lumina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mike-79, 3.11.2005.

  1. mike-79

    mike-79 1st gear

    poistettu
     
  2. junnu78

    junnu78 1st gear

    jep

    veikkaisin, et polttiaine suodatin tukossa. sillon on noi oireet, että sammuu ja hetken päästä toimii taas vähänaikaa ja taas sammuu. siitä lähtisin...
     
  3. mike-79

    mike-79 1st gear

    lumpukka

    poistettu
     
  4. junnu78

    junnu78 1st gear

    nii

    ja en usko tohon avain ongelmaan ollenkaan. sen voisit unohtaa. eikä toi oikein kuullosta sähkövialle. katso bensapuoli...
     
  5. junnu78

    junnu78 1st gear

    nii

    sytyttääkö sulla loppuneet jarrupalat absi valon?
     
  6. jankok

    jankok Gearhead

    Ex calibrassa loppu matkanteko kun sammui kesken ajon, epäilin polttoaine pumppuu mutta suoralla virralla toimi ja sain auton kotiin jossa tutkisteltua huomasin yhden ajonesto releen olevan mykkä.
     
  7. KimT

    KimT 1st gear

    Bemareita, Mesejä, Citroeneja sammuilee myös joskus suoraan ajosta. Kun kaikki muu on tutkittu, tsekkaa pariston virta auton avaimenperästä. On käynyt niin, että kun lähentelee loppua, avain viestittää ajonestojärjestelmälle aivan omia juttuja. En väitä, että tämä juuri nyt on vika, mutta näitä on tapahtunut. Eri foorumeilla on porukka kirjoitellut kuinka mystinen ongelma selvis.
     
  8. mike-79

    mike-79 1st gear

    luminaattori

    joo, niin kyllähän se huonosti muistaakseni kävi silloin kun latausvalo syttyi, joten jos bensapuoli on tukossa niin eihän laturikaan sillon lataa kunnolla jos kone ei käy kunnolla...ja abs valo syttyy sen jälkeen kun ei saa virtaa... eli tämä alkaa selviämään..
     
  9. junnu78

    junnu78 1st gear

    jep

    mutta tää lähtee käyntiin hetken päästä. ei se voi olla sillon ajonesto... :lol:
     
  10. mike-79

    mike-79 1st gear

    jou

    viimeksi odottelin järven rannassa puol tuntia keskellä ei mitään...ja sitten lähti käyntiin...

    joo, ja avain on ihan perinteistä gm-mallia, ei mitään paristoja avaimenperissä..
     
  11. junnu78

    junnu78 1st gear

    jep

    joo. bensaa se huutaa. vaihda suodatin. sillä se korjaantuu 8)
     
  12. jankok

    jankok Gearhead

    Entäs polttoaine pumpun rele, saa olla aika tukossa suodatin ettei saa ainetta kun ruiskupumppu painaa kuitenki kohtalaisella paineella, kannattaa kuitenkin vaihtaa suodin jos et ole sitä tehnyt ikinä sillä halvimmasta osasta on hyvä edetä eteenpäin :lol:
     
  13. mike-79

    mike-79 1st gear

    joo, ja autolla ajettu 127tkm...vai onko koko pumppu sökö.
     
  14. jankok

    jankok Gearhead

    patentti korjaus laita katkaisian kautta suora virta pumpulle aina kun ajat jos ei sammu enään, rele/ joku muu sähköhommeli paskana muuten jos ei toimi sittenkään pumppu paskana
     
  15. Roadmaster

    Roadmaster 3rd gear

    Sähköpumput simahtaa yleensä 100-150.000 kilometrin paikkeilla.
    Tarkista sieltä konehuoneessa olevasta bensapaineen mittausventtiilistä onko siellä painetta silloin kun sammuu.
     
  16. newport73

    newport73 1st gear

    kaverilla oli beretta,joka sit teki stopin ensiks vähän vajaalla tankilla sitte kokonaan töks,no ite sitä sitä pikasesti tutkii 5min;san päästä sanoin että p-a pumppu sökö ei pyöri.....kaveri uskonu miun diagnoosii,minä siihen.ei sitte jos ei apu kelpaa ja isänsä hinautti sen putkolalle,jossa ensiks tilasivat kampiakselin asentotunnistita,kun ei tullu silä kuntoo.niin seuraava oli ohjainlaite,että se on pskana.kaveri kävi hakee sen pois että nyt toimii ja vitut.nyt rupes tekee samaa ongelmaa vaan kuumana ja vajaalla tankilla.....no eikös ne putkolalla sit vaihtaneet kavrin pyynnöstä p-a pumpun uuteen,joka tais sekin maksaa markkoina 4000....no mitä opimme tästä?aina ei kannata uskoa isää tai siihen perehtyneeseen korjaamon,joskus vika löytyy ihan järkrä käyttämäällä 8)
     
  17. mike-79

    mike-79 1st gear

    vein samaiseen putkolaan, ja sano että vaihtaavat pumpun jos se on sökö, maksaa jotain 140€ ainakin us-centerillä, kattoo miten käy
     
  18. mike-79

    mike-79 1st gear

    saadaan tämäkin tietokilpailu päätökseen: bensapumpun rele rikki, ja nyt pelaa taas...
     
  19. poysmi-4

    poysmi-4 1st gear

    Luminan ongelmat...

    moi! heitän tähän vaan omat tuntemukseni kyseisestä ongelmasta.Itselläni Grand Prix samalla myllyllä ja v.2003 sammuili ja pätki.Välillä toimi ja sit ei...Vaihdettiin bensapumppu,ruiskun runko,puolapaketti,kipinälevy ja kyseessä oli loppupelissä boxivika.Scanneris näky kun paino lämän tiskiin ni prossat oli 3-5% scannerin näytöl.Onnex kaikki uudet osat meni myyjän piikkiin...Ei uskonut et olis boxivika...maxo muka niin paljon.No noi muut rojuthan oli ilmasia???Ja kuitenkin joutui boxin vaihtamaan.Käy scannaamas se Lumina jotta näet tuleex boxista/boxiin mitään,.
     

Kerro tästä muillekin!