M10 laippamuttereita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jusssi, 31.5.2015.

  1. jusssi

    jusssi Gearhead

    Nyt tarvis M10 vakiokierteisiä laippamuttereita mielellään lukitushammastuksella. Ei vaan tahdo löytyä. Nippelit:ssä on nimike, mutta "tuotetta ei ole varastossa" :poff:
     
  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Noitahan saa vaikka biltemasta, k-raudasta, motonetistä?
     
  3. jusssi

    jusssi Gearhead

    No juutas, biltemassa näyttäis olevan, ei vaan ole ilmoitettu avainväliä, oisko sit standardi 15. Pitää vielä käydä vilkaisemassa rautiasta, ni ois lähempänä.
     
  4. Kine

    Kine 3rd gear

    Ennenko kukaan muu ehtii viisastella, niin oikaisen sen verran että M10 -muttereissa yleisin avainväli lienee 17 mm. Euroopassa näin. Jaappanin autoissa ruukaa olemaan tiuhempi jenka 1,00 tai 1,25 ja avainväli 14.
     
  5. Substitute

    Substitute Gearhead

    15mm kannalla on ne Bilteman M10 laippamutterit ja niissä on hammastus laipan alapinnassa.
     
  6. jusssi

    jusssi Gearhead

    Juu tosiaan meinasinkin tuolla 15 av:llä tuota laippamutterien standardi kokoa joka lienee 15.
     

Kerro tästä muillekin!