M: Vanhoja Ford Freak Magazineja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Fordhomo, 14.5.2009.

 1. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Oletko puutteessa? Vanhojen Friikkilehtien nimittäin. Nyt lykästi. Myyn FF-magazineni pois ja toivon niitten päätyvän kunnon F-homostelijoiden hoteisiin.

  Myyntiin tulevat lehdet alkaen numerosta 2/1989 eteenpäin ihan tähän päivään saakka ja hinta on 5 € / kpl, isomman läjän ostajalle hieman rabattia tai 65 Galaxien takapenkki kaupan päälle perseenalukseksi lukuhetkiin.

  Laita mailia osoitteeseen frrs@suomi24.fi ja kerro mitä lehtiä kaipaat, nopein vie vanhimmat ja harvinaisimmat, myyn e-mailien saapumisjärjestyksessä.

  Nyt kaupoille, min oon perseauki, käytä tilaisuutesi pian...
   

Kerro tästä muillekin!