Ls1 kone kaasuttimella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja f-85, 4.12.2005.

  1. f-85

    f-85 Gearhead

    Miten olis sytyksen ohjaus helpoin/paras hoitaa? Kun ei sitä jakajaa oo.
    Imusarja ja msd boksi on. Orkkis puolia taas ei ole.
     
  2. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Mihin tarkoitukseen auto tulossa???

    Msd vehkeistä en paljoakaan tiedä, mutta se msd:hän kaipaa kai jonkinlaisen "trikkeröinni" jos sitä ei vielä ole...(?) Msd:ltä saa trikkeri pyöriä (kampiakselin päähän), sitä haistelevan anturin kera, mutta saa niitä kyllä vaikka romiksiltiltakin jos haluaa selvitä halvemmalla...

    Jos taas haluat hyvää halvalla (mutta et välttämättä heti), niin suosittelen että teet MegaSquirt'n'Spark boxin. Tietääkseni sillä onnistuu pelkkä sysytyksenkin ohjaus, mutta jos on koko boxi, niin onkin kyseenalaista että kannattaako käyttää kaasaria... :eek: Mutta enivei, ohjeita löytyy erittäin paljon vähän jokapuolelta, ja olen varma että sellaisen lootan kanssa ei tarvitse olla yksin vaikka ongelmiakin esiintyisi. http://www.bgsoflex.com/megasquirt.html
    http://megasquirt.sourceforge.net/extra/index.html
    http://www.finsquirt.net/

    Ja sorry kaasareitten ja hellstekkien puollustajat, oli ihan pakko taas mainosta megasquirta koska se vaan on niin hyvä (ja halpa) keksintö! Ei herneitä kiitos, toin vain esiin oman mielipiteeni!
     
  3. Pekkaz

    Pekkaz 1st gear

    Summitilta saa muistaakseni kittejä tohon tarkoitukseen
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Jonkinlainen jakaja pitää silti olla, jos ei oo suorasytkää. Muuten toi virran jakelu eri sylintereille onnistuu vähän kehnosti.
     
  5. Pekkaz

    Pekkaz 1st gear

Kerro tästä muillekin!