminen...? Litran votkan piti riittää ja pari kaljalootaa koko jussiks,mut ei... osmos cosmos tuli jatkoille meitin mökille tai pari sälliä oikeestaan ja ne imi soppaa ku pesusienet :poff:
   
 18. MaxDura

  MaxDura Gearhead


  En mä kyllä puhu kuin omasta puolestani ja omia mielipiteitäni. Enkä ole mitenkään FHRA:n puolestapuhuja. Toki olen sitä mieltä että kaikki ei ole ihan mustavalkoista ja ihan joka asiaan ei voi sanoa että "johdon vika", vaikka siinä välillä on vikaa ollutkin.
  Yrittäjänä ymmärrän taloudelliset realiteetit ja sen, ettei kiihdytysurheilu vaan suomalaisessa nykymuodossaan jaksa vetää katsojia. Jotain on tehtävä. Spettiä ei jaksa kukaan katsoa edes televisiosta, saati sitten paikan päällä.
  Itse asun pääkaupunkiseudulla enkä varmasti lähde Kauhavalle asti katsomaan mitään kiihdytyskisoja, oli ne EM tai SM-kisoja, ellei saada niihin jotain mikä jaksaa minua kiinnostaa. Se, että indeksiluokat ajaa taitoajoa ei kiinnosta. Nitrotkin on tullut usein nähtyä niin ei 5 tuntia ajamista suuntaansa kiinnosta että näkis ne taas uudestaan.
  Ajan katuautotapahtumia pääkaupungin lähistöllä, ja jaksaisin kyllä lähteä kauhavalle asti ajamaan, mutta en katsojaksi, ja se on monella tutulla ihan sama asia.
  Käytännössä, koko lajin on uudistuttava jos se meinaa olla vielä varteenotettava laji 10 vuoden kuluttua. Oli se sitten No Preppiä, katuautoilua tai jotain muuta, nykymenolla loppuu katsojat ja osallistujat parissa vuodessa.
   
  Muokattu: 6.10.2019
  hot1930, PilsnerBil, pile ja 1 muu tykkäävät tästä.
 19. GS

  GS Gearhead

  Sitä on ”räppiäkin” on niin monenlaista nykyään, mutta suomessa eletään tässäkin umpiossa.
  Suomessa ei tästäkään ”rapista” kukaan kuule mitään, esim.tuosta yksi yksi monista vastaavista, mutta suomessa ”poliittisesti epäkorrkekti” Rap/Country Rap..."Hick Hop" pumppu Moonshine Bandits. Eli ”räppärillä” nykyään voi olla irokeesi ja ennen kaikkea hän voi olla Trumpin miehiä...:

   
  PilsnerBil tykkää tästä.
 20. GS

  GS Gearhead

  No, meillä oli linja-autossa joka joka motoparkin juhannukseksi varattuna kori kossua...per naama, poislukien muijat. Viikonloppu alkoi torstaina päivällä kun lastattiin alkosta usein kaikki kossukorit autoon, mitä liikkestä löytyi ja kaikki äijät yleensä sammui jo tunnin päästä lähdöstä, kun ekalla kusitauolla joka ukko heitetti ekan tyhjän leilin metikköön.
  Kuski sitten herätteli lössin kun päästiin motoparkin leirintäalueen portista sisään ja sen jälkeen sitä kesti kipata yötä päivaa ihan huolella ja meno oli varsin ”raikasta” ja samalla matkailu avarsi, eli Pieksamäen putka ja kyydit sinne tuli tutuksi.
  Sunnuntai/maanantai välisenä yönä kun ajeltiin takaisin meno jatkui ja aika moni kossukori oli jo tyhjä ja promilleja taisi olla vielä keskiviikkona...illalla. Käsittämätön ihme että kukaan ei kuollut? Moni aikalainen varmasti muistaa Ruskean Scanian ja alastomat miehet joilla bootsit ja konekopasta saadulla mustalla vaseliinilla rasvatut sukukalleudet, selässä luki ”Talvisota Nyt"...
   
  Rotten ja MIAMIDRAGRACING tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!